בוקר טוב

ע ו פ ר ה

New member
אני מאבחנת

בעזרת עפעוף, כי זו הדרך בה אני מתקשרת. האם שאלת אותה מה ההסמכה שלה? שוחחת איתה לפני האיבחון? שמעת חוות דעת שיש עליה מאנשים אחרים? האם שמת לב איך היא פנתה לילדה שלך? איזו אווירה היתה בזמן שהילדה נבחנה לאיבחון? אלה השאלות שעולות לי. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

אוסה

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למה אייקון של שמש??? חחחחח קריר בחוץ , ישנתי אתמול משעה 21.30......איזה כיף (נכנסתי עם הבנות למיטה וקמתי בבוקר... יאלה חייבת לטוס לעבודה !!

litzuf

New member
זאת הפסיכולוגית של בית הספר

היא עובדת דרך העירייה. היא עשתה לה את האיבחון, הילדה מכירה אותה עוד מלפני האיבחון. הייתה לנו שיחה איתה לפני האיבחון. בה היינו צריכים לחתום על אישור.

zahav2007

New member
בוקר נפלא ויום נפלא../images/Emo20.gif

איזה כיף שנשבר השרב המגעיל הזה! זה היה פשוט נוראי אתמול...לא יכולתי לנשום בחוץ,ואפילו לא טיילתי עם הגורה במסלול הרגיל שלנו,רק מסביב לבניין. דרך אגב,נודע לי שבמהלך יוני אנחנו עוברים לבניין ממולנו,וזה קצת מבאס אותי,כי עד שהתרגלתי לאנשים פה,אז צריך להתרגל מחדש למקום חדש ולאנשים חדשים...הלא נודע...? טוב שיהיה יום טוב ונשתמע בהמשך...

litzuf

New member
בוקר טוב... התחיל אצלי עם בכי

הייתי בשיחה אצל המאבחנת של הילדה, כדי שתסביר לי את האיבחון הכואה שהיא הגיע אליו. דברים מאוד קשים וכואבים. אחרי הבהרה מצידה ובכי מצידי. היא הסבירה לי שאת כל מה שהיא רשמה , זה מהדרך שבה הילדה הציגה את הדברים דברך הציורים ודרך השיחה, המאבחנת לא מכירה את המציאות האמיתית ולכן היא רשמה מה שלה נראה לנכון לפי הילדה... היה לי מאוד קשה לשמוע...

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo24.gifגם ממני

צביה, תבחני שוב את המאבחנת. שמעתי יותר מדי סיפורים על מאבחנות מפשלות. כשאנחנו הורים צעירים שמתמודדים פעם ראשונה עם דברים, לעיתים אנחנו טועים בשיפוט. לפני מספר חודשים פנתה אלי חברה שמאבחנת הפכה את הבת שלה לילדה מפגרת. היא הלכה למאבחנת אחרת והתברר שלילדה יש אייקיו מאוד גבוה ופשוט המאבחנת עיצבנה את הילדה ולא נוצרה כימיה ביניהן. לפני שבוע חברה אחרת הלכה עם הבן לאיבחון. סיפרתי לה את סיפור החברה ובאמת אחרי מספר דקות, היא לקחה את הבן והודיעה למאבחנת שהרגע הסתיים האיבחון. לפעמים המועצות והעיריות מספקות מאבחנים והם לא עוברים את קו האמינות. הם נכשלים במשימה. אל תקחי הכל כמובן מאליו. אולי שווה לבדוק דברים אצל מאבחנת אחרת, תוך שאת בודקת את הכימיה בינה לבין הילדה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

צביה, עפרה צודקת.........

אני לקחתי את הבן הגדול לאבחון של קשב וריכוז, פסיכו דידדקתי ונורולוגי. קיבלתי את האיבחון לידיים. לאחר כמה ימים לקחתי אותו למאבחנת אחרת והאבחון יצא שונה מהקודם, מה שאובחן פה לא אובחן שם, באחד בעיות קשב וריכוז, אימפולסיביות וכו, ובשני אין בעיות קשב וריכוז כלל עם יכולות עצומים. אז רצוי מאד לקבל חוות דעת נוספת וממאבחן שהוא מומלץ. אמינות נמדדת בוותק, המלצות, הסמכה, ואבחנה אישית בבית שבגללה פונים לאיבחון על מנת לאמת את החשדות.

litzuf

New member
איך פונים לאיבחון נוסף?

כאן פניתי או יותר נכון הפנו אותי דרך בית הספר.

לכי באופן פרטי, עדיף לך............

אני הלכתי באופן פרטי, שלמתי כמה שביקשה, זה שלושה מפגשים. ותאמיני לי עדיף ממי שמפנים אותך מביה"ס.

sunny8

New member
אפשר ללכת לאבחן את הילדה ב"ניצן"

כשמאבחנים מטעם בית הספר - האבחון בחינם או בסכום סמלי. באופן פרטי הוא יקר.

sunny8

New member
צביה חמודה, זה קשה לשמוע את הדברים..

על הילדים האהובים שלך. אבל , אל תשכחי שילדים רואים את המציאות שלך / שלנו בצורה אחרת. כדאי לקבל חוות דעת נוספת. בכל מקרה אל תקחי את האיבחון ככשלון שלך או של הילדה. ובשורה בסופית ... מה בית הספר יכול להציע לך כדי לשפר את המצב של הילדה שלך? איפה הם לוקחים חלק באיבחון שלה?

litzuf

New member
הילדה התחילה שיחות עם פסיכולוגית

פעם בשבוע... היא מתחילה עם זה מחר...

sunny8

New member
אני מחזיקה לך ולה אצבעות ומקווה שזה יעזור לה.

לפי הבנתי עד עכשיו, ואל תכעסי עלי ... זה ממש בגלל הדברים שכתבת עד עכשיו. אתם צריכים טיפול משפחתי. האמת הרבה משפחות צריכות את זה. נראה לך שבעלך יסכים?

litzuf

New member
אנחנו נקבל גם הדרכת הורים...

בעלי עושה מה שאומרים לו

למעלה