בוקר טוב

אוסה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הניקוטין הניקוטין כמה שהוא חסר........ יום טוב לכולם

מנסה להפסיק ל../images/Emo120.gif ?

מאחלת לך בהצלחה. רוצה טיפים ? עלי עבדו לעשרה חודשים. ותזהרי מלעלות במשקל. בוקר מצוין

אוסה

New member
אז זהו......

בגלל החשש לעליה במשקל ובגלל שאני באמת אוהבת לעשן ...החלטתי להקציב סיגריות. החלטתי להקציב שתי סיגריות בבוקר (עד 2) שתיים לאחה"צ ואחת לערב ......ככה כשהבנות ישנות ואני מול המחשב. בינתיים עישנתי שתי סיגריות ולא בא לי עוד אחת . מקווה שאצליח ....

וכעת ברצינות לנושא

אני ובעלי מעשנים המוןןןןןןןןןןןןןןן שנים. (וזכרו שאני לא בגילכן). ניסינו הרבה דרכים (מדבקות, כדורים ומה לא). לא הצלחנו ! הבנו שזנ קודם כל צריך לבוא מבפנים. ואז ערב אחד אמרנו די. הדי נמשך 10 חודשים ! מי כמוכן יודעת שזה אכן המון זמן למעשנים. ואז באמצע טיול בחו"ל ישבנו בבית קפה והכל התפרץ מחדש. לפני חודש ניסינו שוב בעזרת היפנוזה. לא עזר. חשוב לי לציין שעם ההפסקה הארוכה שעשינו , נכנסנו לדיאטה כדי לשלוט במשקל. אז אולי חזרתי לעשן אך ירדתי המון במשקל

זה עידוד להמשיך לעשן או שנדמה לי ? ../images/Emo6.gif

אין מצב שאני מפסיקה. אני גם לא מעשנת הרבה אז ........

אוסה

New member
אז ככה , היום עישנתי סיגריה בשעה 9

יצאתי החוצה עם כוס קפה לא בתוך המשרד (השלב הראשון שלי בהפסקה זה לא לעשן בתוך המשרד!) אחר כך בשעה בערך 12 שוב יצאתי לעשן (אני מודה שהיה חסר לי אבל לא בטרוף). ירדתי למטה לגינה שם אני מחכה לבנות שהן בחוגים הקצבתי לי שתי סיגריות (עישנתי רק אחת ולא היה לי צורך בעוד אחת!) עכשיו אני נהנת לי עם סיגריה (הרביעית) ויש לי עוד אחת לעשן (החמישית) שאולי גם אותה לא אצטרך. עד היום עישנתי בחזירות , בכל רגע בכל שניה בכל מצב. עכשיו אני נהנת מכל רגע שאני מעשנת .

זהו רציתי לכתוב לך לאלץ עצמך לצאת החוצה

אצלנו עשו חדרי עישון בעבודה, והחדרים האלו צריכים להיות אטומים כל הזמן עם וונטה שלא עובדת ואם את מעשנת במשרד מצפצף לך האזעקה , אז את חייבת לצאת החוצה. (ופה לצאת החוצה זה פרוייקט בפני עצמו.) אז מסתפקים בחדר עישון המסריח והאטום וככה מעשנים פחות ופחות בגלל שלא רוצים ללכת לשם.

milvil

New member
סדר היום שהיה לי עם סיגריות...

היי אוסה בהצלחה עם הסיגריות....את תראי כמה תרגישי טוב בלי זה.או עם פחות סיגריות (4 ליום? מצויין) אני בהריון.כבר חודשיים וחצי ואני לא מכניסה סיגריה לפה שלי.אני אחת שעישנתי קופסא ליום. בבוקר:3 סיגריות עם קפה יוצאת מהבית:עוד סיגריה (בדרך לתחנת האוטובוס). ממתינה לאוטובוס:שולפת עוד סיגריה יורדת מהאוטובוס:עוד אחת מגיעה לעבודה:עוד אחת עם הקפה כי בלי זה,אי אפשר להתחיל לעבוד... ואז....כל חצי שעה או שעה עגולה,יוצאת למחששה....סיגריה אחרי ארוחת צהריים:2 סיגריות בערב....גג 5 סיגריות עד שאני הולכת לישון......... זוועה.

פרצלה

New member
שתהיו בריאות

הבעלים שלכן מתנשקים איתכן? אני יודעת שאחרי שבעלי מעשן אני לא מסוגלת להתנשק. ממש כאילו לנשק מאפרה

מתנשקים גם מתנשקים

האמת שאני לא מעשנת בבוקר והוא מעשן עם הקפה איזה 2 סיגריות , אז כשהוא מוריד אותי בעבודה קצת מבאס הטעם של הסיגריות על הבוקר.

זה באמת הכי מגעיל - ריח נס קפה וסיגריה בעעעע

אבל אני משתדלת להכריח אותו ללעוס מסטיק. בכלל ריח של סיגריות מפריע לי על הבוקר. אני מעשנת מהצהריים (אחרי הארוחה ) והלאה... וגם לא יותר מדי.

ilanit73

New member
אני זרקתי אותם לקיבינימט

ברגע שגיליתי שאני בהריון עם הראשון הפסקתי , ואחרי זה הנקתי ואחרי שסיימתי להניק חודשיים אחרי זה שוב נקלטתי להריון , אז ככה לא חזרתי לעשן ולא רוצה לחזור לזה

אוסה

New member
האמת ש אין הבדל בין 5 סיגריות

ליום וקופסא שלמה (לי לפחות) לא מרגישה צורך עז לעוד ועוד. אנחנו במסגרת החוגים של הבנות והחברים מבלים הרבה בגינה (כשהבנות בתוך החוג אני עם החברות למטה) הייתי מעשנת כמו חזירת סיגריות!! אתמול ישבתי משעה 4.30 ועד 20.30 ועישנתי סיגריה אחת (זה מה שהקצבתי לי ולא לקחתי איתי סיגריות נוספות ) וממש לא חסר לי , בלילה עישנתי עוד סיגריה ואמרתי לעצמי סבבה נשארה לי עוד סיגריה למכסה היומי שהקצבתי לי .......לא עישנתי אותה!!. היום עישנתי 3 בטח אעשן עוד 1-2 וזהו. ממש נהדר!! גם הריח פחות חזק.!!!!!

למעלה