בוקר טוב

Lir האחת

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מה עם שרשורי בוקר טוב? הגענו כבר לשלב הזה, לא?
שיהיה לכולנו יום נעים

שובתתתתתת!!11111

צהריים טובים. אני כבר עירה די הרבה זמן, כי יש לי שיעורי בית שהחלטתי סופסוף לעשות. מה שלא מונע ממני להתפתות ולהכנס כל שניה לאינטרנט. אני פשוט נוראית..
אז אלו התיכנונים שלי להיות- פשוט לעשות את השיעורים האלו... בהצלחה לי ויומטוב לכולם!

Musi© Gi®l

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

העירו אותי ב 4 וחצי
חוצפה כזאת. צריך לעשות שיעורים
אני כבר לא יודעת מה יכול לגרום לזה לקרות
יום נעים ילדים

צהריים טובים../images/Emo3.gif

היום אני מתחילה לעבוד (במלצרות) ואני מקווה לא לשנוא את זה, מחר נראה לי אני אקפוץ לאיזה משרד שרצו מזכירה.. ואני גם אמורה לעבוד בשישישבת.. חבל שאי אפשר לחשוב על סכום כסף- והוא מגיע לבנק

ViolSastrad

New member
בוקרררררררר../images/Emo42.gif

אני ממליץ עכשיו לפתור שרשור של צהריים טובים!
אוד כארבע שעות שרשור בין ערביים טובים וכו'... שיהיה יום נפלא לככככווווווולללללםםםםםםםםם (וגם לשביתה!)

Musi© Gi®l

New member
לפתור שרשור הא?../images/Emo3.gif

נראה לי תרגילים קוראים לך בתת מודע

ViolSastrad

New member
דייייייייי../images/Emo3.gif

נמאס לי משירשורים דיפרנציאלים לינאריים מסדר תשיעי... אני עובר למסרים מעכשיו

נממ...בוקר טוב

ישנתי הלילה 5 שעות, כבר לילה שלישי ברציפות. הגעתי למסקנה שלהגביל את השינה שלי עוזר לי לריכוז. ביחד עם העובדה שבשבועות האחרונים אני כמעט ולא אוכל פרות אלא רק
חלמתי על תרגיל הלילה, שלא הצלחתי לפתור לפני השינה - כשהתעוררתי ידעתי את הפתרון כבר. זאת פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי ואני חייב לציין שזה מאוד לרוחי. אם אני אתחיל לפתור מטלות תוך כדי שינה אני אוכל להגיד שהגעתי לשיא חדש של יעילות. אז שיהיה לכם יום יפה, ואם יש לכם בעיות באינטרנט בואו לחפש אותי... שיחתכם חשובה לי

וואי היה ממש חביב../images/Emo9.gif + שאלה לכלל

טוב זה רק היום הראשון
בעקרון המקום קצת רדום, כך שיש לי לא מעט זמן לבהות בתקרה, בפאנלים, בוילונות ומדי פעם להרהר על החיים.. אה ושכחתי לקבל כסף
מדי פעם אנשים רצו משהו לשתות, והיו איטלקים שקצת הסתבכתי בלומר להם מה המחיר של בקבוק מים, כי הגאון שחנך אותי לא אמר לי מה המחירים בדולרים ו/או יורו ולא רציתי לקחת יותר או פחות מדי.. אז היא קצת חיכתה כשעשיתי טלפונים אבל העיקר היא שלמה את המחיר הנכון
וזהו.. חבל שאין לי מחשב שם, מלא השתעממתי.. ואז תהיתי- מה עדיף? עבודה מנוונת ומשעממת או עבודה שכל שניה רצים בה וקורעים את התחת? כשזה סה"כ אותו כסף פחות או יותר...

למעלה