בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ועוד איזה בוקר טוב... עוד שנייה הוויקנד... ואיזה וויקנד ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך זה הולך ל'יות... אז...אני מוכנה לקראתו

בוקר טוב...

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע............ סאמק... שוב הקפצות... שוב נדנודיות...

אלו...

{עוד לא התחלתי לקלל ...זו דוגמית קטנה} חוץ מזה מותר לי... נראה אותך עושה סבב....עבודה..כמה דק' בית...בית חולים...עבודה... פפפפפפפ באלוהימה של וונוס שלי שאין לי כח לתזיזיות הזו...

תודה...

הספקתי לרוץ להום סנטר... למרכזון... לזלול... ולבוא פה.. עכשיו הכל מיליון דולאר :}]}

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif

זה שאת מוכנה זה ברור מה זה שהם זה כבר אפיקומן מאגדה אחרת בוקר נהדר

../images/Emo42.gifבורק טוב../images/Emo70.gif

בוקר קצת חולה
ועייף
אבל כבר סוף השבוע
מריחיים..........
בוקר נפלא לכולם

תגידי...

"קשת - הירח שוהה לו עכשיו במזל תאומים ....נראה שהרגשות החמים וההתלהבות חוזרים אליכם בהדרגה. השמש במזל טלה מביאה איתה הרבה ריגושים קטנים והתלהבויות גדולות, ופה ושם גם דייט מדליק במיוחד. הגיע הזמן לפעול מבפנים, ולתת להתלהבות הזו ביטוי אמיתי בשטח. תנו לרגש לדבר, קשתים. ............. רצוי???????. כדאי לרגש לדבר במקום ההיגיון????????... הם כנראה לא יודעם במי מדובר :}}} ביום שאני אומר את שאני מרגישה... פפפפפפפפפ אישפוז בכפיה :}}

לעמר

למה קריעות על הבוקר??????????? חכי אני בקטע של האמוציונלי ... "שיחות מהואגינה"...העומק שיש ביני לביני... ובין מה שהולך אצלי בבפונוכו...קורע לי ת'לבלבית...

יערית

New member
קריעות על הבוקר

הופכים את היום ליום פתוח יותר
שיהיה לך יום רגוע ביותר< אמרה המרוקאית למרוקאית >

:}}

אם זכרוני הלוקה בתיסמונת קריעות.... לא טועה לי.. אין כמו קריעות על הבוקר... :}} חוץ מזה.. שבת על הבוקר הולכת לקרוע את אייקאה... מישו היה שם? טיפים? צריכה כמה פריטים... {2 מיטות..1 ארון... המון טקסטיל...מלא כריות...4 שטיחונים...פקוטה של חפציי נוי....מקלדת...עכברון על בסיס רטט :}}} }

למעלה