בוקר טוב

בוקר קפוא..

אני לא אכנס ל"מה היה לי באוטובוס" כי אני לא אצא מזה (מחשבתית). בקיצור, זה היה מפחיד באיזה שהוא מקום. במזל- טוב סיימתי את הספר. ועכשיו אני חייבת להירשם כבר לסיפריה או שאני אחכה עד שחברה שלי תביא לי את הספר שלה ורק אז... נראה אני מתה מעייפות לאחר שהתעוררתי בחמש וחצי בבוקר כשהגעתי לכאן (לשירות) ראיתי איזה 30-50 חיילי נח"ל
אבל הייתי צריכה להשים טיסה כדי לעזור לשני (הבטחתי לה שאני אגיע בשמונה וחצי
) קיצר.. באסה. לפחות הם פה ואפשר לצפות בהם, הלוואי ונמצא איזה אחד חמוד..
טוחנים אותנו בשירות!!! אני לא יודעת איך לומר לו.. כמה שזה יישמע לא אסרטיבי אבל אי אפשר... במיוחד שהמנהלת שלך נכה :.. קצת בעיה. שאלה בקשר למדפסות למי שיודע..(HP כי לאקסמארק אני יודעת..) כשאני מחליפה דיו.. צריכים לשנות הגדרות במחשב או לעדכן..? זה פשוט מדפיס לי בוורוד!!
ועכשיו גם השחור יוצא דהוי
נ-מ-א-ס לי עוד 5 חודשים למניאק
(זה לא נגמר..)

jenngirl

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo82.gif

אני עייפה. אתמול יצאתי עם כמה חברים לאבו גוש.עניינים הסתבכו ועשינו ממש סע וטייל ברחבי ירושלים.מאבו גוש למושבה הגרמנית ומשם לבאולינג ומשם למרכז העיר.אבל היה כיף[: חזרתי באיזה 3 הביתה ולא ישנתי טוב. תכף יוצאת לעבודה,משמרת ערב כזו מעפנה.משעמם[מ-צ'-ע-מ-ם
] לי לעבוד עם אותן בנות,ועכשיו עם אחת חדשה שאני אתקע איתה כי אני אהיה בצד של הקפה ולא בצד שאפשר להיות בקופה לבד. יאללה,יום טוב!

Gal isr

New member
../images/Emo41.gifמישהו בא מחר לנמל ת"א להופעה?

"אם לא נשכח לא נשכח", מופע בהפקת שחר אבן צור וערוץ מוזיקה 24 בנמל ת"א. דפקו לי ברז פה, מישהו בא בכל זאת?

Gal isr

New member
../images/Emo6.gif בין היתר, ד"ר קספר...

כנסיית השכל, זבל, חמי רודנר, דנה ברגר, שחר אבן צור ועוד מיליון אומנים בערך. יש עוד פרטים באתר www.music24.co.il העלות? ח"י שקלים (=18 שקל).

DrKasperrrr

New member
אתה רציני?!

אני בא! אני מקווה שיש עוד אפשרות לקנות כרטיסים כי זה..היום!

danzk

New member
יש גם את האופציה לראות את זה

מהבית. בערוץ 24 משדרים את זה

Gal isr

New member
מכירה במקום../images/Emo70.gif

וזה משודר ישיר ב 24. בכל מקרה, אני לא אגיע בסוף.

jenngirl

New member
עדיף];../images/Emo82.gif

כמו שחכמנו הידוע עברי לידר אמר "יותר טוב כלום מכמעט". [שבשיר הזה ברכה קשורה!]

K e R e N18

New member
יום נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

הייתי היום בראיון..ואני כנראה אהיה משקית חינוך בחיל הים באשדוד.. נראה נחמד
ואח"כ סתם הסתובבתי עם החבר, חיפשתי דברים לקנות אבל לא מצאתי
וזהו. ערב מעולה לכם..

a 90s Noah

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

טוב בעיקרון זאת שבת שאני סוגר...אבל הוציאו אותי היום כי מחר בערב אנחנו עושים מסיבת הפתעה גדולה לאמא שלי לכבוד יומולדת 50..ואני חוזר רק ביום שישי. אז בנתיים אני בבית עובד על מצגת...משהו יפה לערב. זהו..בצפון קר |קפוא|. בהחלט לא השבוע לבוא אליו בלי מעיל א'..

למעלה