ממתי מוכרים חולצות מלוכלכות?
א אמיתי טויטי New member 2/3/07 #10 עוד לא ל"ג בעומר אז תשמרי את הקרש הזה שסיפרת במחסן לעוד כמה חודשים
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 2/3/07 #12 ../images/Emo6.gif יאללה חסר חושומור שכמוך../images/Emo11.gif
מ מיטללל New member 2/3/07 #13 ../images/Emo6.gif למה רק כמעט? אולי היה מתאים לך? (בסוף "התברר?" זה לא דבר ששמים לב אליו מלכתחילה?) בכ"מ, בפתח תקווה הקיץ עדיין לא הגיע.
../images/Emo6.gif למה רק כמעט? אולי היה מתאים לך? (בסוף "התברר?" זה לא דבר ששמים לב אליו מלכתחילה?) בכ"מ, בפתח תקווה הקיץ עדיין לא הגיע.
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 2/3/07 #15 אותי יותר מעניין לדעת מה זה רצקות ? ולא הבנתי .. אין את אותן חולצות בגיזרה גברית ?
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 2/3/07 #19 אהההההההההה ק צ ר ו ת .. אוקיי.. אמיתי יא דיסלקט ויאללה יאללה.. ראינו אותך בטקס המעפאן ההוא.......... נעשית גבר-גבר! אל תתלהב
אהההההההההה ק צ ר ו ת .. אוקיי.. אמיתי יא דיסלקט ויאללה יאללה.. ראינו אותך בטקס המעפאן ההוא.......... נעשית גבר-גבר! אל תתלהב
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 2/3/07 #21 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תגיד תודה ותשתוק
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תגיד תודה ותשתוק
א אמיתי טויטי New member 2/3/07 #17 התברר כן אם לא מגדירים לי שזה של אישה, וזה לא וורוד...אין לי מושג ככה שיכול להיות שהייתי קונה, לובש ואז היו אומרים לי "רגע...זה לא של אישה? "
התברר כן אם לא מגדירים לי שזה של אישה, וזה לא וורוד...אין לי מושג ככה שיכול להיות שהייתי קונה, לובש ואז היו אומרים לי "רגע...זה לא של אישה? "
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 2/3/07 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוק!!!!! זוכרת את השירשור ההוא?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוק!!!!! זוכרת את השירשור ההוא?
א אמיתי טויטי New member 2/3/07 #26 אני יודע! חצאית מתחילה מהמותן של הגוף בעוד שמלה מתחילה מהכתפיים! זאת לעומת הגברים הבורים שחושבים ברוב טיפשותם שחצאית היא כזאת שנגמרת בברכיים ושמלה היא כזאת שנגמרת בגפות הרגליים.
אני יודע! חצאית מתחילה מהמותן של הגוף בעוד שמלה מתחילה מהכתפיים! זאת לעומת הגברים הבורים שחושבים ברוב טיפשותם שחצאית היא כזאת שנגמרת בברכיים ושמלה היא כזאת שנגמרת בגפות הרגליים.
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 2/3/07 #30 אחת שתיים ששששששששששלוש מה אני אורי גלר? זה לא סתם סיכול אותיות... טוב שאתה לא משנה ומוסיף אותיות ומצפה שאני אבין ....
אחת שתיים ששששששששששלוש מה אני אורי גלר? זה לא סתם סיכול אותיות... טוב שאתה לא משנה ומוסיף אותיות ומצפה שאני אבין ....