בוקר טוב

SILIVAS

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ובריאות לכולם
אני חייבת להיות
היום ולקפל את הכביסה, לפני ש...
אחרת אין לי מה לחפש פה מחר

נועית10

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gifבערב נעשה לך בדיקה../images/Emo6.gif

נבדוק אם קיפלת כביסה. שיהיה יום נפלא.

בוקר אור, אני עם זאטוט חולה לכן

לא אוכל לטפל היום במטלות כמו כביסה... טוב, עדיין יש בישולים וארגונים אחרים - כמו תמיד לא?

sarlior

New member
בוקר טובבבבב

מז'תומרת לקפל כביסה ...היום???? אני מקפלת כביסה כל יום, כל היום...
. ערימות הכביסה אצלי פשוט לא נגמרות אף פעם!!!!!!!! מכבסת כל יום 1-3 מכונות. מה שכן, מורידה ומקפלת מיד ואז לארון. לא אוגרת! עכשיו סיימתי להוריד ולקפל כביסה שהתייבשה ומכונה ראשונה להיום כבר בשלבי סיום. הפעלתי אותה עוד לפני שפקחתי עיניים ולפני הקפה! SILIVAS פגעת בנקודה כואבת...במה שנוגע אלי, אז בהצלחה עם הקיפול ומאד ממליצה לך לא לאגור ערימות אלא לקפל מיד כי הכביסה זה גם ככה תיק וכשנוצרות ערימות זה רק מייאש...מנסיון....

EphRaTi

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

אז כמובן שאתמול לא הספקתי לסיים את קיפול הכביסות וסידור המזווה בעקבות התירוצים: בימים אלו - שני ושלישי - אני עובדת וחוזרת מותשת נתפס לי הגב והתירוץ שאני הכי אוהבת - מעדיפה לבלות עם התאומים
אז בלילה גיא התעורר ולא רצה לישון (אחרי היניקה החליט שמשחקים ולא נרדם - זה מה שקורה אחרי 4 שעות שינה אחר הצהריים...] הספקתי לסדר את המטבח, לארגן את הכביסות - למכונה ולמייבש ולקפל שתי מכונות עוד מעט תגיע העוזרת ואחריה יהיה נקי ואפילו מסודר [חוץ ממליון מקומות המסתור - מגירות / מזווה / מקרר / מחסן / חדר ילדים וכו'[הבנתן, לא?] - שאני רוצה לארגן שיהיה יום שמשי ונפלא אפרת

I Was Hoping

New member
בוקר מצוין ../images/Emo13.gif

נפתח עם מעבר כללי על כל הבית, כיור, כלים, אבק, שירותים ואמבטיה [יסודי] ומראות. בהמשך מחכים הכביסות, המקרר והבישולים. לזה קוראים יום חופש

טליW

New member
בוקר מצוין../images/Emo24.gif

אני שעתיים בעבודה ועפה לי להמשך יום כיף עם אמא שלי... מה יש?

iditush forever

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif

היום יש לי הר של כביסות לטפל בהן, שלי ושל הבן זוג. פשוט הצטברה כמות בלתי נסבלת של כביסות שלא הספקנו לעשות השבוע. מה לעשות עסוקים מידי, עבודה, לימודים וכו'. עכשיו אני מחכה לרגע שאגיע הביתה ואטפל בכביסה. מחר זה יום הנקיונות שלי
אז שיהיה בהצלחה לכולן במשימות שלהן.

SILIVAS

New member
קיפלתי וקיפלתי קיפלתי...

איזה מזל שיש הפסקות של ריקודים בין כל הפרסומות

iditush forever

New member
אז בסוף הספקתי לעשות רק חצי מכמות ה

הכביסה של שתינו שזה אומר בגדי ספורט שלו ומצעים ומגבות שלנו. את הבגדים שלי השארתי למחר.. כבר לא היה זמן ולא נשאר לי מקום לתלות כביסה על החבלים. אז אני אחכה שיתייבש עד מחר ומחר אשלים את הכביסה האישית שלי. לא נורא
מחר זה גם כולל ניקיון יסודי של כל הבית. אז בכלל עבודה כפולה

למעלה