בוקר טוב.

מעיייין

New member
"זה רק הרגש שחוטף מכה"

שיר שבועי-של-עברי: ואולי
שיר שבועי-לא-של-עברי: Dont panic- Coldplay אלבום השבוע: יותר טוב כלום תמונת שבועית: שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? לא...

תבלי אורעד../images/Emo24.gif

שיר שבועי-של-עברי: אתמול לרקע מכונת המריטה לרגליים
עברי לייב בפול ווליום - על קו המים עם ברי
שיר שבועי-לא-של-עברי: שלום לאמונות - מירי מסיקה
^^ אלבום השבוע: יוני בלוך - אולי זה אני. עברי - LIVE. תמונת שבועית:הייתי שמה את התמונה של אורעד כבלרינה, כי זה הדבר הכי חמוד שיש
אבל בלי רשות אני לא שמה
אז אני כרקדנית שנות ה-70
, ואל תסתכלו על הפנים, כי כמות האיפור שנשפכה על פניי מרוב לחץ היא בלתי מוגבלת
, אבל היי, לפחות הפסה יצא טוב
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? האמ, כן, אמא קנתה

שרון710

New member
חופשש:)

שיר שבועי-של-עברי: האנשים החדשים שיר שבועי-לא-של-עברי: יומן מסע- אביב גפן ואריק איינשטין אלבום השבוע: מציאות נפרדת תמונת שבועית: שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? כמובן=]

dabnir15

New member
מה זה איפה המלצת אורעדית השבועית?

נוותר לך, תהני בצפון, ותלבשי טוב:( קר. שיר שבועי-של-עברי: זכיתי לאהוב. שיר שבועי-לא-של-עברי: נשל הנחש- מאיר אריאל/אביב גפן, אקדחים שלופים- אביב גפן אלבום השבוע: מוש בן ארי- מסע ומתן, סינרגיה- מרגיש אחר, פסטיגל פנטזיה
תמונת שבועית: השבוע אין בנתיים:] שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? כן, והדליקו חנוכיה כזו יפה... המלצה שבועית: שגיב פרידמן!!!!! אעאעא הוא כזה מצחיק:D:D סוף סוף משהו טוב בתיכון! ואל תאכלו הרבה סופגניות:(

"כל זה בלעדייך לא היה קורה"

שיר שבועי-של-עברי:"מטייל אוסטרלי" שיר שבועי-לא-של-עברי:"שיר אהבה למוזה-דנידין" אלבום השבוע:-- תמונת שבועית:> שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? יס יסס וגם הדלקנו =]

driffted girl

New member
"זכור את הרגע כי לא יחזור

זרוק לו הקשב ותן לעבור"
שיר שבועי-של-עברי:כמה שאני רוצה (אתם אפילו לא מבינים
)
שיר שבועי-לא-של-עברי:הסוד שלי ממך- דנידין, לילה לבן- עידן יניב, שורטי- חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים... (מי אמר שאין זמן בצבא?! :p)
אלבום השבוע:משינה- להתראות נעורים שלום אהבה.... הכי נוסטלגיה בארץ
תמונת שבועית:
האט
אורפז בדרך
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם?אמא קנתה...וזה נחשב

ברוש15

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שיר שבועי-של-עברי: אין שיר שבועי-לא-של-עברי: ואו יש מלא! בצילו של יום קיץ-יזהר אשדות/עד העונג הבא-המכשפות/Nada Surf-Popular /Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston תמונת שבועית: שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? לא
אבל אני מניחה שאמא תקנה ביום ראשון:] אורעד,תהני

Simple Sam

New member
להלה.

שיר שבועי-של-עברי:מרי לנצח. סתם,זה רק של היום שיר שבועי-לא-של-עברי:טוב לבד של אפרת גוש. אלבום השבוע:פינאל קט!!!1 ואלג'יר השני תמונת שבועית: שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? לא יודעת בטח אמא קנתה

ניני:] חח

שיר שבועי-של-עברי:פלרמו שיר שבועי-לא-של-עברי:השיר של גוון סטפני עם היודלי יודלי יודלי הי הו .אלבום השבוע:זה לא אותו דבר המופע .תמונת שבועית:מצורפת. טרבלינקה שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? יאפ:]

מיטל4567

New member
לילה טוב:)

הציפורים כבר ישנות, השמיים שחורים...:) שיר שבועי של עברי לידר: יום טוב שיר שבועי לא של עברי לידר: "everybody dance now", רציתי-יהודה לוי, כל הציפורים-הראל סקעת.. וכל שאר השירים שלרשנו עליהם השבוע בטיול השנתי:) אלבום השבוע: אממ.. אין ספצפי.. תמונה שבועית: תמונת חברות מהטיול השנתי יב'!!:) היה כל כך כיף!!!:) שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם?: כן ואפילו כבר הדלקנו חנוכיה:)

ונטורי

New member
../images/Emo41.gifחג אורים שמח לכולם ../images/Emo41.gif

שיר שבועי-של-עברי: כמה שאני אוהב.
שיר שבועי-לא-של-עברי:להרגיש לבד - רפאל מירילא.
אלבום השבוע:יחפה - נינט טייב! עדין מככב אצלי!
תמונת שבועית: -->נוסטלגיייה (סייד ליפ ז"ל)
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? כןןןן ומיוחדים כאלה חחח אמא קנתה!

Roy191

New member
אני גם כאן!!

שיר שבועי-של-עברי:יום טוב שיר שבועי-לא-של-עברי: Cannonball דמיאן רייס אלבום השבוע:אין תמונת שבועית:אתם לא יודעים מה זה לרוץ עם זה
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? הממ לא, אבל כבר יש בבית, אז מישהו קנה

sharwan

New member
באיחור... ../images/Emo4.gif

אחרי ששבוע לא נכנסתי לכאן עקב טיול שנתי ב... אילת!!!!! שיר שבועי-של-עברי: קשה... בנסיעה של 6 שעות כבר חורשים על כל השירים
אבל נראה לי מרי לנצח... שיר שבועי-לא-של-עברי: מממ... Evanescence- The Last Song I'm Wasting On You איתו קמתי כל יום ב-5 בבוקר! אלבום השבוע: אוונסנס.. החדש
תמונת שבועית: ---------> זה מה שקורה לאנשים שהם שותים יותר מדי באילת
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? בא-רור! כבר הדלקתי היום

Covers girl

New member
איזה יופי של יום יש מעבר לקשת.

שיר שבועי-של-עברי: יותר טוב כלום. שיר שבועי-לא-של-עברי: משהו בה\ אביתר בנאי ויהלי סובול, אהובתי\ משינה. אלבום השבוע: - תמונת שבועית:
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? לא אני ספציפית, אבל כן. חנוכה שמח. :)

למעלה