בוקר טוב.

בוקר טוב. ../images/Emo42.gif

הציפורים מצייצות, השמיים תכולים ואורעד משכימה קום כדי לשעשע אתכם.
אז קדימה. שיר שבועי-של-עברי: שיר שבועי-לא-של-עברי: אלבום השבוע: תמונת שבועית: שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם?
והממ.. היום בצהריים אני נוסעת לסופ"ש לצפון, אז היו שלום, והיו ילדים טובים.

vered151

New member
בווקר טוב!!! ../images/Emo9.gif

שיר שבועי-של-עברי: איש יקר...
שיר שבועי-לא-של-עברי: אממ... מאי של ניר פרידמן... אלבום השבוע: כמו תמיד...סינרגיה! תמונת שבועית:
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם?
אמא קנתה אבל...חח
תהניייייייי

בוקרר טובבב =]

שיר שבועי-של-עברי: פלרמו שיר שבועי-לא-של-עברי: המילים הכי יפות של שייגעצ אלבום השבוע: ועם הזמן של אביב גפן תמונת שבועית: =\ שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? לא.. =]

Sideitself

New member
בוקר טוב P:

שיר שבועי-של-עברי: מלטף ומשקר שיר שבועי-לא-של-עברי: Badly Drawn Boy - Nothing's gonna change your mind אלבום השבוע: לא התמקדתי השבוע באמן מסויים. תמונת שבועית: -> שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? נראה לי שאמא כבר קנתה

חג שמח [=

שיר שבועי-של-עברי: ואולי שיר שבועי-לא-של-עברי: תחזור תחזור - משינה . אלבום השבוע: לייב עברי תמונת שבועית: -> הקיץ .. תקופה
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? כן .. אמא קנתה

נועמופ

New member
חג אורים שמח ../images/Emo3.gif

שיר שבועי-של-עברי: "האנשים החדשים". שיר שבועי-לא-של-עברי: אביב - לילות לבנים.
אלבום השבוע: אין.
תמונת שבועית: אוזי המהמהם!!1
שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? לא נראה לי.

NoAmOoOsH

New member
כולם להפסיק לאכול עוגיותת!!11 ../images/Emo3.gif

שיר שבועי-של-עברי: יום טוב! שיר שבועי-לא-של-עברי: כל דבר שקשור לשייגעצD: עא לנגן שייגעצ כשכולם שרים זה כייף:] אלבום השבוע: הMP3 החדש או משו כזה שלי:] אחידקל!! תמונת שבועית: טיו"ש! נרקיסיזםם!!!^^ מי קופות?:] שאלה שבועית: נרות לחנוכייה כבר קניתם? נראה לי יש משנה שעברה|: בסוף אנחנו שוחכים להדליק
תהני
ו..לאן לעלמה ההמלצה השבועית?P:

למעלה