בוקר טוב

שם ים

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אמנם סגרתי חלון, מהפחד לקפוא, אך אני כמעט בתוכה שיש
בחוץ. שם ים ושמש.

adam33

New member
לסגור חלון

בכל חלון יש פתח לתקוה אם ביום חורף מתוך עננה הזריחה ואם תפקח את העינים לרווחה תדע שהאור חודר מבעד לחשיכה ואם קרן תפגע ותלטף ידוע תדע שהתקוה באה למבקש..

שם ים

New member
מה?

זה שם של אוכל, או של פועל יוצא של אוכל?
.. תיכף מתעופפת לחוג לציור שלי. אצייר לכם בית ושמש ושמים
. סתם. אבסטרקי בלבד. (תרוץ לאלו שלא יודעים לצייר
) אבל אני אוהבת לומר, כששואלים אותי מה ציירתי, שזה ילד עם פרח
שם ים.

שם ים

New member
יש לדעת לא לדעת לצייר../images/Emo13.gif

שאלה: את נטע היקרה שאני מכירה? שם ים.

אני ולא אחרת

ולא הבנתי את הכותרת לדעת לא לדעת מה זאת אומרת ולמה התכוונה כאן המשוררת איזה כוונה כאן מסתתרת?

שם ים

New member
אויש איזה קטע, זוהי נטע../images/Emo13.gif

מה שלומך מאז לפני שנים? מה חדש? עדין באותו ג´וב? באותה דירה? ספרי לי.. כמה התגעגעתי. אתם כבר לא כותבים "שם". שם ים. נ.ב. לא ברור למה התכוונה המשוררת, היא עדין לא סיימה את הקפה, אז לא ברור אם זה שיר או סיפור או משל בגוף הנימשל
שם ים.

שם ים

New member
חייבת לעוף../images/Emo10.gif

אז שלכולם יהיה יום מקסים. ד"ש לכל אלו שלא ראיתי שנים, כדוגמת סייון ואורלי. אביבית, לא להיסחף עם הבישולים, האיש עוד יתרגל
ואם משעמם לך, תמיד יש את הקופ"ח, ושם תמצאי, אם אני זוכרת נכון, את גניה ורוחל´ה. נטו´ש, שיהיה לך יום מעולה עם טונות של חיוכים. ואדם, חיים טובים. ושרון, יש היום רוח היסטרית, אז אל תתעוף לי עם הטיסנים. וחוט מקסימית, אל יאוש עם המיבחנים, ודוד, טיסה נעימה, וגילגיל, ד"ש לאישה, ואל תחטוף קרינה מהפלאפונים שאתה לא רוצה לעשות להם פירסום, אך מישו אחר כבר עשה----->>>> . וכל מי שלא הזכרתי, אוהבת מאוד את כולכם. וזו לא צוואה, למרות שזה נראה כך. זו רק ברכת בת מצווה
שם, בחוג לציור וקישקוש, שם ים.

adam33

New member
ציור

הפעם האחרונה שצירתי היתה לבן שלי ואז הוא תיקן אותי והוסיף עד שבסוף בצורה יפה ועדינה הראה לי שהוא מצייר יותר טוב... אז כיום אני אומר שאני כמעט יודע לצייר...

למעלה