בוקר טוב

שרי 43

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אז מה אם גם היא עדיין לא ממש התעוררה, ממאנת לצאת מתוך השמיכה החמה מה מי? השמש... אבל אני ערה, יום חדש, שבוע חדש חשבתי שאולי הוא יתחיל טוב, כאילו משהו חיובי אבל איפה....על הבוקר אני מדליקה רדיו וישר טרחחחחח מלחמת גוג ומגוג כמה בתים הרסו ברפיח, מי נתן את ההוראה, האם זה 58 או 26 משפחה שלמה התאבדה ברמת אביב ג´, ביום שלישי השבתה של המשק לשעתיים...ראבק.... לאט עם כל הטרגדיות.... אני מקוה שמעתה והלאה היום שלי ושלכם יהיה קצת יותר מרנין. מונימי - ברוך שובך מארצות נכר קוב - צא בשלום לשירות המילואים שלך וחזור בשלום. לא חייבים להיות תמיד ראשונים, רק אם ממש אין ברירה.(שיגידו מה שרוצים אני צריכה אותך כאן בחזרה שלם מכל הבחינות) אוהבת את כולכם, שתפקחו עיניים עם חיוך רחב לעולם, שיהיה לכם יום טוב

שרי 43

New member
יווווווווווווו כמעט שכחתי....

אבל לא... אפרוחחחחחחחח שיהיה לך בהצלחה מתוקי
במיוחד בשבילך

במבי בן

New member
פרופורציה יקירה פרופורציה../images/Emo5.gif

בוקר טוב לך ולכולם. רע, את צודקת. אך תביטי למטה על רגליך, מששי את ידייך - הן שלמות. אני הבוקר למשל החלקתי בבוץ ושוכב חבול ושבור רגל במיטה. את לעומת זו שלמה בריאה, אז ההרגשה מזופתת (זה מה יש לא?) אוקיי. תחשבי על אלה שהיום שלהם מתחיל עוד יותר גרוע משלך. לא חארם? פרופורציה יקירה פרופורציה. ואגב הקפה במכונה החדשה עדיין לכולם.
כוס מיוחדת כמובן לפרינסס תמיד שמורה.

שרי 43

New member
רפואה שלמה איש... ../images/Emo39.gif

מאד הצטערתי לשמוע שהצטרפת ליחידת החבולים שלנו
שבראשה עומדים "שמוליק" ו"נרקיס בת". רק אתמול הצטרפה אחר כבוד מאדאם "נאן" והבוקר אתה. רוצה לאחל לכולכם החלמה מהירה. ועכשיו לענין הפרופורציות - מהיכן הגעת למסקנה הכל כך ברורה שהכל שלם אצלי? שכל מה שרשמתי זה הכי גרוע שקיים מבחינתי?....חומר למחשבה.... אצלי הבוקר השתפר פלאים אחרי שיחת טלפון אחת של איש שגורם לי לחיוך רחב...אז בהתחלה היו אלה המילים, עכשיו קולו. מגישה לכולכם כוס קפה עם עוגה מתוקה לשיפור מצב הרוח.

חן.

New member
יום טוב ואיחולי החלמה../images/Emo57.gif

אמנם הרגל פצועה, רחמנא ליצלן, אבל אני רואה שיש תקשורת עם העולם החיצון...
...
הנה עוגיות טעימות ע"י הקפה המשובח.. ואני שותה עם קצת וניל..

דודו21

New member
שרות עצמי..../images/Emo96.gif

בוקר טוב לכולכם ההזמנה למכונת קפה הייתה עוד ב-2001 והיום עכשיו ממש עכשיו קבלתי אותה האם צריך אני להתלונן אם כן למי לפנות שבוע טוב לכולם

במבי בן

New member
אוך מה שקפה יכול לעולל כאן...../images/Emo51.gif

שרי (או מון שרי) באמת חומר למחשבה (בייחוד כשיש זמן), אבל העיקר שבוקר בוקר תגיעי לכאן עליזה ומרוננת, ולא בדיכי מעולמינו - מזה יש מספיק. ולחן, חן חן, נוחמתי. מרים כוס קפה מהביל לחייכם כולכם.

למעלה