בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ולרובכם המוחלט צהריים טובים
שיהיה לכולנו יום מקסים ולאלה שבחופש תנצלו את החופש לאגור כוחות ולעשות דברים שאתם אוהבים
נ.ב. תרוצו. זה כיף!
יומטוב

בוקררר!

יום מקסים לכולם!
תהנה בריצה, חחח איזה אני אקום ב6 בבוקר לרוץ...אני גם אישית מעדיפה הליכה.. אבל תרוץ בשבילנו, בשביל כול אלה שלא רצים! לנו יש בגרות בלשון להיתכונן אליה בהצלחה לכולם בבגרות..

AlmogT4

New member
כן טוב..

דווקא לא משהו, מקווה שלאחרים הולך יותר טוב.

pilpelmemule

New member
גם לך! תהנה בחופש!

ולרוץ זה אולי כייף לךP: קניתי דאבל פדאל!! (כזה שעושים איתו טרומבומבום עם שתי הרגליים על הבס) ועכשיו אני חייבת לחרוש עליו כל החופש כדי להצליח להשתמש בו.. אני בקושי מצליחה לעשות פרדידלים כשהמטרונום שלי על 80! גרר.. אבל עם האימונים אני אשתפר!! (אם אני אשקיע מספיק!)

אני לא באמת עולה ל-י' ../images/Emo3.gif

היא אמרה לי להינות בחופש (אני בצבא, שם אין חופשים) אז זרמתי איתה
וכיתה י' זו השנה הכי הכי שאני זוכר מהבי"ס!!

pilpelmemule

New member
חח אהה.. אופס../images/Emo9.gif

באמת? השנה שהייתה לי עכשיו (ט') הייתה מדהימה ממש.. הכי טובה עד עכשיו.. מעניין איך יהיה לי בשנה הבאה..

אני לא כול כך חושבת ככה..

כאילו אני עולה ליא, ובי' היה נחמד- קצת ירדתי בכול מיני דברים, אתה גם מגלה דברים על החברים שלך, וצריך להיסתדר עם פי שתיים מהכמות של הילדים משנה שעברה, קצת קשה, קצת מלחיץ-והכי מעצבן הירידה בלימודים... טוב לא רק לאכזב אני רוצה- זה גם כייף- מכירים מ-ל-א ילדים, מורים נפלאים וחדשים, קצת מקבלים את האווירה של הבגרויות, ואתה כבר מתקרב לסיום כלשהוא... לסיכום-היה טוב וטוב שהיה...חחח עכשיו יא'- יותר בגרויות ולחץ, נעבור גם את זה...חחח

pilpelmemule

New member
כן? גם מפרקים לנו את הכיתות

ובונים מחדש ואני לא ממש יודעת עם מי אני אהיה.. (זה די מפחיד).. אבל בקרוב נקבל מעטפות עם רשימה של האנשים בכיתה החדשה.. (הבצפר רוצה שאחרי שלוש שנים שהצוות הכיר אותנו, לאזן את הכיתות.. וחוצמזה גם באים חדשים והכל)

זה תמיד ככה..

שמפרקים את הכיתות-כי אתם משתלבים עם עוד בתי ספר וחוץ מזה-כול אחד הולך למגמה שלו...זה ברור.. אצלנו בכלל, במגמה שלי יש אפשרות בחירה-אז כול אחד בוחר משהו אחר ואני לא אהיה עם הכיתה שאני איתה עכשיו. כיתה י' זה מרגש, כייף ומלא הפתעות- תיכון-משהו שונה לגמרי.. מקווה שלא הלחצתי/הפחדתי אותך.. בהצלחה עם זה :) חחח אני כבר מרגישה גדולה כזו שאני יכולה לספר לך..

למעלה