בוקר טוב אמנם השמש עדיין לא יצאה, אבל אם נהיה קצת אופטימיים ... זה יהיה יום נפלא
A Angel972 New member 17/4/06 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אמנם השמש עדיין לא יצאה, אבל אם נהיה קצת אופטימיים ... זה יהיה יום נפלא
ע ע זי New member 17/4/06 #3 לא יודע איפה אתה מתגורר.. אבל בציפור השמש כבר זורחת ולמה הפסימיות על הבוקר? היום הזה כבר נפלא כל עוד לא הוכח אחרת בוקר טוב ויום נפלא
לא יודע איפה אתה מתגורר.. אבל בציפור השמש כבר זורחת ולמה הפסימיות על הבוקר? היום הזה כבר נפלא כל עוד לא הוכח אחרת בוקר טוב ויום נפלא
D d a l i a l New member 17/4/06 #4 בוקר מצוין../images/Emo39.gif מזג אויר נפלא בחוץ. בדיוק מתאים לצעדת לטרון שתתקיים היום.
ד דיאבלו הפולש New member 17/4/06 #6 בוקר טוב כולם ../images/Emo42.gif היום היום הגדול.. אני תכף יוצא לעזיראלי תאחלו לי בהצלחה.. ואם אני לא חוזר אז תארגנו משלחת חיפושים דליהההה ונטעעעעע וכולםםםםם שוב תודההההההה ושיהיה לכם בוקר נפלא :-פ
בוקר טוב כולם ../images/Emo42.gif היום היום הגדול.. אני תכף יוצא לעזיראלי תאחלו לי בהצלחה.. ואם אני לא חוזר אז תארגנו משלחת חיפושים דליהההה ונטעעעעע וכולםםםםם שוב תודההההההה ושיהיה לכם בוקר נפלא :-פ
D d a l i a l New member 17/4/06 #7 נסיעה טובה יוס-ה-ף...ותעשה חיים../images/Emo6.gif אגב, לא סיפרת לנו למה אתה נוסע? הולך לבלות?
ד דיאבלו הפולש New member 17/4/06 #15 דליהההההההההההההה מגפגש קומונה [והפעם אמיתי ] לבלות אולי.. נראה כבר יצא מזה עכשיו אני בדיוק יוצא ושוב תודההההההההההההה =) בוקר מעולה..
דליהההההההההההההה מגפגש קומונה [והפעם אמיתי ] לבלות אולי.. נראה כבר יצא מזה עכשיו אני בדיוק יוצא ושוב תודההההההההההההה =) בוקר מעולה..
D d a l i a l New member 17/4/06 #21 כשתחזור - ספר חוויות...../images/Emo6.gif והאם יצא לך מזה משהו...חחחחחחחחחחחחחחחח
ד דיאבלו הפולש New member 17/4/06 #16 סבבה ../images/Emo11.gif נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
סבבה ../images/Emo11.gif נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע