בוקר טוב

גליה12

New member
../images/Emo29.gif בוקר טוב (אני רוצה לישון)

באמצע הלילה עכבר קטן מתרוצץ לי בחדר השינה- הופס הלכה השינה בשביל מה השכנה מגדלת 3 חתולים תגידו?

AYELET1

New member
טוב שרק הלכה השינה, ולא הגיע

איזה התקף לב (מה שמן הסתם היה קורה אצלי במקרה כזה...)

גליה12

New member
יש יתרון מה בילדות בכפר

אין לי בעיה עם בעלי חיים קטנים ומגעילים מסוג עכבר וג´וק או אפילו נחש... אבל באמצע הלילה זה באמת מוגזם.... הבאתי מלכודות של דבק וזה שיא הגועל והאכזריות- אבל מה אני יכולה לעשות?

גלי®

New member
להשתמש במלכודות הומניות , אולי ?

מהסוג שלא גורם להם לכרסם את עצמם למוות בנסיון להשתחרר (ולך , להקיא את הנשמה לאור ה"ממצאים" ...) .

bimbo.

New member
ישנן מלכודות שבסך הכל../images/Emo21.gif

שמים שם נקניק או גבינה (צריך לברר קודם אצל העכבר מה הוא אוהב), ואחרי שהם מסיימים את הארוחה, הם מחכים למנה הבאה, או לשחרור בשדה.

גלי®

New member
צאי מהאגדות האלו !!! עכברים לא

אוכלים גבינה ! בטח לא עכברי בית ! הם יעדיפו במבה , ופל , או כל ממתק אחר ....

AYELET1

New member
כבר יצא לנו לצוד בעזרת גבנ"צ עכברים

"לנו" זה הבעל שצד, ואני שהיוויתי תמיכה מוסרית ורוחנית... אבל בפעם הבאה התפריט יהיה עשיר יותר- גבנ"צ על קרקר או במבה עם זית מלמעלה , וכמובן לא נשכח קיסם - שיהיה לו במה לאחוז

גלי®

New member
מה שאומר שהעכברים אצלכם רעבים מאד!

רק עכבר רעב במיוחד (או אינטליגנטי במיוחד - שקרא את כל האגדות ) , יאכל גבנ"צ ... עכברי הבית , שיש להם מבחר מאכלים לכרסם , לא מתעקשים במיוחד על גבינה ...אם יש להם אופציה אחרת , הם יעדיפו אותה ....

AYELET1

New member
אני מוכרחה להודות שכלל אינני מנסה

לדאוג לתזונתם אלא לגרש אותם... (זה או הם או אני
)

AYELET1

New member
טוב טוב בסדר...

הוא! אני עוזבת את הבית ומשאירה לעכברים את המזון, את המחשב , את הכל
סדר עדיפויות של גלי - הייתי צריכה לדעת (אני או הוא- הוא!
)

bimbo.

New member
וגם עם מטריה קטנה, שיהיה../images/Emo21.gif

לו אסטטי... ואל תשכחי את ה

עופר 42

New member
ניסיתי פעם את הדבק הזה

אבל זו היתה חולדה, ששכרסמה מה שהפריע לה ושבועות אחר כך עוד התרוצצה לי בחצר עם סנדלים מקלקר

גלי®

New member
הגרבילה הקשישה שלי ,נטרפה לפני שבוע

ע"י חתולת חוץ ( לא העדר שלי , חו"ח !).... בערך חודש לפני שנכנסה מבחינת גיל ל"ספר השיאים של הגרבילים " , כ"גרבילה הקשישה ביותר בעולם" .... מה שגרם לי לבכות במשך כמה ימים (על הגרבילה - לא על השיא המוחמץ ... )...

למעלה