בוקר טוב

צהרייייייייייייםםםםם../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

אתמול היינו אצל יעלל.. [דובר].. חחחח היה מזה כיייףף
בת דודה שלהם עובדת בערוץ הילדים
היא סיפרה לי על האירוע שהיה שם של שיר נולללדד... ושהיא היתה מהמארגנים שמממה
*חחח יש לי נטייה לגלות דברים באיחור הא?
* הקיצר היא ספרה לי על הערוץ והכל.. היא הפסיקה לעבוד שמה לפני כמה זמן.. אבל היא ממש ממש חמווודה
וראינו את כל המשפחה שלהם
חחחחח היה אחלוווש
והיום היה לי מבחן במתמטיקה.. והחליפו לנו בסוף מורה
בעעעעעעעעעעע..
הביאו לנו מבחן של 3 בעיות.. כל בעייה זה 33.333333333333 נקודות.. סיווווט! בעיה ראשונה כולם סיימו ממש מהר.. ואת כל הבעיות האחרות זה היה עם הקטע של 2 נעלמים שזה לא בעייה פשוט היה שמה משו שלא למדנו.. ואפחד לא עשה תבעייה האחרונה
ות2 רק חלק עשו.. כולם נתקעו שעתיים שלמות על זה ולא יצא מזה כלוםםם:/ בקיצור כולם הוכלים לקבל לא טוב
וזה הקבצה של 5 יחידוות! הקבצת מצטיינים.. והמורה משום מה הביא דברים שלא למדנו בכלל.. אני מקווה בשבילם שלא יחשיבו אתזה בציון:) ו... היום חילקו מלגות לתלמידים מצטיינים
אתם יודעים על לימודים וכאלה
תלמידים שהם מצטיינים.. וקיבלתי
קיבלנו רק תדפים... ולא קראתי כ"כ.. קראתי חפיף ונראלי שיהיה ערב או משוו כזה שיחלקו בוו.. בכל מקרה אני קצת גאה בעצמי
וזהוווו.. תודע למי שייקקקררא! יומטווב

הדסוש15

New member
כל הכבוד מיכלל על המלגה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אומרת לך מעכשיו את תלכי או לחקר, מחשב או עיצוב
מי המורה שלך למתמטיקה??

אממממממממ../images/Emo110.gif

מיכאללל!! ועכשיו כנראה ריבי תלמד אותנו שוב
הוא עבר ללמד י"א או י"ב.. איזה באסה זה לנו/: [הוא מלמד אתכם?
] ובאמת איזה כתה הכי כדאי ללכת מהמגמותת?
ותודעעעע

הדסוש15

New member
אני חושבת שהוא מלמד טוב

הוא מלמד 5 יחידות הוא מלמד את חברות שלי והן מאוד מרוצות ובקשר למגמות זה תלוי בך כי חקר מחשב ועיצוב לומדים המון המון יש לי חברות שהן מתחילות בשעת אפס כמעט כל יום ומסיימות ב4 כמעט כל יום שזה מאוד מאוד קשה.. אבל לעתיד זה טוב.. למרות שהרמה שלהם ושלנו היא אותה רמה רק שאצלהם יש 4 ו5 יחידות במתמטיקה ואצלנו כולם לומדים ל3 וזהו בשאר הם שווים לנו באותה מידה!!! אהההה ושכחתי להם יש פרוטקציות.. אבל מהשנה הם לא היחידים גם לנו מביאים (לכיתה שלי חח)

כה הוא מלמד ממש טוב../images/Emo110.gif

לי היה ממש טוב איתו
וכה אני דעת שזה קשה..:S יש לי 3 שעות 0 בשבוע גמככה ואני נשארת מלא בלי קשר..
ועל איזה פרוטקציות מדובר?

הדסוש15

New member
לוקחים אותם למקומות שאותנו לא

היה פעם איזה משחק כדורסל שלקחו רק אותם וזה. וגם כולם מתייחסים עליהם כאילו הם "חכמים" והם ממש ממש ל=א הם מעתיקים במבחנים עושים שליפים מפריעים עושים בלאגנים.. לפעמים יותר גרועים ממנו

צהרים טובים../images/Emo9.gif

איזה כיףףף בסוף התחלתי ב 9 וסיימתי ב 12:30
הילההה תרגישי טוב
ובהצלחה
חופית בהצלחה באיחור
עדוו פעם הבאה להביא לי חתימה
חח סתם סתם .. כואב לי הראששש .. שיהיה לכולם אחלה יום

../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif חיחי

גם לי היה היום מבחן באנגלית .. אבל בגלל שלא היה מילון לחצי כיתה המורה הוציאה חצי כיתהההה ואני בניהם
חחחחחחחחחחחח
היה כיף בחוץ

צוף בו

New member
אחרה"צ

היום שעה ראשונה : שיעור חופשי המורה יצאה לסיור שעה שניה : הייתה קפיצה לגובה ... אני ממש טובה !!!! לא עשיתי כי הייתי חייבת ללכת לעזור לעשות את המכירה ... מי שלא מבין שיחזור לתהודעה הראשונה ! הלך ממש יחפה... מכרנו הכל!! ואספנעו מלא כסף! אח"כ מתמטיקה ... היה משעממם כרגיל ... ואח"כ השתחררנו שעה קודם ! איזה כיף ! כי מורה הלכה ... חזרתי הביתה ב-12 ונרדמתי ורק עכשיו קמתי ! חחח עוד מעאט הולכת לחוג... מ 5 - ורבע עד 9
הולכים להרוג אותנו!~!!! המשך יום נעים!

ערב טוף לכולם../images/Emo26.gif

שלוםםםםםם=] לא הייתי פה היום
קיבלנו ת'מבחנים של אנגלית בקדם מיצ"ב וקיבלתי 81
והיה לנו היום 2 מבחנים אני מקווה שהצלחתי בהם הם היו בתושב"ע ומחשבת ישראל יש לי שיעור פרטי, בה ביי

למעלה