בוקר טוב

צוף בו

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אפחד לא פתח שישור אז אני אפתח
בהצלחה שלכל מי שצריך במבחנים ובכל דבר.... לנו יש מכירה של
וסופגניות... למען ילדים חולי סרטן.... מקווה שנאסוף הרבה כסף... יום נעים לכולם

כותב את מה שכתבתי בשרשור שפתחתי חחח

אוף אני לומד היום עד 5 וחצי בדר"כ אני לומד עד 14:40 אבל בשעה 15:30 יש לי תגבור בכימיה אז אני צריך לחכות שעה בשביל התיגבור אוףףף לפחות אני מתחיל ב9. בהצלחה לחופיי וכל מי שצריך.

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם

יש לי היום מבחן ענק בספרות...?(עוד חודש וחצי בגרות).... אוף אני מרגישה מזה לא מכונה! תודה עדודו....(מואהההההההההההה) בהצלחה לכל הנמבחנים! שיהיה לכולנו המשך יום מקסים!

הדסוש15

New member
צהריים טוביםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חזרתי היום שעה קודם חוףף בהצלחה במבחן אתם לא יודעים איזה קטעים היה בבוקר.. אני עייפה מתה קמתי ב6 ורבע בגלל חתולה מפגרת החליטה לקפוץ לבית הנה הסיפור: אבא שלי בא לצאת לעבודה הוא פתח ת'דלת וקפצה חתולה לבית והתחילה לרוץ בכל החדרים והוא מתחיל לרדוף אחריה עם מגב כדי שהיא תצא.. ואמא שלי שומעת את כל זה והיא חשבה שיש גנב בבית וטהיא קוראת לאבא שלי והוא לא עונה לה אז היא ישר קפצה מהמיטה וראתה אותו רץ אחרי חתולה שנכנסה הביתה והיא מתחילה לצעוק "הנה היא הנה היא" ואני ואחותי יושנות.. היא נכנסה לכל החדרים ושהיא נכנסה לחדר שלי לא יודעת מה קרה כנראה היא נכנסה מתחת למיטה או משהו אבא שלי נפל עליי עם היד על ואני כזה נבהלתי קפצתי אמרתי "מה הולך פה? מה קרה?" וכזה אני קולטת משהוא קטן כזה רץ ואבא שלי רודף אחריו חשבתי שזה חולדה אז אמא שלי אמרה לי "חתולה נכנסה הביתה" ואני כזה "מה? איך?" ואמא שלי סגרה את כל הדלתות של החדרים כדי שהיא לא תיכנס שוב פתאום הם הגיעו לסלון היא נעלמה להם.. אבא שלי שהיא בטח ברחה ואמא שלי אמרה שהיא עוד בבית כי הדלת סגורה אז הם פתחו ת'דלת וחיפשו אותה היא התחבאה מתחת לספה בסוף החולת נפש הזאת במקום לצאת מהדלת רצה למטבח טיפסה על השיש ועל הכלים השתופים ואמא שלי צועקת "איזה חתולה מפגרת" בסוף היא עלה על הגז (בטח ניסתה להתאבד חחח) ואבא שלי הרים אותה והוציא אותה החוצה.. זה היה מצחיקק ברמות כמה בומים היה הבית נראה כמו אחרי מלחמה חחחח המשך יום נעים

הדסוש15

New member
תיקוןןן

היד זה לא היה אבא שלי זאת החתולה קפצה עליי ואבא שלי בא לתפוס אותה אמאלההההההההההה

צוף בו

New member
חחחחח

איזו חוייה .... הלוואי שהעה נכנס לנו משהו לבית !!! חחח ... אצלנו פעם השכנה שלי הביאה תחתול והוא גפ נמ כנס לכול מקום ... אבל אבא שלי נכנס לחדר וסגר כי הוא ממש לא אוהב בעלי חיים מה שאוןמר שלא יהיה לי בזמן הקרוב וזה חבל..

אאאאאאאאאאאאאפצ'י../images/Emo185.gif../images/Emo184.gif

אנשים שתדעו..שאני נעשת מצוננת..זה סימן שהגיע החורף..לא סתם חורף..אלה מממש ממש חורף...
הלכתי היום לביצפר...כי היה לי מבחן..וגם כי קבעתי עם ידיד שלי וחברה..ללכת אחרי ביצפר לקנות מתנה לחברה... ובמקום לסיים ב1 השתחררתי ב12
וואי אני לא ממש ממש לא מרגישה טוווב..
בביצפר..כל היום אפצי..כבר אנשים השתגעו ממנייי..חחחחחחחח ותאמינו לי שגם אני משתגעת מעצמי...
הגעתי למסקנה שאני ש=ו=נ=א=ת ח=ו=ר=ף ש=ו=נ=א=ת להיות ח=ו=ל=ה בעעעעעעעע
קיצווור...שיהיה לכם צהריים טובים... *עוד חודש ו6 ימים יומולדתתת
* אוהבתת.. הילה..

יעל 13

New member
חחחחחח תרגישי טובבב

אני דווקא אוהבת חורף....שונאת קיץ! היום לא הלכתי לבצפר...אני לא מרגישה טוב מהטיול הזה

למעלה