בוקר טוב שיהיה לכם יום ב"זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז....
R r0tm New member 7/12/05 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה לכם יום ב"זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז....
ס סתיו מם New member 7/12/05 #3 ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gifתודה גם לך. אטיזה יום מקסים, הא?!
D dragonit12 New member 7/12/05 #4 ממש לא! יום הכי מעפן שהיה לי.... נמאס לי כבר נאס לי@!!!!!!!!!!!!!!!!!
D dragonit12 New member 7/12/05 #6 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אוףףףף אני רוצה למות כבר!!
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אוףףףף אני רוצה למות כבר!!
D dragonit12 New member 7/12/05 #10 לא יודעת...../images/Emo7.gif זה מה שבא לי כרגע.. נמאס לי כבר מהחיים הללו... בשביל מה נולדנו? כדי להיפגע?לסבול?? נמאס לי!! המסנג'ר.. אני שולחת לך במסר אישי עינב...
לא יודעת...../images/Emo7.gif זה מה שבא לי כרגע.. נמאס לי כבר מהחיים הללו... בשביל מה נולדנו? כדי להיפגע?לסבול?? נמאס לי!! המסנג'ר.. אני שולחת לך במסר אישי עינב...
נ נוי לפיד אימפריה New member 8/12/05 #12 בוקר אור ../images/Emo9.gif אני ב- אפח'ד לא הלך לבית ספר כי הייתה לנו גיחה
מ משוגעת על הטירוף New member 8/12/05 #14 נויוש את נימצאת עכשיו? אם כן אז תהיה מחוברת באיסי עוד 20 דקות
D dragonit12 New member 8/12/05 #17 גיחה... זה טיול של יומיים שלוקחים אותך לאיזהשו יער או מקום ונותנים לך להתמצא לבד בשטח.. את יושנת בשק שינה ומכינה לעצמך אוכל... משהו כזה בערך...
גיחה... זה טיול של יומיים שלוקחים אותך לאיזהשו יער או מקום ונותנים לך להתמצא לבד בשטח.. את יושנת בשק שינה ומכינה לעצמך אוכל... משהו כזה בערך...