עדי שתהיי ברוכה כאן [= תעשי לי שניצל [= את פשוט נהדרת ואל תשכחי לקרוא את החתימה שלי
K Kfiriboy New member 8/8/05 #8 עדי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שתהיי ברוכה כאן [= תעשי לי שניצל [= את פשוט נהדרת ואל תשכחי לקרוא את החתימה שלי
עדי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שתהיי ברוכה כאן [= תעשי לי שניצל [= את פשוט נהדרת ואל תשכחי לקרוא את החתימה שלי
K Kfiriboy New member 8/8/05 #27 עדי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif כפרעליך בחזרה
עדי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif כפרעליך בחזרה
D DanieLushka New member 8/8/05 #9 עדי את שרוטה -_- ברוכה הבאה! חזרת לארץ? בואי למפגש! (לא, את לא אמורה להכיר אותי, אני סתם אחת מפורום מטאליקה )
עדי את שרוטה -_- ברוכה הבאה! חזרת לארץ? בואי למפגש! (לא, את לא אמורה להכיר אותי, אני סתם אחת מפורום מטאליקה )
M Maha Kara milhAma New member 8/8/05 #18 דניאל מגיעות לך הצלפות הגונות בישבן למה נראה לך שאני לא יודעת מי את? הא? את דניאל שאני כל הזמן אומרת לעצמי להתחיל להציק לה אבל אין לי תירוץ מתאים... וארמ. אני באה למפגש (אם אני אחיה עד אז). וחזרתי ביום שישי אחה"צ. מאז אני מנסה להתרגל לשעות.
דניאל מגיעות לך הצלפות הגונות בישבן למה נראה לך שאני לא יודעת מי את? הא? את דניאל שאני כל הזמן אומרת לעצמי להתחיל להציק לה אבל אין לי תירוץ מתאים... וארמ. אני באה למפגש (אם אני אחיה עד אז). וחזרתי ביום שישי אחה"צ. מאז אני מנסה להתרגל לשעות.
D DanieLushka New member 10/8/05 #52 חחח ../images/Emo13.gif בהצלחה עם השעות, וזה.. שמחה שאת כן מכירה אותי. ^^
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/8/05 #26 ברוכה הבאה עדי! ../images/Emo24.gif תנסי לשמוע הלווין. :] helloween ומצטערת שנטשתי אתמול באמצע השיחה בצ'אט. האינטרנט שלי משום מה החליט שהוא לא אוהב אותי יותר.
ברוכה הבאה עדי! ../images/Emo24.gif תנסי לשמוע הלווין. :] helloween ומצטערת שנטשתי אתמול באמצע השיחה בצ'אט. האינטרנט שלי משום מה החליט שהוא לא אוהב אותי יותר.
M Maha Kara milhAma New member 8/8/05 #29 תודה ^^ ניסיתי. וארמ.. יש לי אותן בעיות עם המחשב. מצד שני הוא אף פעם לא אהב אותי
M Maha Kara milhAma New member 8/8/05 #32 אני קשורה להכל.. לא? ../images/Emo12.gif תגיד שלא התגעגעת אלי..