עדייי!!
M McBlack New member 9/8/05 #50 יודה../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif תעשה לי R2D2!!!!! |מזילה ריר|
יודה../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif תעשה לי R2D2!!!!! |מזילה ריר|
M McBlack New member 11/8/05 #53 ../images/Emo2.gif הייתי בטוחה שאני קוראת לך יודה, ואתה קורא לי מוזרה, שזה הקטע שלנו |הוזה שיש בינינו קטע| זאת הייתה אשלייה מגניבה אך זמנית.
../images/Emo2.gif הייתי בטוחה שאני קוראת לך יודה, ואתה קורא לי מוזרה, שזה הקטע שלנו |הוזה שיש בינינו קטע| זאת הייתה אשלייה מגניבה אך זמנית.
M Maha Kara milhAma New member 9/8/05 #44 שקסי שקסי שקסי ../images/Emo99.gif גמרתי את השוקולד אתמול ואכן, אחד מהמשפיעים..
T The Young Amyrlin New member 9/8/05 #39 היי עדי.../images/Emo13.gif מעניין אם את זוכרת אותי. אני חושבת שאפילו יש לי אותך ב-ICQ...
T The Young Amyrlin New member 9/8/05 #47 וול, זה היה צפוי...../images/Emo13.gif בעיקר ימי 660 העליזים, את אולי זוכרת אותי בתור NatureSaver. אני אפילו זוכרת אותך בניק הקודם.
וול, זה היה צפוי...../images/Emo13.gif בעיקר ימי 660 העליזים, את אולי זוכרת אותי בתור NatureSaver. אני אפילו זוכרת אותך בניק הקודם.
M Maha Kara milhAma New member 9/8/05 #48 הו! ידעתי שהניק מוכר קצת.. אבל לא זכרתי מאיפה.. אבל את הניק הקודם אני זוכרת עברו שנים.
M Maha Kara milhAma New member 9/8/05 #46 תודה ../images/Emo9.gif ואני מקווה שזה יעבור ../images/Emo3.gif