אל תדאגי אנו לא שוכחים..
S sapirr1 New member 21/7/05 #16 בוקר מעולה!! הרגע קמתי.. והיום בערב האירוח של מלי!! יותר טוב מזה?! חחחח יום מקסים לכולם!
ה הדסי מתה על אגמי New member 21/7/05 #18 צודקת ספירו'ש!../images/Emo107.gif אין יותר טוב מזה ... מלי לוי בפעם הראשונה מדברת על אמ"ל... אמממ נראלי שזו הפעם הראשונה!
צודקת ספירו'ש!../images/Emo107.gif אין יותר טוב מזה ... מלי לוי בפעם הראשונה מדברת על אמ"ל... אמממ נראלי שזו הפעם הראשונה!
מ מורושה הממושה New member 21/7/05 #26 ../images/Emo41.gifצהריים טובים ואיי כואב לי הראש... היום ההופעה של שירי מימון ושי גבסו הולכת לשם...
מ מיכליייייייייי New member 21/7/05 #28 אוי... איזה יום עצוב../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif אוףףף הסתיים לי היום הקורס קיץ... בתור סיום הופענו מול המשפחה והחברים... והיה עצוב להפרד מכולם איזה באסה... מתי יצא לי לפגוש אנשים שגרים בים המלח ובקריית שמונה (שאלה רטורית...) יווווו אני כבר מתגעגעת... אבל מצד שני, כיף לחזור לשיגרת החופש (והמבין יבין...)
אוי... איזה יום עצוב../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif אוףףף הסתיים לי היום הקורס קיץ... בתור סיום הופענו מול המשפחה והחברים... והיה עצוב להפרד מכולם איזה באסה... מתי יצא לי לפגוש אנשים שגרים בים המלח ובקריית שמונה (שאלה רטורית...) יווווו אני כבר מתגעגעת... אבל מצד שני, כיף לחזור לשיגרת החופש (והמבין יבין...)
א אביחי 33 New member 21/7/05 #27 בוקרר-צהרים---לפנות ערב, טובים../images/Emo9.gif היום האירוח של מלי,ואני ממש אבל ממש לא יודע איך לצפות באירוח אני רק שומע המשך יום סבבה לכולם אוהב מיליון אביחי
בוקרר-צהרים---לפנות ערב, טובים../images/Emo9.gif היום האירוח של מלי,ואני ממש אבל ממש לא יודע איך לצפות באירוח אני רק שומע המשך יום סבבה לכולם אוהב מיליון אביחי
א אביחי 33 New member 21/7/05 #30 איזה רע יניב../images/Emo122.gif אני מצפה לעזרה (אני רואה שרמזים לא הולכים כאן )
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 21/7/05 #31 אממממ../images/Emo110.gif יש לך מדייה פלייר 10 נכון גמלי.. לע מבינה למה זה לע ]ועל יש מצב שצריך 9 ולא 10 מישו יודעע מאיפה אפשר להוריידד 9
אממממ../images/Emo110.gif יש לך מדייה פלייר 10 נכון גמלי.. לע מבינה למה זה לע ]ועל יש מצב שצריך 9 ולא 10 מישו יודעע מאיפה אפשר להוריידד 9
כ כוסית על הגג New member 21/7/05 #33 לע צריך 9 ......./images/Emo12.gif לי יש 10 ואני רואה את כל האירוחים ..
א אביחי 33 New member 21/7/05 #34 ../images/Emo12.gif אז מה עושים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 21/7/05 #35 איךךךך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif גמלי יש 10 ואנלא רואה
מ מורושה הממושה New member 21/7/05 #38 ../images/Emo41.gifלפני שמתחיל השידור כתוב בצד הורד גירסא 9 או משו כזה... תלחצו שם ותורידו..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 21/7/05 #41 כעע אבל אני צה עכשיו כי../images/Emo110.gif צריך להוריד חצי שעה לפניי או משו כזה...