לא אין שלי זה בעיברית וזה שונה..המובי מייקר שלך גם בעיברית?!
נ נופר הפ33ה היחידה New member 29/6/05 #24 לא אין שלי זה בעיברית וזה שונה..המובי מייקר שלך גם בעיברית?!
E Etiiiiiiiii17 New member 29/6/05 #25 לא שלי באנגלית.. מעניין למה זה לא אותו דבר... הרי מטרת המובי מייקר זה לעשות סרטים אז אמור להיות לך שם הכל לא?
לא שלי באנגלית.. מעניין למה זה לא אותו דבר... הרי מטרת המובי מייקר זה לעשות סרטים אז אמור להיות לך שם הכל לא?
ג גמדונת קיבוצניקית New member 28/6/05 #7 ../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאההההה סיימתי בגרויותת../images/Emo13.gif לשנה הזאת כאילו....היתה בגרות קלה מעכשיו גם יהיה לי זמן בפורום... לא הייתי פה הרבה בשבוע האחרון..אז עכשיו נחזור לכתוב קצת..
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאההההה סיימתי בגרויותת../images/Emo13.gif לשנה הזאת כאילו....היתה בגרות קלה מעכשיו גם יהיה לי זמן בפורום... לא הייתי פה הרבה בשבוע האחרון..אז עכשיו נחזור לכתוב קצת..
א אוהדת ירוקה New member 28/6/05 #13 בוקר../images/Emo42.gif אני טסה היוםםםם אני יתגעגע אליכן מאודדדדדדדדד בה ביי והמשך חופש נעים
מ מעייונה 2 New member 28/6/05 #14 את בטח כבר לא פה (אולי../images/Emo3.gif) אבל טיסה נעימה ותהני (לאן שאת לא טסה )