בוקר טוב!

ענתי 10

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

נו, כרגיל אני ראשונה לפתוח את הבוקר
תשמעו מה קרה לי אתמול
אחרי שיצאתי מהצ'ט שלנו המשכתי עוד איזה 10 דקות לגלוש ככה להנאתי בתפוז. ובין הבלוגים המפורסמים בשער משך אותי אחד מהם שנקרא "האהבה האסורה שלי". נכנסתי. בחורה בגילי כתבה על רומן שהתחיל לפני חתונתה, לפני 5 שנים וככל הנראה (ככה אפשר להבין מהכתוב) נמשך עד היום. הקטע הוא שהפרטים של הבחורה די מתאימים לי - היא הייתה אז בת 22, 4 חודשים לפני החתונה (היא דיברה על תאריך מסויים - 8/6/00). ואם החישוב שלה נכון היא התחתנה באוקטובר 2000 - כמוני. קיצר, לא יודעת איך, אבל בעלי עלה על זה שנכנסתי לבלוג הזה ועשה לי סצנה די לא נעימה. הוא נזכר שבאותה תקופה בדיוק היה מישהו שחיזר אחריי בעבודה ודי נכנס לסרטים. היה לי נורא לא נעים. לא ידעתי מה לעשות קודם - להרגיע אותו או לכעוס על זה שהוא עוקב אחריי במחשב. לא יכולנו להרדם עד 1 בלילה כי היינו במתח כזה, אז אם כבר היינו ערים עשינו 1 סקס מדהים
ועכשיו זה לא נותן לי מנוחה. ברור שלא אני כתבתי את זה, וברור שאין לי שום רומן, בטח לא כזה שנמשך 5 שנים (רק זה עוד חסר לי עם כל העומס שיש עליי
), אבל משהו מפריע לי בכל הסיפור הזה...

maybesure

New member
בוקר אור!

אני שניה פה? אוף גברים! באיזו קלות הם מפרשים דברים!! ענתי-את לא לבד בסירה הזו.

maybesure

New member
שגרתי

כל בוקר שותה פה את הקפה הראשון עם הפורום והחדשות

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

וואי ענתי, ממש מוזר כל העניין. לפחות יצא לך סקס אם כבר הייתם ערים

eרון

New member
היי בוקר

אני פשוט לא יודעת מה לומר, הוא ממש!@$#@%& לא יודעת אולי תנסי להסביר לו שזה צרוף מכרים? מה הוא לא סומך עליך? תשאלי אותו כמו שכתבת כאן, איפה אני יכולה להכניס מאהב ללו"ז הצפוף שלי? אני חושבת שהוא צריך שיחה רצינית, נכון שזה מעליב, ונכון שהוא מפ.. שהוא לא מאמין וסומך עליך, אבל עם זאת איך היית מגיבה עם זה היה קורה הפוך? אני חושבת שקודם כל את צריכה להרגיע ולהסביר ואחר כך, אני אישית הייתי מכסחת אותו, מה פתאום הוא מציץ, איפה הכבוד והפרטיות? אבל אני דיי אימפולסיבית, אז כדי שתשמעי גם אחרים... בהצלחה שרון

g u r a

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

אחרי השבוע הנפלא שהיה לי..מצפה לעוד אחד כזה!! שרון- ברוכה החוזרת
איפה נעלמת לנו? וחיבוק|

eרון

New member
יש תשובה בשרשור הלילה

כרגיל שבוע מטורף, וסופ"ש מהנה (לשם שינוי), אז לא הייתי פה אבל היום אני אשתדל להכנס להתעדכן, ובטח שוב העלם עד הסופ"ש הקרוב. אני חיה מסוף שבוע לסוף שבוע מהאמצע מתעלמת.... יעלי שלחתי לך גם מסר אתמול.... שרון

../images/Emo5.gifמצב מביך

מה יש להגיד על זה האמת, שהדבר הראשון שעולה לי בראש - למה הוא לא סומך עליך בין בני זוג צריכים לסמוך אחד על השני ולהאמין אחד בשני את יכולה להגיד לו שסיפור אהבה כזה סתם סיקרן אותך לקרוא שהרי, כשהוא רואה דברים באינטרנט שמעניינים אותו הוא לא סקרן ויש לך כל כך הרבה נתינה למשפחה ולבית אני ישלח לך משהו במייל נדבר עוד על זה באדי

ענתי 10

New member
אני אמרתי לו.

אמרתי לו שזה סתם סיקרן אותי, שהיה לי משעמם ולא רציתי לישון, אז סתם גלשתי לכל מיני דברים. אמרתי שזה בכלל מנוגד לכל הגיון - באמת, נראה לכם הגיוני שאני מנהלת רומן במשך 5 שנים מתחת לאף שלו? ובכלל מה ההגיון לכתוב על זה אחרי 5 שנים? ואתם יודעים מה, אם זאת הייתי אני - הייתי נכנסת ככה לבלוג הזה בבית, מתחת לאף שלו? וחוץ מזה, רק הסתכלתי בבלוג, ולא כתבתי בו! לא יודעת. מצד אחד ממש אין לי מה להסתיר. מצד שני אני מרגישה ממש לא נעים, וממש רע עם זה שהוא לא סומך עליי

ShirShir

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo20.gif

ענתי, אסור לכם לקחת על עצמכם סיפור כזה, מה גם שהוא לא קשור אליכם !! אתם חייבים לתת אמון ולא להיגרר ל"פנטזיה" כזו... בעלך נרגע? הבין? השלמתם?
אני מקווה שכן
שיהיה שבוע טוב ונעים

ענתי 10

New member
../images/Emo26.gif לבעלי היקר ../images/Emo23.gif ../images/Emo36.gif

אני יודעת שעכשיו אתה בסידורים של הילדים ונסיעה לעבודה אז לא אטריד אותך בטלפון. אני משוכנעת שתקרא את זה, הרי אתה הקורא הסמוי שלנו
ואני רוצה להגיד הכל לפני שאני נכנסת לועדה, כי הנושא מאוד מטריד אותי. אני באמת לא יודעת איך להגיב. אני לא יודעת אם להתגונן או לכעוס. מקווה שישנת על זה והיום זה כבר הסתדר. אני רוצה שתקרא את מה שכתבתי כאן, רוצה שתזכר על מה דיברנו אתמול, רוצה שתזכר בכל השנים הנפלאות שאנחנו מבלים ביחד, בכל ההסטוריה שלנו (כמו בסרט "הסיפור שלנו"). ואני רק רוצה שתדע שאין בן אדם שיותר יקר ויותר אהוב לי ממך
ובחיים לא הייתי חושבת על משהו כזה או על משהו אחר שיפגע בך. אז בוא נשאיר את זה מאחורינו, כאילו זה לא קרה. אני מניחה שפשוט היית עייף ומתוך שינה לקחת את זה יותר מידי קשה. אוהבת מכל, שלך לנצח ענתי

ShirShir

New member
אני מניחה שכל בני הזוג שלנו הם כבר

קוראים סמויים בפורום

ענתי 10

New member
../images/Emo124.gif צפירת הרגעה!

חדשות טובות - נראה לי שהגענו להבנה
חדשות רעות - אני לא אגיע למפגש. אל תעלבו, אבל הפעם אני אהיה איתו ועם הילדים שלנו
לא נורא, יש מפגש גם ב- 1/7!

g u r a

New member
../images/Emo41.gif נרגעתי

אמנם לא הגבתי על ההודעה הקודמת..אבל דאגתי, וחשבתי עליך. טוב לשמוע שהגעתם להבנה.
על שאת לא תגיעי למפגש..לפעמים ( לרוב) צריך למקם את הבעל והילדים במקום ה-1!!

../images/Emo82.gif המטרה מקדשת את האמצעים

חבל לי שלא תהיי במפגש אבל אם זה למטרה טובה, לגיבוש המשפחה - יש לך פס !!!! מקווה שהדברים התבהרו והכל טוב טוב ושתהיה לך זוגיות מופלאה ומשפחה לתפארת תמיד תמיד תמיד ושתדעי שהם תמיד במקום ה-1 !!!!!! לא משנה מה יהיה החלטת נכון (למרות שאני יתגעגע.....) באדי

למעלה