בוקר טוב! מה שלומכם הבוקר?
1 1נעמונת New member 25/5/05 #2 השמש זרחה לך כל כך מוקדם? בוקר טוב, הצלחתי להתעורר בשבע ועשרים בערך.......... בושה וחרפה, נכון?
ב באדי תות New member 25/5/05 #3 ../images/Emo66.gifבוקר טוב התחלתי את הבוקר בזה שהייתה תקלה בתפוז הבוקר משם היה לי בוקר מלא תקלות דחופות עכשיו זה נרגע היום אני לומדת שיהיה לנו יום טוב באדי
../images/Emo66.gifבוקר טוב התחלתי את הבוקר בזה שהייתה תקלה בתפוז הבוקר משם היה לי בוקר מלא תקלות דחופות עכשיו זה נרגע היום אני לומדת שיהיה לנו יום טוב באדי
S ShirShir New member 25/5/05 #7 ../images/Emo41.gifבוקר אור לכולם../images/Emo41.gif קמתי באיחור של שעה, רצתי לאוטובוס ו...... הספקתי!!! אני כבר במשרד לפחות יום רביעי היום.....
../images/Emo41.gifבוקר אור לכולם../images/Emo41.gif קמתי באיחור של שעה, רצתי לאוטובוס ו...... הספקתי!!! אני כבר במשרד לפחות יום רביעי היום.....
S ShirShir New member 25/5/05 #10 ../images/Emo124.gifתזכורת - עוד 9 ימים מפגש../images/Emo70.gif יששששש
ב באדי תות New member 25/5/05 #12 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif איזה כיף לנו
S s h i r k u s h New member 25/5/05 #13 צהריים טובים ../images/Emo140.gif נשארתי גם היום בבית, כי לא ממש מרגישה טוב. עוד הוכחה שלא מרגישה טוב- לא התחשק לי להיכנס לפורומים עד לפני חצי שעה.... מוזר מאוד
צהריים טובים ../images/Emo140.gif נשארתי גם היום בבית, כי לא ממש מרגישה טוב. עוד הוכחה שלא מרגישה טוב- לא התחשק לי להיכנס לפורומים עד לפני חצי שעה.... מוזר מאוד
S ShirShir New member 25/5/05 #14 יו, זה באמת קשה... משהו לא בסדר... מקווה שתרגישי טוב ויחזור לך מצב-הרוח האופטימי והמחייך