בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שבת. השקט של שבת באוויר. אתמול ביליתי עם ההורים ואז חזרתי וראיתי את הסרט על חנה רובינא ואלכסנדר פן. איזה סרט מרגש. רומנטיקה ישראלית (עם ארומה רוסית). הסרט ממש חדר אל הנשמה. הבדידות שלה. הגוף היפה שלו. התשוקה שהייתה שם. מה שלומכם היום?

ושאלון חביב לשבת

מהם שלושת הדברים שהיית לוקח איתך לאי בודד?
מהם שלושת הדברים שהיית רוצה לקבל ליום הולדתך מהאנשים הכי קרובים אליך? [הכוונה כאלה שבאמת מכירים אותך]
מהן שלושת המילים שעולות לך כרגע בראש?
מהם שלושת השירים האהובים עליך?
מהם שלושת הסרטים שהכי נהנת מהם?
מהם שלושת הרגעים הכי מביכים בחיים שלך [עד עכשיו..]?
ציין שלושה דברים שעדיין לא עשית אבל אתה רוצה לעשות...
מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות?
מהם שלושת הרגעים שבחיים שלך לא תשכח?

setonr

New member
ללהבה היקרה- שבת שלום לך ולכולם.-

איזה שיעורים נתת לנו "המורה" לשבת. כדברי עוזי כהן" את חמודה את" תיכף נסדר לך... יום הולדת- "אח" יש לי המון תקוות שרובן מתבדות כשאני פותח את העטיפות תרתי משמע. דברים לעשות- בגילי יותר חלומות ממימוש למשל בתחום הרגשי -זוגי. חברים לדיעה ולכייף... זהו לבינתיים . אני מקווה לציון עובר....

setonr

New member
ללהבה - תוספת אולי יחול מפנה ב18 --

הקרוב שהוא יום הולדתי. "האם יש עוד נסים" או שפסו מהעולם של האנשים הטובים....

BellA עלמה

New member
בוקר אור

אני תכף יוצאת לצפון לגני הבהאי אומרים שזה מאוד יפה 3 המילים שאני חושבת עלהם כרגע הן דיאטה , אטקינס , אוף השאר אני אעשה אחרכך חייבת להתכונן ליציאה שב'ש

s h i r k u s h

New member
איזה כיף- שאלון ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

מהם שלושת הדברים שהיית לוקח איתך לאי בודד? יומן מסע וכלי כתיבה, החתול שלי וכלי תקשורת.
מהם שלושת הדברים שהיית רוצה לקבל ליום הולדתך מהאנשים הכי קרובים אליך? [הכוונה כאלה שבאמת מכירים אותך]- הבנה, אהבה, ולדעת מתי זקוקה לספייס.
מהן שלושת המילים שעולות לך כרגע בראש? אהבה, חברות, חלומות
מהם שלושת השירים האהובים עליך? קח אותי- היהודים, אהבה-דניאל סולמון, כשאת עצובה- עמיר בניון
מהם שלושת הסרטים שהכי נהנת מהם? היצ', משתגעים על מרי, אלפי
מהם שלושת הרגעים הכי מביכים בחיים שלך [עד עכשיו..]? בכיתה ט' נראה לי זה היה אחרי לילה ללא שינה שקראתי למורה שלי "אמא" בטעות, כשאמא שלי תפסה אותי פעם אחת כשבדיוק האקס שלי היה במקלחת ועשתה לי שיחת סקס <זה הי לפני כמה חודשים>, כשאביו של האקס שלי תפס אותנו מתמזמזים- זה היה ממש מביך!!!- כולה התנשקנו אבל... עדיין...
ציין שלושה דברים שעדיין לא עשית אבל אתה רוצה לעשות... לשמוע "אני אוהב אותך", לנסוע לטיול מסביב לעולם, לכתוב רומן ולפרסם אותו.
מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות? לשיר, לשחק באולינג, לפגוש חברים.
מהם שלושת הרגעים שבחיים שלך לא תשכח? הפעם הראשונה שהופעתי במסגרת שיעורי פיתוח קול, החתונה של אחותי, והיום שקיבלנו את ג'סי החתול שלי.

opalit

New member
אני

לאי בודד- את הכלבה שהיתה לי
ליומולדת- ברכה מרגשת מהחבר ומתנה אישית לא חשוב מה העיקר שארגיש שהיא אישית, ואי מיילים מז"ט.
סרטים יש הרבה אבל הכי, שאני עד עכשיו מביאה מבלוק באסטר זה sex and the city גם נחשב?
שירים -אחד מהם של עידן רייכל לא יודעת את השם "פעם היינו מדברים לאט...."
דברים לעשות- שיט לקאריביים, הגשמת החלום(נשאר חסוי)
דברים שאוהבת לעשות- עם החברות בבתי קפה ובפאבים ולכתוב, בעיקר על שפת הים.
רגעים שלא ישכחו- אחד מהם המפגש עם החבר בנמל התעופה אחרי חצי שנה שלא התראינו...

hanaaat

New member
נחמד...

אי בודד: לונלי פלאנט של האי או מפה, הרבה מים ומצלמה. יומולדת מקרובים: שיחת טלפון, ורק(!) שיחת טלפון. מילים: לא, עולות, ולי שירים: כרגע מדובר ב: וידוי של יהודית רביץ (מאת אלכסנדר פן, חחח), whipping post של הallman brothers band, ו the mercy seat בביצוע של ג'וני קאש. סרטים: kill bill, מבצע סבתא, צלילי המוזיקה רגעים הכי מביכים: התפרצות לישיבה של המפקדים שלי עם אלוף הפיקוד בלי שידעתי שהם והוא שם. בכיתה ג' לא עשיתי שעורים. המורה בקשה ממני להקריא תשובה, הקראתי "מהראש" אבל לא ידעתי איך לסיים אותה וכך נתפסתי. את כל השאר כבר הספקתי לשכוח... דברים שאני רוצה לעשות ולא הספקתי: להקים משפחה, את טראק מקיף אנאפורנה, את התזה... הכי אוהבת לעשות: לטייל, לנגן בגיטרה, לקרוא רגעים שלא אשכח: את היום שבו הכרתי את האקס שלי, את יום הגיוס, ומה לעשות, גם את הפעם הראשונה שהייתי קרובה מדי לפיגוע.

גם אני עונה

מהם שלושת הדברים שהיית לוקח איתך לאי בודד? -הכלב שלי. -חברה טובה. -גבר גבר (אולי הוא יספיק לשתינו
)
מהם שלושת הדברים שהיית רוצה לקבל ליום הולדתך מהאנשים הכי קרובים אליך? [הכוונה כאלה שבאמת מכירים אותך] -יום ההולדת שלי מתקרב, אז לא רוצה לענות על זה
מהן שלושת המילים שעולות לך כרגע בראש? -זנב -אהבה -חנה רובינא (כל היום חושבת עליה)
מהם שלושת השירים האהובים עליך? - עידן רייכל - כל שיר עד היום - סחרוף - אחד. - ANGIE - של הרולינג סטונס. זכרון שלי מגיל 16. ריקוד עם חבר טוב שחזר בתשובה מאז.
מהם שלושת הסרטים שהכי נהנת מהם? - ארוחה לאידיוט/ סרט צרפתי ישן. לא זוכרת את שם הבמאי. הוציא גם את- סתום ת'פה עם ז'אן רנו וז'ראר דפרדיה -HAPPINESS / טוד סולונדז. הומור שחור, סרקאסטי, מדבר על מסיכות ובדידות. -סולומוניקו/ ישראלי ישן. תמיד בוכה בסרט הזה.
מהם שלושת הרגעים הכי מביכים בחיים שלך [עד עכשיו..]? - כמוך שירקוש, אבא שלי תפס אותי- כשבן הזוג מתקלח ואני עם מגבת. אבל הוא לא עשה לי שום שיחה. הוא ברח. - שוב אבא שלי (איזה כוכב). יושבת עם חברים במרפסת (כשעוד גרתי אצל ההורים) בלילה, ואבא מתעורר, יוצא עם תחתונים וכובע מגרב ניילון וצורח שנסתלק. החברים האלה (עם חלקם אני עדיין בקשר) זוכרים לו את הכובע עד היום. - הרגע הכי מביך: כשאמרתי לחבר שלי דאז, שאני אוהבת אותו. אני אמרתי ראשונה, ופשוט - הפכתי לעגבניה קטנה ועצבנית.
ציין שלושה דברים שעדיין לא עשית אבל אתה רוצה לעשות... - לטוס להודו. מתישהו זה יקרה. - לגור עם בן זוג. - משפחה. ילדים.
מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות? - ספורט - מנקה לי את הראש מכל מחשבה, ומוליד מחשבות חדשות וטובות - לטייל ברגל - שוטטות ללא מטרה. (הכלב מצטרף פה ומהווה שותף חשוב לעניין) - להיות בחברה. לא קורה לי מספיק.
מהם שלושת הרגעים שבחיים שלך לא תשכח? - הנשיקה הראשונה (עם המיתולוגי שלי. פורים. מדורה. לא מבינה עדיין איך נושמים תוך כדי - היום שבו קניתי את הכלב. הולכת עם הגור הקטן בידיי, עטוף שמיכה, ורועדת מהתרגשות ומפחד. עשיתי את זה. - יום הדיכאון בפאריז, בו החלטתי לשוב לארץ. כשגם לנשום כבר הפך לפעולה שדרשה המון אנרגיה.

BellA עלמה

New member
המשך

מה הייתי רוצה ליום הולדת לא יודעת אין לי ציפיות שלושת הדברים שהייתי רוצה לעשות טיול לאירלנד טיול לז'מייקה להתחתן ולהקים משפחה 3 דברים שאני הכי אוהבת לעשות לקרוא לטייל בטבע לשחק עם הבייביז שלי (יש עוד)

בהחלט חביב - הנה התשובות שלי

מהם שלושת הדברים שהיית לוקח איתך לאי בודד? כילה, שמיכה וספר
מהם שלושת הדברים שהיית רוצה לקבל ליום הולדתך מהאנשים הכי קרובים אליך? [הכוונה כאלה שבאמת מכירים אותך] נופש משותף לכמה ימים עם כל האנשים שאני אוהבת - משפחה וחברים.
מהן שלושת המילים שעולות לך כרגע בראש? שקט, לישון, חושך
מהם שלושת השירים האהובים עליך? * מה שאת אוהבת - מאיר גולדבר-מלים, יצחק קלפטר-לחן (מבצעת גלי עטרי) * בך לא נוגע - דן תורן (מבצעת יהודית רביץ) * כשהלב בוכה - יוסי גיספן-מלים, שמואל אלבז הענקי-לחן (מבצעת שרית חדד)
מהם שלושת הסרטים שהכי נהנת מהם? * המופע של טרומן (אחד מאלו ששינו את חיי) * חומות של תקווה * דלתות מסתובבות
מהם שלושת הרגעים הכי מביכים בחיים שלך [עד עכשיו..]? * תפסתי בטעות את אח שלי... * יצא לי קול שנשמע כמו צפרדע (צרוד ומחוספס) כשבאתי להגיד משהו באחד השיעורים בכיתה * כמעט תקרית דיפלומטית, אורח מכובד מאוד הוזמן לשאת דברים באירוע ענקי שארגנתי ורק כשהגיע התברר שהוא בשנת אבל ואסור לו לשמוע מוזיקה, כך שעד שיעזוב את האירוע אסרו עלינו להשמיע שירים (והיתה להקה מתוכננת ושירי רקע בפתיחה). חשבתי שאני מתעלפת לנוכח הבלת"ם ובכעס של רגע אמרתי למישהו בסביבה שלי - מה אכפת לי שהוא בשנת אבל, הוא הורס לי את האירוע - וכנראה זה לא היה כל-כך בשקט, כי הוא שמע. היה נורא מביך.
ציין שלושה דברים שעדיין לא עשית אבל אתה רוצה לעשות... * טיול בניו-זילנד ואיי פיג'י * להקים משפחה * לפרסם ספר
מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות? * לכתוב * טיולים בטבע * לשחק עם חתולים ותינוקות
מהם שלושת הרגעים שבחיים שלך לא תשכח? * נתקעתי בארבע בבוקר באמצע שום-מקום באוסטרליה ולא ידעתי מה לעשות * הרגע שנשארתי לבד דקה אחרי שקיבלתי את המפתחות לדירה השכורה הראשונה שלי. * רגע השפל הגדול ביותר של החיים שלי שבו הגעתי להחלטה שזה לא יכול להימשך ככה, והחיים שלי הולכים להשתנות.

ניאו30

New member
גם אני אוהב שאלונים כאלו ../images/Emo45.gif

מהם שלושת הדברים שהיית לוקח איתך לאי בודד? <הראש הגברי חושב ישר על השרדות>מי שתייה,שמיכה(כרית ומזרון אפשר לאלתר,שמיכה פחות אפשר) וסכין לצוד אוכל(או לגלף משהו חד יותר).את כל השאר אפשר להסתדר-לדבר אל החיות,לשיר אל הכוכבים בשמיים ולרקוד אל גלי הים הסוערים
. מהם שלושת הדברים שהיית רוצה לקבל ליום הולדתך מהאנשים הכי קרובים אליך? [הכוונה כאלה שבאמת מכירים אותך] אמממ,שאלה טובה,אף פעם לא חשבתי על זה<אולי בגלל שלא היו לי הרבה כאלו> ואחרי מחשבה קצרה עלו לי חיבוק אוהב חזק וחם,ריקוד סוחף או ערב בילוי בו נהנה ונשמח ביחד.אם אפשר עדיפויות למקומות שהייתי רוצה את זה אז אני מדמיין ערב שמתחיל על שפת הים(השלישי).אנחנו נפגשים ונותנים חיבוק אוהב וחם אחד לשני (הראשון),אנחנו הולכים שלובי זרועות לאורך החוף,רואים את השקיעה,אולי עושים מדיטציה משותפת,בישיבה או תנועה,בהתבוננות פנימית או בריקוד צמוד ואוהב(השני),ומתנשקים בדיוק שהכתום-אדום הבוהק מאיר את הים ואת כל השמיים...ואז אני שומע קולות מאוד חזקים ברקע שאומרים "תתעורר!אתה בחלום!"...טוב,אז זה באמת חלום לעתיד ואם נהיה קצת יותר "עכשווים" אז cd או קסטה של המוזיקה ממדיטציית האום שכתבתי עליה פה לא מזמן,ובכלל של המדיטציות בתנועה שאני עושה(שאני אוכל לרקוד לצלילים המקסימים האלו גם ביוםיום,כשאני עם עצמי),לחגוג את היום הולדת עם הילדים שאני מתנדב איתם(אחרי הצהריים/ערב) ולסיים במסיבת ריקודים בג'ינגה במקום,במוזיקה,באווירה ועם האנשים שאני כל כך אוהב ומתחבר אליהם (לילה/עד הבוקר)...ושאני לא יעבוד למחרת כמובן... מהן שלושת המילים שעולות לך כרגע בראש? אושר,חופש ואהבה מהם שלושת השירים האהובים עליך? ואייייי,זה באמת קשה...להבה,תסלחי לי אם אני אתן יותר,נכון?...אני אחלק את זה לקבוצות ובכל אחת אתן שלושה,שגם זה היה קשה לאור המבחר הרב שיש אצלי בראש! ובכל מקרה כולם שלובים אצלי בראש,לא חשוב כמה שאני אשתנה: שירי עבר- Out here on my own/nikka costa כולנו זקוקים לחסד/נורית גלרון What if god was one of us/joan osbourn שירי הווה- בוא(נפזר את מסך הערפל)/עברי לידר (What a feeling/irene cara(flashdance איך אדע ועודני ילד/הכל עובר חביבי שירי עתיד- The greatest love of all/whitney houston אין גבולות/סיוון בהנם When you say nothing at all/Allison krause מהם שלושת הסרטים שהכי נהנת מהם? עוד שאלה קשה,במיוחד לאוהב סרטים כמוני,ולאחר מחשבה קצרה-פאטש אדאמס, חומות של תקווה ולאחרונה גם למצוא את ארץ לעולם לא-שלושתם נתנו לי כוחות,שלושתם עזרו לי להתגבר על פחדים שהיו לי ושלושתם הראו לי במידה כזו או אחרת את העתיד שלי בעבודה עם ילדים-פאטש בכל הקשור לעזרה לאחרים,חומות בהשתחררות מפחדים ומדפוסי חיים קבועים ומכשילים ולמצוא את בכל הקשור לקשר המיוחד עם ילדים,לחשיבות הדמיון ובאמונה שחלומות זה דבר שיכול לההפך למציאות,אם רק נאמין בהם...הייתי יכול גם פה לחלק את זה לתקופות-חומות בעבר,למצוא בהווה,ופאטש בעתיד... בסוגרייים אני אגיד שהסיבה שכל כך קשה לי לבחור היא שסרטים ושירים אלו הדברים שהכי השפיעו עליי בחיים,לא תמיד לחיוב,אבל בהחלט ברוב המקרים כן,הם השאירו אצלי את התקווה לעתיד גם כאשר היא לא נראתה,ולכן אני פשוט חייב להוסיף עוד סרט+שיר שעשו את זה-"הקוסם מארץ עוץ" והשיר של ג'ודי גרלנד somewhere over the rainbow,בעיניי סרט ושיר התקווה הכי גדולים שראיתי ושמעתי,והשפיעו עליי עמוקות... מהם שלושת הרגעים הכי מביכים בחיים שלך [עד עכשיו..]? ואי,אני אוהב את השאלות שלך להבונת-והרי ה"מנצחים"-הראשון לפני כמה שנים עזרתי לארגן איזה אירוע ולקחתי במלגזה איזה תנור חם וגדול עם כל המאכלים המחוממים.באמצע הנסיעה האיטית עליתי על מכשול קטן ברצפה,הגלגל סטה,התנור נפל ואיתו כל מה שהיה בפנים.לא אשכח את זה בחיים!רציתי לקבור את עצמי באדמה מרוב מבוכה.זה קרה לפני כמה שנים,ושנה לאחר מכן הכרתי את האחות של בעלת השמחה(בת מצווה) ושאלתי אותה על זה.התברר שהיא לא זכרה...אממממ,אני זכרתי! השני-פגישה עם מישהי יקרה לי שהכרתי בתפוז.החלטנו לצאת לאיזו מסעדה בתל אביב,וזה היה עוד בשלב הטרום-חולה-על-ריקודים שלי(שזה אומר לפני יותר משלושה חודשים) וקבענו לאיזו מסעדה.אז בתקופה ההיא גם לא ממש הכרתי את תל אביב,ושאני לא מכיר מקום מסויים שאני צריך להגיע אליו זה מלחיץ אותי,אז הגענו למקום שתיכננו אותו והוא לא מצא חן בעיננו,וזה היה יום שכמעט הכל היה סגור(לא זוכר בגלל מה).אז הסתובבנו ברחובות תל אביב הבלתי מוכרים,ופשוט לא מצאנו כלום!!אחרי כמה שעות!!
התייאשנו והחזרתי אותה הביתה...
,אבל היא ידידה שלי עד ימינו אנו,מה שאומר שזה לא השפיע(טוב,אולי קצת...). השלישי-קרה לי אתמול! ראיתי איזו הזמנה פתוחה לערב ארוך ושונה בו ידברו על פילוסופיה,מיסטיקה,אהבה,ערכים וכדומה...זה נשמע לי ממש מושך אז הלכתי לראות מה זה.התברר לי שמדובר במין תא חברתי כזה,עם רעיונות אנרכיסטיים ומחתרתיים וכדומה,וזה ממש לא היה הכיוון שלי(מה עוד שאני מתרחק מפוליטיקה כמו מאש).חזרתי הביתה אחרי איזה חצי שעה ומזל רק שחיכה לי לילה מהנה של ריקודי שנות השמונים מאוחר יותר-זה בהחלט פיצה,ואף יותר מכך(ריבית חיובית מה שנקרא) על המבוכה הזו. ציין שלושה דברים שעדיין לא עשית אבל אתה רוצה לעשות שירקוש,מאוד מזדהה עם שתי הראשונים שלך,ואני אוסיף שלושה משלי-לעבוד עם ילדים בעבודה קבועה(לכל החיים),להשתתף במסיבת קריוקי(הייתי לא מזמן באחת ראשונה כזו עם הילדים,אני רוצה גם עם מבוגרים) ולמצוא אהבה זה נחשב בתור מעשה?אם כן,אז ברור!!!! אם לא,אז מה שכתבתי עליו גם פה לא מזמן וזה הליכת/שביל מלאכים. מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות? לרקוד,להיות עם הילדים ולחלום(בין אם בשינה או בעירות) מהם שלושת הרגעים שבחיים שלך לא תשכח? שחייה עם דולפינים במרחבי האוקינוס בחופי ניו זילנד המסיבה הראשונה בה התחלתי לרקוד(לפני שלושה חודשים) את אחד הטרקים של ניו זילנד שהלכתי בו לאיבוד למשך כמה שעות מפחידות ביותר.בכלל,את כל הטיול הנפלא הזה אני לא אשכח אז אני אוסיף עוד אחד- את הפעם הראשונה שראיתי שלג בירושלים(ראיתי קודם בצבא אבל בי-ם זה אחרת)

setonr

New member
לניאו-תשובה כל כך מחכימה ומפורטת--

מזמן לא קראתי. איך זה שאתה עדיין רווק ולא חטפו חכם ורגיש כמוך.... הלו בנות יש כאן מציאה...

למעלה