גם אני אוהב שאלונים כאלו ../images/Emo45.gif
מהם שלושת הדברים שהיית לוקח איתך לאי בודד? <הראש הגברי חושב ישר על השרדות>מי שתייה,שמיכה(כרית ומזרון אפשר לאלתר,שמיכה פחות אפשר) וסכין לצוד אוכל(או לגלף משהו חד יותר).את כל השאר אפשר להסתדר-לדבר אל החיות,לשיר אל הכוכבים בשמיים ולרקוד אל גלי הים הסוערים
.
מהם שלושת הדברים שהיית רוצה לקבל ליום הולדתך מהאנשים הכי קרובים אליך? [הכוונה כאלה שבאמת מכירים אותך] אמממ,שאלה טובה,אף פעם לא חשבתי על זה<אולי בגלל שלא היו לי הרבה כאלו> ואחרי מחשבה קצרה עלו לי חיבוק אוהב חזק וחם,ריקוד סוחף או ערב בילוי בו נהנה ונשמח
ביחד.אם אפשר עדיפויות למקומות שהייתי רוצה את זה אז אני מדמיין ערב שמתחיל על שפת הים(השלישי).אנחנו נפגשים ונותנים חיבוק אוהב וחם אחד לשני (הראשון),אנחנו הולכים שלובי זרועות לאורך החוף,רואים את השקיעה,אולי עושים מדיטציה משותפת,בישיבה או תנועה,בהתבוננות פנימית או בריקוד צמוד ואוהב(השני),ומתנשקים בדיוק שהכתום-אדום הבוהק מאיר את הים ואת כל השמיים...ואז אני שומע קולות מאוד חזקים ברקע שאומרים "תתעורר!אתה בחלום!"...טוב,אז זה באמת חלום לעתיד ואם נהיה קצת יותר "עכשווים" אז cd או קסטה של המוזיקה ממדיטציית האום שכתבתי עליה פה לא מזמן,ובכלל של המדיטציות בתנועה שאני עושה(שאני אוכל לרקוד לצלילים המקסימים האלו גם ביוםיום,כשאני עם עצמי),לחגוג את היום הולדת עם הילדים שאני מתנדב איתם(אחרי הצהריים/ערב) ולסיים במסיבת ריקודים בג'ינגה במקום,במוזיקה,באווירה ועם האנשים שאני כל כך אוהב ומתחבר אליהם (לילה/עד הבוקר)...ושאני לא יעבוד למחרת כמובן...
מהן שלושת המילים שעולות לך כרגע בראש? אושר,חופש ואהבה
מהם שלושת השירים האהובים עליך? ואייייי,זה באמת קשה...להבה,תסלחי לי אם אני אתן יותר,נכון?...אני אחלק את זה לקבוצות ובכל אחת אתן שלושה,שגם זה היה קשה לאור המבחר הרב שיש אצלי בראש! ובכל מקרה כולם שלובים אצלי בראש,לא חשוב כמה שאני אשתנה: שירי עבר- Out here on my own/nikka costa כולנו זקוקים לחסד/נורית גלרון What if god was one of us/joan osbourn שירי הווה- בוא(נפזר את מסך הערפל)/עברי לידר (What a feeling/irene cara(flashdance איך אדע ועודני ילד/הכל עובר חביבי שירי עתיד- The greatest love of all/whitney houston אין גבולות/סיוון בהנם When you say nothing at all/Allison krause
מהם שלושת הסרטים שהכי נהנת מהם? עוד שאלה קשה,במיוחד לאוהב סרטים כמוני,ולאחר מחשבה קצרה-פאטש אדאמס, חומות של תקווה ולאחרונה גם למצוא את ארץ לעולם לא-שלושתם נתנו לי כוחות,שלושתם עזרו לי להתגבר על פחדים שהיו לי ושלושתם הראו לי במידה כזו או אחרת את העתיד שלי בעבודה עם ילדים-פאטש בכל הקשור לעזרה לאחרים,חומות בהשתחררות מפחדים ומדפוסי חיים קבועים ומכשילים ולמצוא את בכל הקשור לקשר המיוחד עם ילדים,לחשיבות הדמיון ובאמונה שחלומות זה דבר שיכול לההפך למציאות,אם רק נאמין בהם...הייתי יכול גם פה לחלק את זה לתקופות-חומות בעבר,למצוא בהווה,ופאטש בעתיד... בסוגרייים אני אגיד שהסיבה שכל כך קשה לי לבחור היא שסרטים ושירים אלו הדברים שהכי השפיעו עליי בחיים,לא תמיד לחיוב,אבל בהחלט ברוב המקרים כן,הם השאירו אצלי את התקווה לעתיד גם כאשר היא לא נראתה,ולכן אני פשוט חייב להוסיף עוד סרט+שיר שעשו את זה-"הקוסם מארץ עוץ" והשיר של ג'ודי גרלנד somewhere over the rainbow,בעיניי סרט ושיר התקווה הכי גדולים שראיתי ושמעתי,והשפיעו עליי עמוקות...
מהם שלושת הרגעים הכי מביכים בחיים שלך [עד עכשיו..]? ואי,אני אוהב את השאלות שלך להבונת-והרי ה"מנצחים"-הראשון לפני כמה שנים עזרתי לארגן איזה אירוע ולקחתי במלגזה איזה תנור חם וגדול עם כל המאכלים המחוממים.באמצע הנסיעה האיטית עליתי על מכשול קטן ברצפה,הגלגל סטה,התנור נפל ואיתו כל מה שהיה בפנים.לא אשכח את זה בחיים!רציתי לקבור את עצמי באדמה מרוב מבוכה.זה קרה לפני כמה שנים,ושנה לאחר מכן הכרתי את האחות של בעלת השמחה(בת מצווה) ושאלתי אותה על זה.התברר שהיא לא זכרה...אממממ,אני זכרתי! השני-פגישה עם מישהי יקרה לי שהכרתי בתפוז.החלטנו לצאת לאיזו מסעדה בתל אביב,וזה היה עוד בשלב הטרום-חולה-על-ריקודים שלי(שזה אומר לפני יותר משלושה חודשים) וקבענו לאיזו מסעדה.אז בתקופה ההיא גם לא ממש הכרתי את תל אביב,ושאני לא מכיר מקום מסויים שאני צריך להגיע אליו זה מלחיץ אותי,אז הגענו למקום שתיכננו אותו והוא לא מצא חן בעיננו,וזה היה יום שכמעט הכל היה סגור(לא זוכר בגלל מה).אז הסתובבנו ברחובות תל אביב הבלתי מוכרים,ופשוט לא מצאנו כלום!!אחרי כמה שעות!!
התייאשנו והחזרתי אותה הביתה...
,אבל היא ידידה שלי עד ימינו אנו,מה שאומר שזה לא השפיע(טוב,אולי קצת...). השלישי-קרה לי אתמול! ראיתי איזו הזמנה פתוחה לערב ארוך ושונה בו ידברו על פילוסופיה,מיסטיקה,אהבה,ערכים וכדומה...זה נשמע לי ממש מושך אז הלכתי לראות מה זה.התברר לי שמדובר במין תא חברתי כזה,עם רעיונות אנרכיסטיים ומחתרתיים וכדומה,וזה ממש לא היה הכיוון שלי(מה עוד שאני מתרחק מפוליטיקה כמו מאש).חזרתי הביתה אחרי איזה חצי שעה ומזל רק שחיכה לי לילה מהנה של ריקודי שנות השמונים מאוחר יותר-זה בהחלט פיצה,ואף יותר מכך(ריבית חיובית מה שנקרא) על המבוכה הזו.
ציין שלושה דברים שעדיין לא עשית אבל אתה רוצה לעשות שירקוש,מאוד מזדהה עם שתי הראשונים שלך,ואני אוסיף שלושה משלי-לעבוד עם ילדים בעבודה קבועה(לכל החיים),להשתתף במסיבת קריוקי(הייתי לא מזמן באחת ראשונה כזו עם הילדים,אני רוצה גם עם מבוגרים) ולמצוא אהבה זה נחשב בתור מעשה?אם כן,אז ברור!!!! אם לא,אז מה שכתבתי עליו גם פה לא מזמן וזה הליכת/שביל מלאכים.
מהם שלושת הדברים שאתה הכי אוהב לעשות? לרקוד,להיות עם הילדים ולחלום(בין אם בשינה או בעירות)
מהם שלושת הרגעים שבחיים שלך לא תשכח? שחייה עם דולפינים במרחבי האוקינוס בחופי ניו זילנד המסיבה הראשונה בה התחלתי לרקוד(לפני שלושה חודשים) את אחד הטרקים של ניו זילנד שהלכתי בו לאיבוד למשך כמה שעות מפחידות ביותר.בכלל,את כל הטיול הנפלא הזה אני לא אשכח אז אני אוסיף עוד אחד- את הפעם הראשונה שראיתי שלג בירושלים(ראיתי קודם בצבא אבל בי-ם זה אחרת)