בוקר טוב

kung fu

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מתגעגעת קצת לאביב או לקיץ
היום אני אנקה את הבית, אלמד קונג-פו, ואתקדם בשאר המטרות שיש לי
מה אתם עושים היום?

mikko1

New member
יום טוב../images/Emo42.gif

אני, לעומתך, מתגעגע מאוד מאוד לקיץ... (אני ממש קופא מקור) היום אני אלך לעבודה, אעשה קצת שיעורים וזהו פחות או יותר...

mikko1

New member
כי כתבת שאת קצת מתגעגעת

אני, לעומת זאת, מתגעגע הרבה... אני מציע שנפתח ביחד קומונה שיקראו לה "געגועים לקיץ"... :)

יעל :-)

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

אני אענה היום על השאלה של אתמול
אוטוטו אני יוצאת למועדון כושר לשיעור. (גם אחה"צ יש שם שיעור שאני רוצה להיות בו. כך שכנראה אהיה שם פעמיים היום בשיעורים שונים). אח"כ אני רוצה להספיק ללמוד בבית (זה החלק שבד"כ יותר קשה לי איתו, אבל מקווה שיהיה קל יותר). ואולי גם אפגוש ידיד שנמצא היום בחופש. זהו... זה מה שמתוכנן לפחות

יעל :-)

New member
יחסית כן

זה במרכז העיר, ואם אני הולכת ברגל זה משהו כמו 15 דקות הליכה (אולי דקה-שתיים יותר). הממ.. עקרונית אני כרגע במן חופש מהכל. אין מסגרת של לימודים. רק לימודים עצמאיים שלי כשאני מצליחה. גם לא עובדת עדיין. בעיקר עסוקה בתחביבים (אמנות, כושר, סטפס...) ובנסיון לקדם את עצמי בכל מיני מובנים. זה המצב הנוכחי

debiker

New member
וואלה שאלה טובה

להתקדם בשאר המטרות שלי ...אין סופיות

kung fu

New member
לא הבנתי ../images/Emo13.gif

למה התכוונת במשפט: "להתקדם בשאר המטרות שלי ...אין סופיות"

ביפו

New member
סיוע בהבנת התובנות של התוכניות -

קודמך, קונגפו - הגיב על דברי יעל, שעסוקה ב"לשפור עצמי בכל המובנים". - בהודיעו ש...אין ספיות הו , המטרות. כל הזמן - יהיו לו מטרות.. הלא זה מטרת "החיים בהרמוניה"?

kung fu

New member
אני לא יודעת למה הוא התכוון ../images/Emo13.gif

אז אני אענה רק על מה שאתה שאלת - כשאני אומרת לחיות בהרמוניה, זה לא אומר שאני כל הזמן רוצה שיהיו לי מטרות, אלא שאני רוצה להיות בהרמוניה עם הכל

בוקר אור../images/Emo39.gif

התעוררתי לעבודה היום בקור נוראי, גיליתי שהחתול שלי הכניס חברים הביתה אתמול בלילה (איזה נשמה טובה יש לו שהוא לא מניח להם לקפוא בחוץ, הא?
) ואני מתכננת לפגוש הערב כמה חברים שלא ראיתי הרבה זמן, אני מצפה לזה! סופשבוע רגוע ומחמם לכולנו

למעלה