כל הכבוד...
T the freaky girl New member 21/9/04 #17 בוקר טוב ../images/Emo6.gif יום שישי לא לומדים.. יום שישי לא לומדים.. )))) יששששששש..
T the freaky girl New member 21/9/04 #20 כן.. אין לי ברירה אחרת.. יש לנו את ה"תלמידות" המזורגגת הזו..
T the freaky girl New member 21/9/04 #24 חחחחחחחח............... לא היכרת את המחנכת הפאקצה הפדופילית שלי..
A AeroSlash New member 21/9/04 #33 ועדיף שלא יכיר... הוא תבקש את מספר הטלפון שלו אחרי שהיא תעביר ליטוף "תמים" על כל האחרויים שלו, המפגרת הזאת...
ועדיף שלא יכיר... הוא תבקש את מספר הטלפון שלו אחרי שהיא תעביר ליטוף "תמים" על כל האחרויים שלו, המפגרת הזאת...
T the freaky girl New member 21/9/04 #21 אבל עוד מעט חופש../images/Emo70.gif ואחרי יום כיפור, יש סוכות!!!!! סוכותתתתתתתתת...........
A AeroSlash New member 21/9/04 #28 בוקר טוף ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif גם אני לא מרגישה משהו אבל זה בטח יעבור במשך היום =\
A AeroSlash New member 21/9/04 #30 אל תנבחי עלי.... אתמול נבחת עלי מספיק לכל השבוע... ואין לי כוח היום לנביחות ולכלום, הכל חרא מסביבי ואין לי חשק לכלום=\
אל תנבחי עלי.... אתמול נבחת עלי מספיק לכל השבוע... ואין לי כוח היום לנביחות ולכלום, הכל חרא מסביבי ואין לי חשק לכלום=\