בוקר טוב!

AeroSlash

New member
פפפפפפפפפפפפפאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקק

פאק פאק פאק ועוד פעם פאק!!!!! אח שלי ה-@$@#%$^&%*&^&)*(*)&^%$#@ גנר את כל מיםי החמים במקלחת היום בבוקר, נו ברור הרי המלך חייב להתקלח שעתיים וחצי לפני שהוא יוצא לעבודה!!!! גאד, עכשיו התקלחתי במים קפואים לגמרי!!!!!!!!!!!!!! קפואים קפואים קפואים ואני יושבת פה וכותבת כשיש לי עור ברווז ואני מתה מקור!! שונאת את אח שלי

moon and sun

New member
../images/Emo6.gif

בשביל זה יש אחים גדולים
וכדי לא לקפוא... קחי שמיכה

AeroSlash

New member
לא נכון...

אחים גדולים יש בשביל לרגל אחרי כשאני יוצאת לטייל ולעצבן אותי עם פוזיקת רוסית בסגנון רפלקס בפווווווול ווליום על כל הבית... וזה בסיידר כבר התלבשתי =\

moon and sun

New member
אחים גדולים יש בשביל

לעמלל את החיים של האחים הקטנים!!! ושום דבר אחר לא יעזור

the freaky girl

New member
אני הבכורה..

ואני לא מאמללת (תמיד..)..... להיפך, אני משמשת מודל לחיקוי..

moon and sun

New member
נו.. לזה בדיוק התכוון המשורר

(משוררת במקרה שלי) האחים הדגולים עושים את הכל בצורה הטובה ביותר, מתאכזרים לקטנים וגורמים להם להראות רע לידם. ככה יוצא שכולם אומרים לקטנים "תראו את X איזה ילד טוב הוא, תלמיד טוב, מתנהג יפה..." הבנתם את הפואנטה
הורגים שתי ציפורים במכה אחת

moon and sun

New member
נו טוב

אני סתם מנסה לשעשע את עצמי קצת כדי לשפר את מצב הרוח
וזה לא כל כך עובד. האמת היא שאני הבת הבכורה ואצלי המצב הוא בדיוק הפוך! תמיד אומרים לי שאחי הקטן יותר טוב ממני

the freaky girl

New member
יאפ..

ואצלי האח הקטנצ'יק כל כך מפונק.. :/ מוותרים לו פשוט על הכל.. פשוט סיוט.. :[

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אצלי זה בדיוק הפוך:"תראה את אלה איזה ציונים יש להף, שלא כמוך שישבת על טרוייקי (3) כל החיים שלך"

wasted years

New member
אני יוצא לרגל אחרי אחותי

עם מוזיקה רוסית בסגנון רפלקס ברחבי עירנו היפה והפורחת?!?!
עוד שבוע

the freaky girl

New member
נצל"ש

נתפס לי הצד הימני של התחת.. :( הכל בגלל יהודית, המורה לספורט החביבה והחכמה שלנו, שלא חסכה אתמול בתרגילים מטומטמים שהיא שלפה "מהשרוול"... :/ אאוץ'.. :[

AeroSlash

New member
אם היית עושה כמוני

לא היה נתפס לך כלום, מי שלח אותך לשתף איתה פעולה ואשכרה לעשות את כל התרגילים האלה.. היית יושבת לך בצד ומעמידה פנים שאת עובדת בפרך כמוני

the freaky girl

New member
../images/Emo12.gif

אבל היא הסתכלה עליי.. :/ במיוחד שכל הזמן צחקתי, ועשיתי לי גלגולים (אם לא שמת לב.. ) אז היא שמה תשומת לב מיוחדת בשבילי.. :/

למעלה