ערב טוב, קלטו איזה יום היה לי =\
יום מלא פעילות (גופנית בעיקר)
אני ונסטיה באנו אלי אחרי הביצפר, שאני אעזור לה "ללמוד" כימיה, הבטחתי לה 10 דקות בנתיים שאני מסדרת את החדר ולא יותר, עשבו את זה שלקח לי בדיוק שעה וחצי לנתק אותה מהמחשב כדי ללכת לחזור על הסטיכיומטריה המזויינת היא עוד הייתה עם חשק כזה "גדול" ללמוד זה משהוווווווו..... אחרי שהיא שוב התיישבה על המחשב, ושוב עברתי מסע יסורים קשה מאוד כדי לנתק אותה ממנו שוב, הצלחתי לשכנע אותה סוף סוף להתחיל לעבוד.. "לעבוד", כל מה שהצלחתי לגרום לה לפתור זה 5 תרגילים מהחומר של תחילת שנה שעברה.. ממש יופי, חזרה מ-ע-ו-ל-ה טוב, שוב נסטיה הלכה למחשב =\, התחילה לדבר עם איזה מפגר שהיה לנו סיפור לא נעים איתו בשנה שעברה, אז
היא אמרה לו שיש לו מעריצה בשם אלה, ממש יופי, היום הוא שואל:"מה אם החברות שלך שהיו מעריצות שלי?". גאאאאד.... אממש צריכים את הבן אדם העלוב הזה עכשיו (אם הוא לא היה הגיטריסט הכי טוב בבית ספר בכלל לא היה מעניין אותי) קיצר, קפצתי על נסטיה והתחלנו לצרוח כמו משוגעות וללכת מכות (לא ברצינות, סתם קפצתי עליה בגלל השטויות שהיא רושמת לאנשים מסויים) היה צריך לראות את מבט השכנים שראו אותנו אונסות אחת השניה מהחלון!!!!!! פרצוף ששוה מליון דוווווולר!!!! המומים כאילו ראו את חוסיין ואריק שרון מקיימים יחסי מין... גאאאאאאאד........ זה עדיין קורע אותי... סתם רציתי לשתף, לא להרוג אותי =]