בוקר טוב!

moon and sun

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

חזרתי לתפקיד שלי ושוב אני פותחת שירשור בוקר טוב
שיהיה לכולם יום קסום מלא בדברים טובים.
לכווווולם כי נורא התגעגעתי!!!

arkasha

New member
בוקר נפלא לכל חברי הפורום !

לי אישית הוא על הפנים ,צבא מה לעשות.

Janem

New member
שמש בגבעון דום

וירח בעמק איילון... בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!

כפרע על יו הפנר!!! ....:]

אחד הדבריםש אני הכי רוצה זה לבקר באחוזה שלווו...!! :]

AeroSlash

New member
ערב טוב, קלטו איזה יום היה לי =\

יום מלא פעילות (גופנית בעיקר)
אני ונסטיה באנו אלי אחרי הביצפר, שאני אעזור לה "ללמוד" כימיה, הבטחתי לה 10 דקות בנתיים שאני מסדרת את החדר ולא יותר, עשבו את זה שלקח לי בדיוק שעה וחצי לנתק אותה מהמחשב כדי ללכת לחזור על הסטיכיומטריה המזויינת היא עוד הייתה עם חשק כזה "גדול" ללמוד זה משהוווווווו..... אחרי שהיא שוב התיישבה על המחשב, ושוב עברתי מסע יסורים קשה מאוד כדי לנתק אותה ממנו שוב, הצלחתי לשכנע אותה סוף סוף להתחיל לעבוד.. "לעבוד", כל מה שהצלחתי לגרום לה לפתור זה 5 תרגילים מהחומר של תחילת שנה שעברה.. ממש יופי, חזרה מ-ע-ו-ל-ה טוב, שוב נסטיה הלכה למחשב =\, התחילה לדבר עם איזה מפגר שהיה לנו סיפור לא נעים איתו בשנה שעברה, אז היא אמרה לו שיש לו מעריצה בשם אלה, ממש יופי, היום הוא שואל:"מה אם החברות שלך שהיו מעריצות שלי?". גאאאאד.... אממש צריכים את הבן אדם העלוב הזה עכשיו (אם הוא לא היה הגיטריסט הכי טוב בבית ספר בכלל לא היה מעניין אותי) קיצר, קפצתי על נסטיה והתחלנו לצרוח כמו משוגעות וללכת מכות (לא ברצינות, סתם קפצתי עליה בגלל השטויות שהיא רושמת לאנשים מסויים) היה צריך לראות את מבט השכנים שראו אותנו אונסות אחת השניה מהחלון!!!!!! פרצוף ששוה מליון דוווווולר!!!! המומים כאילו ראו את חוסיין ואריק שרון מקיימים יחסי מין... גאאאאאאאד........ זה עדיין קורע אותי... סתם רציתי לשתף, לא להרוג אותי =]

AeroSlash

New member
השכנים יספרו לך בדיוק מה קרה....

הם צפו בפה פעור בחלון הפתוח.......

the freaky girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז הייתי קצת יותר זמן על המחשב.. :/ אוי!! היה מצחיק כשהם שמעו אותי נובחת!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק!!!! הם מסתכלים על החלון של אלה, מנסים לברב מה פשר הצעקות והיללות והנביחות שלי יחד, ואז השכנה שעמדה שם קראה לעוד אחד, ועוד אחד.............. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי זה ממש הגזמנו, אבל לפחות הם לא קראו למשטרה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... באמת נשמע כאילו אנסת אותי, אלה!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moon and sun

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם יום מקסים ונעים! אני קצת מבואסת היום... מקווה שיעבור מהר

s h u r i k

New member
בוקר טוב ../images/Emo10.gif

החלטתי ללכת בסוף לבית ספר היום ולא להבריז!

למעלה