כי מכריחים אותנו.. לקום.. :(
M moon and sun New member 6/9/04 #6 ../images/Emo46.gif גנבת לי את התפקיד! בוקר אור לכולם. אני מרגישה היום קצת רע... וממש לא מתחשק לי ללכת לעבודה אני צריכה חוווווופש!!!!
../images/Emo46.gif גנבת לי את התפקיד! בוקר אור לכולם. אני מרגישה היום קצת רע... וממש לא מתחשק לי ללכת לעבודה אני צריכה חוווווופש!!!!
T the freaky girl New member 7/9/04 #31 כלום וווווווווווווווווווווווללללללללללללללללללללללללללללללןןןןןןןןןןןןןןןןןן D:
T the freaky girl New member 8/9/04 #54 ../images/Emo9.gif שעומר לא ירגיש מנוכר.. עווווווווווומממממממממממממממממממממררררררררררררררררררר
T the freaky girl New member 7/9/04 #30 חחחחחחח........ אני נופלת.................... חחחחחחחחח........ את לא יודעת מה עשית עכשיו לאוזנים של השכנים... חחחחחחחחחח......... מצטערת שזה בדיחה פרטית...
חחחחחחח........ אני נופלת.................... חחחחחחחחח........ את לא יודעת מה עשית עכשיו לאוזנים של השכנים... חחחחחחחחחח......... מצטערת שזה בדיחה פרטית...
T the freaky girl New member 7/9/04 #35 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים.. <= לנה? טוב, לפחות אתמול..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים.. <= לנה? טוב, לפחות אתמול..
A AeroSlash New member 7/9/04 #34 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא, חומד, עזוב, נסחפתי קצת בבדיחה...