בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רק בגלל שאני ערה כל כך (טירונות..) וMOON AND SUN לא פה.. אז חשבתי לאחל לכולם בוקר טוב ויום נעים וכיפי
בהצלחה בעבודה בביצפר.. אני מתלבשת ויוצאת לי... יום
לכולם...

לא נורא...

מזה מתבקש שאני אנחם אותך בזה שאני נוסעת לישון שבוע באוהלים עם מפקדים שצועקים עלי.. אבל נראה לי שכבר חרשתי על כמה אני מסכנה
אז אני פשוט אאחל לך
, ואזכיר לך שהמבחן הראשון בד"כ לא קובע כלום.. סתם רוצים לרענן לכם את הזכרון...

אוהלים זה פאן =/

מפקדים זה לא!! ותכל'ס תיכננתי להשקיע בשנה הזאת כי שנה שעברה חיפפתי ואיכשהו יצאתי עם ממוצע 75 + |במזל בטח =/| וכבר במבחן הראשון אני מרגישה שאני הולכת ליפול =/ ועוד על החומר של שנה שעברה שבזמנו יצא לי מכל החורים!!

s h u r i k

New member
אני שונא את הבוקר הזה

אני מת מרעב... כבר לא אכלתי קרוב ל12 שעות ועדיין אסור לי לקחת כלום לפה, אני עוד 20 דקות יוצא מהבית לבדיקת דם דפוקה שתכריעה את העתיד שלי!

wasted years

New member
גם אני שונא ת'בוקר הזה

הראש שלי מפוצץ.. אני מתחי להיות חולה:\

Janem

New member
בדיקות דם זה הדבר

הכי שנוא עלי בחיים האלה.

Janem

New member
גם לי לא היה עד ש

אחות לא מנוסה אחת דקרה לי את שתי הידיים 3 פעמים כי היא פספסה ת'וורידים כל הזמן, אחר כך לא הייתי יכול לקפל ת'ידיים וכמעט התעלפתי...

AeroSlash

New member
באמת ?!

אני זוכרת את בדיקת הדם האחרונה שלי.. האחות ראתה את הבעת הפנים העגומה שלי בקשר לזה שהולכים להחדיר לי מחט ליד ולקחה מחט יותר קטנה, אחרי שראתה שההבעה שלי לא משתנה לקחה מחט פרפר, שזה מחט שדוקרים איתו תינוקות בני חודש ויותר.. עד כמה שאני עלובה, אפילו להידק אני לא יכולה באומץ, תינוקות צוציקים נדקרים יותר באומץ ממני...

wasted years

New member
גם לי עשו עם פרפר...

זה בגלל שהיא לא מצאה את הוריד שלי.. לא שעשיתי פרצופים או משהו:\

AeroSlash

New member
ובכלל

למה לקוחים 7855663487 מבחנות עד שרוח החיים עוד שניה יוצאת מהנבדק?! כאילו מה הבעיה? צריך דלי של דם בשביל לעשות בדיקה של ויטמין מסכן!?

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח... מחר אני ../images/Emo70.gif

האמת שזה היה צריך לקרות היום, אבל אנוכי המפגר שבר את הצום... נו שכחתייי ולקחתי יוגורט אגס
... אוףףף, איפה נסטי כשצריך אותה עם הדג השמן והמסריח שלה
לכן זה נדחה אצלי למחר... ות'אמת, אני ממש לא קמצן ויש לי הרבה לתת מעצמי ( תרתי משמע), אבל החיות לוקחות ממני איזה חמישה ליטרים כול פעם
מה אני, פרה
אני כבר הופך כחול, הספקת החמצן למוח פוסקת... וזאתי ממשיכה לשפוך, עוד מבחנה ועוד...

the freaky girl

New member
:)

קיריל, אני תמיד פה לשרותך :) מחרק טלפון אחד ושנת חיי דג טונה אחת ממך :)

v o d k a

New member
האמתי שגם לי אין שומדבר נגד זה

אני אפילו קצת נהנית מזה בצורה חולנית

l1zard

New member
:/

ואני דווקא נורא אוהבת בדיקות... (וכן.. אני רצינית...) כשאני יודעת שצריכים לעשות לי בדיקת דם אני נהיית מאושרת.. חחחחח... :] ולא איכפת לי כמה פעמים דוקרים אותי.. זה פשוט.. כזה כיף!!!! טוב עזבו :/ דרך אגב... למה לעזאזל אתם במחשב בשעות כאלה? :/

למעלה