בוקר טוב

מיואשת3

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכול המאוהבים מאוהבות מיואשים מיואשות.שיהיה אחלה יום..

L M A E

New member
מיואשת בוקר טוב יקירתי

תודה על העצה הייתה שיחה מאוד מעניינת האמת שלא דברתי הרבה,, אבל הקשבתי המון והמון דברים מסתדרים לי עכשיו חוץ מזה,, מה שלומך?:))

מיואשת3

New member
שמחה לשמוע../images/Emo24.gif

ליפעמים טוב יותר להקשיב מלדבר. ושלומי...איך שר ההוא? "אצלי הכול בסדר כבר לא חשוב אם לא נמצא תשובה" " אצלי הכול בסדר היום כבר לא מתים מאהבה" מעניין מתי כן מתו מאהבה אם בכלל.

mr_lonely

New member
אני חושב...

שהכוונה היא שפעם אנשים היו יותר רגישים היום כבר לא...יש משהו בזה, העולם הפך להיות קר ומנוכר עם הזמן

מיואשת3

New member
פעם.....

אנשים היו מסתפקים במה שיש להם. המרוצ אחרי הכספ לא היה קיים כנראה שאז השקיעו יותר באהבה ופחות במרדפ אחרי העושר.

L M A E

New member
מיואשת

שיר יפה,,שמחה שזה... "כבר לא חשוב" ופעם היו מתים מאהבה או שכך לפחות אמרו לגבי כמה זמרים ושחקנים אי אפשר לדעת..בכל אופן לפי דעתי לא צריך למות מאהבה,,ובכלל אהבה מפעילה לנו את הלב ,,אני חושבת שבלבלתי את עצמי
ערכה של האהבה לא נמדד במספר אלא בטוהר הכוונה אותה כוונה אותו רצון לתת מעצמך מאשר לעצמך הרגשה של להשלים אחד את השניה מתי מרגישים כך? כשהאוהב נותן לך להרגיש באמת אישה?

מיואשת3

New member
../images/Emo123.gifלמה......

למה לדבר על הים כשאני מתענה בשמש. ויפה לך ככה זמרמרת פורומים.

L M A E

New member
איפה שמש?

את בתוך הבית לא?
ולא אני לא,,תמיד כתבתי רק שאפחד לא ראה:)) וחם לי,,תגידי המזגן שלך עובד?

מיואשת3

New member
הלווו

משש בבוקר אני מתענה בשמש.. וחבל שאפח'ד לא רואה מה שאת כותבת. תתחילי לשחרר קצת לפה . מממ...אם תשלמי לי חשמל החודש אני אפעיל אותו במיוחד בשבילך ועוד מעט ה- F8 ילחצ..אבל מה כפת לנו.

L M A E

New member
את אוהבת ,,,

להפחיד אותי עם הכפתור הזה אה אמממ קודם שאני אשלם את שלי:))

למעלה