בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אחרי 3 יממות של פריצות למחשב
, מקווה שהמחשב טופל (על ידי בהנחייה) כראוי
, 2 לילות אחרונים של ביקור בחדרי מיון ולילות ללא שינה
באתי לאמר לכולם בוקר טוב
יום נפלא רגוע ושקט עם המון חיוכים ואהבה
יום אופטימי לכולנו אוהבת אתכם וקומו כבר.... אוף איתכם....... נו מי בא לשתות איתי קפה?

ניתושית

New member
צפרא טאבא לך חמודית

ערבא טאבא לך מפלורידה
מקווה שמחשבך היקר בקו הבריאות
יאללה 'מטרפי לשרשור השאלות הגדול (בתקוה שלך אין כל מיני דברים "מקופלים" באמתחתך
)

niva99

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב למשקימי הקום

בוקר בוקר עולה השמש ויורדת לחיי עד הערב...

בוקר טוב.שאלה על סופי שבוע.

יש כאלה שלהם סוף שבוע הוא ציפיה לסוף סוף להיות עם המשפחה לטייל להנות יש כאלה שלא אוהבים סופי שבוע.הזוגיות הלא טובה או שוב להיות מטורטר לבתים אחרים או כל מיני סיבות אחרות לחיובי או שלילי.מה אצלכם/ן? אני לא אוהב את סופי השבוע בבית:הן מבחינת זוגיות והן מבחינת מנוחה.נח יותר בעבודה.גם האילוצים של ביקורים לא בא לי.רוצה לנוח או הדבר הכי שאוהב זה לנסוע ולטייל.אוהב נסיעות בארץ וטיולים בטבע. לצערי משפחתי לא בראש שלי.

sagiberg

New member
אני מחכה לסופי שבוע בכליון עיניים

הרגיעה של כולם יחד, לפעמים סתם יורדים לים או משחקים משהו, נפגשים עם חברים (רק כאלה שאוהבים באמת)....והופ , מתחיל שבוע חדש

niva99

New member
וחמודית../images/Emo70.gifשמתי ../images/Emo23.gifשלאחרונה את קמה

מה זה מוקדם.

domdom1

New member
נוקר בוקר../images/Emo42.gif

|קפהאלחה מקום בילוי יש לך!!!!!(חדר מיון) עוד לא הייתי שם ,אך האוכל? יום לכולנו ,אני בא לשתות איתך קפה

צהריים טובים...

אחרי קפה וכריך בריאות בבוקר, ממתין בסבלנות לארוחת הצהריים... קפה ? רק אחרי שאת מסדרת את המחסן... חחחחחחח...

niva99

New member
../images/Emo178.gifקשה קשה

כל היום תסדרי את המחסן ,תסדרי את המחסן-אוף איתך כבר ניתפס לי הגב... אני לא איזו פרגית בת -20 תתחשב בי להבא. זהו סידרתי-תזכור הבטחת שהקפה עליך. והבטחות יש לקיים.

וואלה ? הבטחתי ???

אז נקיים... אבל בכל מקרה ההודעה היתה מיועדת ל"חמודית" ולא אליך... אלא אם כן אתן שתיכן אותה אחת...

למעלה