בוקר טוב

Badolinna

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הייתי מעוניינת לשאול שאלה לגבי כדאיות של פגישה. אני והאקס שלי ניפרדנו לפני כ- 3 חודשים. מאז לא ניפגשנו ולא דיברנו טלפונית, אלא רק פעם בשבוע / שבועיים בערך דרך המחשב. יש לו יום הולדת בסופ"ש ואני נורא מתלבטת האם נכון לי להפגש איתו או לא. מצד אחד אנחנו חברים נורא נורא טובים בלי כל קשה ואני כבר נורא מתגעגעת והוא מאוד חסר לי, מצד שני - אני מפחדת שזה יעמיק אצלי את הפצעים. בעיקרון דיברנו לפני כשבועיים על כך שניפגש אבל ככל שהמועד קרב אני מתחילה לפחד יותר ויותר מהפגישה הזו, ולכן אשמח לדעת מה הקלפים ממליצים. חשבתי על השאלה האם נכון וכדאי לי להפגש עם X ביום הולדתו? אשמח לדעת אם שאלה זו נכונה, וכמה קלפים נדרשים בפריסה... תודה!!

צ ל י ל 8

New member
בוקר אור באדולינה ../images/Emo20.gif

את אכן יכולה לשאול: האם כדאי לי להיפגש עם X ביום הולדתו? 6 קלפים+קלף סיכום

Badolinna

New member
היי צליל ../images/Emo79.gif

להלן הקלפים שיצאו: האם - מגדל כדאי - האיש התלוי לי - מלכת החרבות להיפגש - נער המטות עם X - 2 גביעים ביום הולדתו? - עשרה מטבעות סיכום: קיסר אודה לפירוש!!

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo99.gif

האם - מגדל כדאי - האיש התלוי לי - מלכת החרבות להיפגש - נער המטות עם X - 2 גביעים ביום הולדתו? - עשרה מטבעות סיכום: קיסר יום ההולדת יהיה יום מאושר בשבילו. תראי, הפריסה מראה שמאוד כדאי לך להיפגש איתו, יהיה לכם נחמד. אבל לא ביום הספציפי הזה. האיש התלוי קורא לך לוותר על זה הפעם. המגדל בראש הפריסה לא מבשר טובות גם הוא. את בתור מלכת החרבות, מזהיר אותך לא לעשות שיקולים קיצוניים. הפריסה קוראת לך להמתין, אבל לא שוללת את הפגישה עימו.

batgalim

New member
מבקשת להוסיף על הפירוש

של צליל - האם - מגדל כדאי - האיש התלוי לי - מלכת החרבות להיפגש - נער המטות עם X - 2 גביעים ביום הולדתו? - עשרה מטבעות סיכום: קיסר המגדל נמצא בתחילת הפריסה ולכן לדעתי מייצג את ההווה אצלך, את החששות והפחדים שהפגישה המחודשת תהרוס אצלך את כל מה שהצלחת לשקם ברגשותיך כלפיו, את חוששת שיהיה לך קשה לקום שוב מההריסות.. התלוי כאן לדעתי מסמל את הכדאיות של הויתור על הפחדים, מכיון שבא ישר אחרי קלף המגדל. קלף התלוי קורא לשואל לראות את הדברים מזוית אחרת, לבדוק את האפשרויות הנוספות הקיימות לנקודת המבט העכשוית שלו, ולהוציא את המקסימום הראייה חדשה זו. לדעתי אם לא תפגשי אותו ביום הולדתו - הדבר יגרום לך לתסכול מיותר ותחושה של הפסד. מלכת החרבות המייצגת אותך מראה אותך כאישה חזקה, אשר תוכל לעמוד בכל מה שהחיים מציבים מולה, אישה שההחלטות שהיא עושה באות מתוך שיקול דעת ותבונה. נער המטות המייצג את הפגישה מראה אותה כפגישה שמחה, מקורית, אשר תפתח את האפיקים של שניכם ותגרום לכם להנאה מרובה. איקס מיוצג ע"י 2 גביעים ובהקשר אליך זה אומר המון... הוא ישמח מאד לפגוש אותך, לשוחח איתך ולדעתי אף חש כלפיך קצת יותר מחיבה... 10 מטבעות הוא קלף חיובי שמראה כי הפגישה תהיה מאד נחמדה. האם מתוכננת מסיבה ביום הולדתו? בכל מקרה תהיה הצלחה הן למסיבה והן לסתם מפגש. הקיסר בסיכום קורא לך דווקא כן להתעמת עם הבחור, להבין את המסגרת החדשה בה הנכם נמצאים ולא לפחד, גם אם את מודעת לכך שיהיה קצת קשה לך לפגוש אותו ואולי אף את חבריו ומשפחתו, וגם אם המסגרת היא כרגע שונה ממה שאת הכרת - את צריכה לתפוס את העמדה החדשה בחייו כיום. בכל אופן שיהיה לך כל טוב, ובחירה מוצלחת !

blackcat2

New member
גם אני מבקשת להוסיף../images/Emo29.gif

האם - מגדל כדאי - האיש התלוי לי - מלכת החרבות להיפגש - נער המטות עם X - 2 גביעים ביום הולדתו? - עשרה מטבעות סיכום: קיסר הקריעה הפנימית בתוכך ניכרת בפריסה- הראש אומר לא אבל הבטן צועקת כן. את מרגישה שאת יכולה להכריע בענין הזה ולמעשה להציל עצמך משברון לב נוסף. אני חושבת שכדאי ללכת אבל לא לצאת מפרופורציה בכל הנוגע לתוצאות המפגש. נראה כי לבחור יש רגשות כלפיך אולם מאחר ותהיו במסגרת מסיבה אני לא ממש רואה איך ייצא לכם ממש לדבר על כך. נראה כי האירוע ימסמס את מה שהוביל לקרע בקשר ותתרכזו באותו הערב רק בכאן ובעכשיו כזוג. אני חושבת שיש לך יכולת לקדם את הקשר אולם הייתי עושה מאמצים למציאת דרכים לתמרון הענין אם לא תוכלי להפגין את רגשותיך במילים. בקיצור אני אומרת לכי. בי

Badolinna

New member
היי חתול שחור..

למה כוונתך ב"יש רגשות כלפיי"? אני יודעת שאני אחד האנשים שיותר קרובים אליו, והוא מאוד מאוד אוהב אותי כידידה טובה, האם את רואה כאן משהו מעבר?

blackcat2

New member
בהחלט כן../images/Emo23.gif

2 גביעים לא מעיד בעיני על ידידות בהקשר לשאלתך.

s l y z e r

New member
דעתי בנושא ../images/Emo150.gif

תראי ....תניחי רגע לקלפים .. פגישות מחודשות עם אקסים הן סרט רעעעע מאד ... יכול להיות שבאמת תהיה פגישה מוצלחת ושתדברו - תתנשקו - תגיעו להבנה שהפרידה הייתה לחינם ושאתם מאוהבים עד מעל הראש .. יכול להיות שיש אהבה ...אבל כרגע היא לא יכולה להתממש...אחרת למה נפרדתם ? " חברים טובים " זה תירוץ נחמד כדי לשמור את מושא האהבה קרוב אלייך ..עדיין חלק מחוג המכרים הקרוב אלייך .. תראי , אם תדברו ותסכמו דברים חדשים ...הוא רואה דברים שהוא לא ראה בעבר , הגיע לתובנות חדשות ויוכיח לך באמת שהוא השתנה - אז תשקלי את הדברים .. אבל אם אלו רק מילים ..רק הבטחות ..שמגיעות ממקום של געגוע - אז זו תהיה טעות ..( לדעתי ) גם הפגישה וגם חידוש הקשר...כי בסופו של דבר הבעיות יחזרו הכעסים הוויכוחים הכל יחזור ..ואז לא רק שהפצע שלך ייפתח שוב אלא פצע נוסף יווצר .. אני בכוונה תקיף קצת בהודעה שלי אבל חשוב לי להעביר את המסר .. קמבקים נועדו לכישלון, 10 חרבות - 10 מטות ..מה שתבחרי ... אם לא תרגישי שהתחולל בו שינוי - אל תעשי צעדים פזיזים ..אל תפעלי ממקום של געגוע ורגש כי את תפגעי בעצמך .. תהיי שקולה, תבחני את המצב טוב טוב לפני שאת קופצת .. אם הייתי יכול לשלוף לך קלף זה בוודאי היה קלף האוהבים .. ההתלבטות בין מה שאת רוצה לבין מה שנכון לך כרגע .. תזדהי עם הדמות הנשית בקלף - זאת שמסתכלת על ההדרכה האלוהית .. זאת שעושה את ההחלטה הנבונה והשקולה ...ולא כמו הדמות הגברית שעיוורת להגיון ופועלת רק מתוך הרגש .. בקטע הזה , לדעתי , עלייך לפעול מתוך שיקול דעת קר .. :)

Badolinna

New member
../images/Emo24.gif

המון תודה בנות על הפירוש!! בת גלים - לא מתוכננת מסיבה, והאמת, שלא ארגיש נוח גם במידה והוא כן יזמין אותי לאירוע שהוא מתכנן כי זה פשוט יהיה כבר יותר מדי. הוא אכן מאוד מצפה לראותי, לגבי הרגשות של יותר מחיבה..זה אני כבר לא יודעת
ושוב תודה לשתיכן! וסליזר - תודה על הדעה והאיכפתיות, אך מטרת המפגש היא לא לחזור אחד לשני כרגע אלא פשוט לחגוג יום הולדת וזה הכל. ומעבר לזה לא היו בקשר שלנו ריבים וכעסים כך שבכל מקרה השד לא כזה נורא
בשלב הזה לא יהיה אף דיבור על לחזור ובכל מקרה - כרגע אני מאוד הולכת עם ההגיון ומעט מאוד עם הרגש. מניחה שמה שאחליט לעשות יהיה תמיד הדבר הנכון...כל בחירה שלנו סך הכל מובילה אותנו לשלב הבא - גם אם לא תמיד ישר רואים את זה... שיהיה לכולכם חג שמח!!

Badolinna

New member
../images/Emo39.gif

הוא זה שנפרד ממני. הייתה אהבה גדולה מאוד ויחסים ניפלאים אבל הוא התחיל להרגיש שהוא לא מאוהב יותר והיה מבולבל ואמר שלא מגיע לי שהוא יהיה איתי אם הוא לא 100% יודע מה הוא מרגיש כרגע. מאז הפרידה ביקשתי לנתק קשר ואחרי כשבועיים הוא החל מדי פעם לשלוח SMS או מייל שבו הוא שואל מה נשמע ואומר שהוא התגעגע. אני לא יזמתי כמעט דבר מאז (חוץ מפעם אחת שהייתי זקוקה לטובה הקשורה ללימודים) לפני כשבועיים דיברנו והוא שאל מתי כבר ניפגשים, ואמר שחסרות לו השיחות שלנו וכיו"ב. אמרתי שאני לא מוכנה לזה עדיין אבל אולי ביום הולדתו ניפגש לאיזה שעתיים לחגוג לו. אז בעיקרון ספציפית את המפגש הזה אני יזמתי אבל בגדול מאז הפרידה הוא היוזם (יש לציין שהוא לעולם לא העלה שום כוונה לחזור, אומר הרבה שהוא מתגעגע וחושב עליי הרבה וכ'ו, אך לדעתי זה ברמה ידידותית בלבד) יצא קצת ארוך...מצטערת...מקווה לפחות שהבהרתי פחות או יותר מה קורה ביננו

blackcat2

New member
הי בדולינה../images/Emo140.gif

עכשיו לאחר שהבהרת אני מבקשת אף לחזק יותר את הקריאה למפגש. התלוי מעיד על הקרבה בזמן הווה למען העתיד כך שיכול להיות שדברים לא יעלו בדיוק כמו שהיית מצפה במהלך המפגש אולם בהחלט שווה לנסות כי כנראה שהבחור שלך רוצה להיכנס למים אבל הוא מעדיף להכניס את הרגליים קודם ורק אח"כ את כולו (ומקווה שהבנת את המטאפורה). אני חושבת שאם הייתי במקומך הייתי מנסה גם על חשבון הלב שלי כי משהו טוב יכול לצמוח מזה ושווה לנסות. מאחר ומדובר בפגישה של אחד על אחד בהחלט הייתי לוקחת את קלף הסיכום של הקיסר ומנסה ליטול יוזמה ממשית לבחינת איכות הקשר והפוטנציאל שלה (כשהנחתי שתהיה מסיבה חששתי שזה לא יעבוד). לכי על זה. אשמח לשמוע ממך. בי

Badolinna

New member
שוב שלום ../images/Emo9.gif

אז ככה...נראה לי שאכן אפגש איתו וזהו, שכן, כמו שבת גלים אמרה, אני חושבת שאם לא, אני אהיה עם תחושת פספוס גדולה.. בעיקרון, נכון לעכשיו אני לא כ"כ בטוחה שאכן יש סיכוי לרצון מצידו לחזור מכיוון שבשיחתנו האחרונה הוא דיבר ע"כ שהוא כבר רוצה שתהיה לו זוגיות ודיבר על זה רבות בהקשר של בחורות אחרות ולרגע לא רמז שהוא מעוניין בי... אני חושבת שזהו מצב שאני צריכה לעבור ואולי זה יסגור לי מעגל או יעזור לי להמשיך הלאה...ואולי גם ליבי ישבר בשנית...אי אפשר לדעת... באחת הפריסות שעשיתן לי בעבר צוין שצפויה לנו תקופה טובה בקיץ, שלדעתי (אם אני זוכרת נכון) אמורים לסיות החל מיוני ואני בהחלט מקווה שצדקתן :) אנסה להפגש איתו ואולי אעשה פתיחת זוגיות לאחר המפגש... שוב המון תודה על העזרה!!!!

צ ל י ל 8

New member
רק אני הייתי נגד הפגישה ../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

תעדכני אותנו מה היה, כי לדעתי את לא צריכה להיפגש אותו ביום הספציפי הזהץ... יהיה מעניין לדעת מה קרה בסוף..

s l y z e r

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

תני לט עוד זמן להתבשל ...נפרדתם רק לא מזמן ...הוא מדבר על זוגיות עם מישהי אחרת .. את עוד מלאה רגשות אליו ...ליבך יישבר בשנית לדעתי אם תפגשי איתו .. הוא ייראה טוב .. יישמע טוב יריח טוב אבל לא יהיה שלך ...זה יגרום לך לתחושה רעה ...תפעלי עם הראש ..לדעתי אין לך מה להפגש איתו ...חכי עם זה .. אם כבר מאוחר מידי אז אני מקווה שהלך טוב ..

למעלה