../images/Emo51.gifעל ההתעניינות...../images/Emo24.gif
זה היה ביום שבת... הייתי עם 2 חברות (אני ישבתי על יד הנהגת)... תכננו טיול במרכז, ללכת לבקר חברים (זה לא ממש הסתדר) עמדנו ברמזור אדום, ופתאום הרגשנו שמישהו נכנס בנו מאחור, זה היה בעוצמה חזקה... באותו רגע לא הרגשתי כלום, אבל אחריי חצי שעה בערך... התחלתי להרגיש את הכאבים, בצוואר בראש ובגב, 2 החברות שלי בערך עם אותן פגיעות (מכות יבשות)... עברנו סידרת בדיקות בבית חולים, ובמשך כל הזמן הדבר היחיד שחשבתי עליו היה "תודה שזה לא יותר גרוע... וששלושתנו יכולות לעמוד על הרגליים", היו לי כמה ימים שלא ממש יכולתי לישון, כי כל תנוחה הייתה כואבת... עם הזמן זה משתפר... זו התאונה הראשונה שאני מעורבת בה... וזה די מפחיד, מאז כשאני נוהגת אני מרגישה את הפחד... הפחד הזה שכבר כלום (בכבישים) לא תלוי בנו, כי כמה שנהיה זהירים, יכול לבוא האדם הלא זהיר ולהרוס את הכל... אני מקווה שהזמן ירפא את הפחד... שהוא יותר כואב מהמכות היבשות... בימים הראשונים הייתי מתעוררת מסיוטים של התאונה... בהרבה מצבים הרגע הזה הופיע לי מול העיניים, איך שהוא נבלם ע"י הרכב שהיינו בו... אני משתדלת לחשוב חיובי כשאני נוהגת... זה לא קל... כי החששות מתעוררות בכל פעם כשאני עולה על הכביש... אחריי התאונה הרגשתי שפשוט כל האנרגיות נעלמו ממני, והיו הרבה... רק אחריי כמה ימים התחלתי להרגיש אותן שוב... והן חזרו. יש עוד הרבה מה לכתוב על הנושא הזה... תאונות דרכים, זה נכון שזה לא פחות קשה מדברים אחרים... כי המון אנשים נהרגים בכבישים, ולא מוצאים נוסחה שתפתור את הבעיה... במשך עשרה ימים בערך לא יכלתי לשבת על המחשב... וזה מאוד חסר לי, בין היתר גם הפורום הזה, לשתף ולהגיב...
שאתם קיימים