בוקר טוב

miss_t

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מתחשק לי להגיד לכם שאני אוהבת אותכם
מותר לי
שיהיה לכולם יום מדהים

אטיוד5

Active member
מותר, מותר, והיה עוד יותר טוב ...

אם אֶתכם. תגידי, מה זה יום מדהים? יום מיומיים הוא יום מדהים? יום שלישי הוא מדהים? [מדהים, מדהים, מדהים, והנדהמים האסליים גורסים מדאים]

miss_t

New member
יום מדהים

הוא יום שבו הכל הולך חלק. המחשבות הרעות לא מטרידות הרבה, אין עומס בעיסוקים ויש פנאי לקרוא ספר אהוב או להשתעשע עם אחותי שמזמן לא שיחקתי איתה. יום מדהים הוא יום נעים ורגוע, לא מתוח ובלי לחצים של "מה יהיה מחר". מה זה יום מדהים בשבילך
אני מזמינה את כולם לענות על השאלה הזו. איך הייתם מתארים יום מדהים?

אטיוד5

Active member
הבוקר שלי ...

הספיק כדי להפוך את כל היום הזה ליום מדהים, אבל מפאת תוכן עינייני הפורום אני מנוע מלפרט.

adidas^

New member
תראו איזה יום נפלא!

בחיי, יום קיץ באמצע החורף. ממש כף!!

יאללה, נעשה מזה שרשור א-קיטורים

אתמול נסעתי לת"א בערב וקניתי בגדים חדשים
קניתי גם חמישה דיסקים של מתי כספי
- אחד לאחד
צד ג' צד ד'
עולם אחר
מאחורי הצלילים (1973)
ילדותי השניה
אח"כ נסעתי להופעה של 'סימפוזיון' בבארבי בת"א וגם נפגשתי עם חברים מהצבא. All in all, היה יום מאוד מוצלח.

Outlast

New member
צד ג' צד ד'..../images/Emo99.gif

(אם יש לך איך להעביר לי את "חלומות שמורים", אני מה זה אשמח..)

אושר מ

New member
הממ

אני הייתי אמורה לצאת ביום שלישי בחמש מהבסיס, זאת עקב בקשתי להיות בירושליים היום ובטכניון בחמישי (יום פתוח). בשני בערב אמרה לי הקציצה שלי שיש דיון בב"ג (שדה התעופה) ביום שלישי בשלוש בו אני אמורה להיות, ולכן יצאתי ביום שלישי באחת עשרה מהבסיס בדרכי לב"ג. עצרתי בבית לחצי שעה לקחת בגדים ולאכול, ואתמול ישנתי אצל אחותי בת"א (אחרי דיון של חצי שעה כולה). היום בבוקר שכחתי לקום, ולכן איחרתי ליום הפתוח בירושליים, אבל אני חייבת להגיד שהתרשמתי. אם בצלאל היתה בעדיפותה אחרונה מבחינתי, היא כבר לא כזו. כן מגורים במרכז ירושליים ובלה בלה בלה, אמא לא תשמח וכו', אבל זה בצפר מדהים אנשים אחלה ומרצים סבבה... באמת אהבתי את מה ששמעתי. נראה מה יהיה מחר בטכניון. ולסיכוםה א-קיטור, יצאתי מהבסיס בשלישי בבוקר, על מנת לחזור בראשון!!

אושר מ

New member
אם אמא לא תכריח אותי

לדחות את הלימודים בשנה במידה ואתקבל
. אגב 'צטערת שלא יצא לי לפגוש בך, כפי שאמרתי קמתי מאוחר מידי, ואחרי הצהריים נוכחותי היתה נחוצה בבית... אבל יש לי מבחנים ב 13 לאפריל וב 21/22 לאפריל ראיון אישי:). שיו עדי, בואו נקים קומונת פורום בירושליים
.

adidas^

New member
עזבי, לא כדאי לך...

אני הולכת לגור בגילה- לא שכונה חביבה מדי. אבל בכל מקרה- האם אני מריחה מפגשי פורומפי מצומצמים וירושלמים? (ובניית התנחלות אצל אושר בדירה?). שלי, תכיני ת'קומקום לקפה, אנחנו באות
. ואושר- מה קרה שאמא פתאום רוצה שתדחי את הלימודים בשנה, היא לא רצתה דווקא ההיפך קודם?

אושר מ

New member
היא לא רוצה...

אבל היא גם לא רוצה שאני אלמד בירושלים. נחכה ונראה.. בכל מקרה אף אחד עוד לא הולך ללמוד בשום מקום בנתיים

למעלה