בוקר טוב

GalGula

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים מאירופה בכלל, ומאוסטריה בפרט. מאד מאד רוצה לדעת איך זה לחיות שם. כנראה שבשנה הבאה אעבור לחיות לפחות לתקופה מסוימת באוסטריה, ורוצה גם למצוא לי חברים ישראלים כדי שיהיה עם מי לדבר עברית, וגם להיות מוכנה נפשית ולדעת עם מה יהיה עלי להתמודד. אשמח לתגובות
גל

הממממממ....

בתור אחד שחי לא מעט זמן באוסטריה (וינה) אני יכול להגיד שאוסטריה זה מקום נפלא, אהבתי מאוד את השקט והשלווה שהייתה שם. הישיבה:)))))

למה דווקא אוסטריה?

אני באופן אישי הייתי הולכת על דנמרק מקום ירוק ונחמד הרבה מים והרבה
ולא אני לא שותה אבל הכי מגניב בקופנהגן מי בא לשם
בקיץ אני בניו יורק.... שלכם

GalGula

New member
למה אוסטריה?

כי החבר שלי, אהובי האחד והיחיד, מחכה שם בכליון עינים לרגע שאגיע....
ומי שהגיב קודם (מצטערת לא זוכרת את הכינוי) שאמר שהוא חי קצת בוינה - אפשר קצת יותר פירוט?

hagelslag

New member
גל שלום ../images/Emo140.gif

אני מתגוררת באירופה, אך לא באוסטריה, ולכן אין ביכולתי לסייע לך מידע אישי, אולם ייתכן והקישורים המצ"ב - ראיון עם בחורה אמריקאית הנשואה לאוסטרי ומתגוררת באוסטריה ואתר לדוברי אנגלית המתגוררים בוינה - יוכלו לתרום במשהו. להתראות, hagelslag

hagelslag

New member
הקישור לא עובד ../images/Emo10.gif

הנה הכתובת בכל זאת:
http://www.german-way.com/german/intervw1nl.html​

נופר30

New member
אך אוסטריה אוסטריה

מקום נהדר קהילה יהודית ענפה ( בכל מקרה בוינה ) הייתי עוברת לשם בכייף אבל בנזוגי לא רוצה לא יודעת על הרבה ישראלים אבל אני מכירה זוג או שניים יהיה לך טוב שם אני בטוחה

GalGula

New member
תודה רבה לכל המגיבים ../images/Emo24.gif

ו-hagelslag, המון תודה על הלינקים. אשמח אם תוכלי לצרף שוב את הלינק לצ´אט הוינאי לדוברי אנגלית. משום מה הוא לא עובד (או שזה רק אצלי ככה?) אגב, אני לא הולכת להיות בוינה, אלא באיזור שהוא מאד נטול קהילה יהודית... אבל וינה היא במרחק שעה....
אשמח לשמוע עוד ממי שיצא לו לחיות שם, ואם יש מישהו או מישהי שנמצאים שם ממש היום, אשמח עוד יותר
גל

hagelslag

New member
והנה הלינק...

וגם הכתובת האתר (ליתר בטחון):
http://www.virtualvienna.net/​

MARMELAD

New member
לילה טוב גלגולית!

בררררררררררוכה הבאה... איזה כיף לראות אותך כאן
האמת.. שיש לי גם מישהו חדש להביא לפורום.. קוראים לו דרור22, הוא עוזב בעוד כחודש לאירופה לשמונה חודשים... היכונו היכונו

inbale

New member
תשלח אותו לכאן

אני רוצה לשאול אותו על החתול שקוראים לו חתול

למעלה