בוקר טוב

בל בל

New member
הכל טוב, מרגישה כרגיל

מה איתך? נראה לי אתמול ראיתי את אבא שלך כשנהגתי אז אם הוא אמר לך שאיזה אחת דפוקה חתכה אותו אז יש מצב שזאת אני פשוט מיהרתי. בכל אופן אם זה אכן היה הוא אז תגיד לו סליחה בשמי.

MAX D

New member
../images/Emo6.gif

כשהוא היה על האופנוע? אנחנו לא מתרגשים כשחותכים אותנו... זה די אופייני לנהגים- את לא שונה מהכלל בקטע הזה
אני מרגיש מעולה- תודה

tygger

New member
איזה יופי! בוקר טוב לעולם.

איזה רוח מטורפת יש בחוץ. לא יצאתי אפילו לרכיבה הבוקר בגלל זה...

בל בל

New member
החכמת שלא יצאת מהבית

אני לצערי קמתי בבוקר, לא מודעת בכלל למה שקורה בחוץ וירדתי למטה עם הכלב בשביל לתת לו את טיול הבוקר שלו, אבל אז גילית שיש רוח מגעילה וקר יותר ממה שחשבתי, אז חשבתי לעצמי איך אני אתחמם ואסיים את הטיול מהר מבלי לקצר את המסלול הקבוע- אני ארוץ! טיפשי מאוד מצידי. קפא לי הגרון וזאת היתה דרך מגעילה להתחיל את היום אבל לא נורא שטויות, יעבור. בכל אופן יום טוב!

tygger

New member
אה, אני אפילו לא חושב על לצאת כרגע.

מה את בסדר? אם הכלב רוצה כל כך להשתין, שילמד להשתמש באסלה או שילך לבד. מקסימום הייתי מוריד אותו לגינה של הבלוק.

בל בל

New member
צודק באמת הגיע הזמן שיתחיל להשתמש

באסלה, אחריי הכל הוא כבר בן 3 וחצי, וזה בהחלט גדול מספיק, הבעיה היא איך הוא יגיע לאסלה מבלי ליפול אליה....

tygger

New member
את רואה?!?

תמיד את חייבת לסבך את הכל עם פרטים טכניים קטנים. אל תבלבלי אותי עם עובדות! אני עובד כמו המשטרה. לא נותן לשום דבר להסיט אותי מדרך מציאת התשובה, כל עוד אני לא צריך לישון/לאכול/להשתין/לחרבן/ללכת/להביא/לחשוב/לנשום בשביל זה. ציטוט של אחד מקציני המשטרה: "נערכת חקירה ממוקדת בכל הכיוונים"

פהpumiky

New member
היה מצויין מצד אחד...ונוראי מצד שני

הסברים אחר כך...אבל באמת נהנתי ....מצטערת שלא ראינו אחת ת'שניה...פשוט הבטחתי לויקטור מהמכינה שלי שאני אבוא כבר לפני כמה ימים....

abarth

New member
בוקר אור לכולם |אייקון-של-איש-מפהק|

איך עבר עליכם השישי?

Zack DA

New member
הממממממ צבא ?

קח בחשבון שאני כאן בקושי יום בשבוע וגם אז אני בד"כ מת מעייפות וחייב לעשות המון דברים.

tygger

New member
זה צבא זה?

איפה הימים הטובים שבהם בשביל לזכור איך נראה הבית היית לוקח תמונת פולוראויד ובשביל לדעת איפה לרדת ולאיזה בית להכנס היית סוחב פתק עם הכתובת שלך...

פהpumiky

New member
לא נראה לי שזה קשור ל"ימים הטובים"

פשוט קשור לאיזו מחלת אלצהיימר קטנטנה...

למעלה