בוקר טוב אוף,היו לי נדודי שינה הלילה. ניסיתי לספור כבשים,להקשיב לרדיו,וכלום לא עזר!!!
G geni1 New member 23/10/03 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אוף,היו לי נדודי שינה הלילה. ניסיתי לספור כבשים,להקשיב לרדיו,וכלום לא עזר!!!
בוקר טוב ../images/Emo42.gif אוף,היו לי נדודי שינה הלילה. ניסיתי לספור כבשים,להקשיב לרדיו,וכלום לא עזר!!!
נ נויה של 4 New member 23/10/03 #3 בוקר../images/Emo42.gifאור לאלה שנדדה שנתן וגם לכל השאר. מקווה לשמוע עידכונים בקשר לסיגל. שיהיה לכולם יום מקסים
בוקר../images/Emo42.gifאור לאלה שנדדה שנתן וגם לכל השאר. מקווה לשמוע עידכונים בקשר לסיגל. שיהיה לכולם יום מקסים
מ מנופ New member 23/10/03 #5 אני ישנתי כל כך טוב שקמתי הבוקר עם כזה כאב ראש, חבל"ז. שיהיה לנו יום טוב ונעים בשורות טובות מכולן
M mariana New member 23/10/03 #7 בוקר טוב דיתוש אני מיום שאני נשואה אני רק עייפה רק בא לי לישון בחיים לא היה לי דבר כזה אני הולכת לישון ב11 וקמה בבוקר ב8 ואני עדיין עייפה היום אני חוגגת חודש נשואים
בוקר טוב דיתוש אני מיום שאני נשואה אני רק עייפה רק בא לי לישון בחיים לא היה לי דבר כזה אני הולכת לישון ב11 וקמה בבוקר ב8 ואני עדיין עייפה היום אני חוגגת חודש נשואים
נ ניני5 New member 23/10/03 #8 בוקר טוב, גם אני קמתי הפוכה, אני חושבת שזה בגלל החמסין. נו שכבר יגיע החורף.