בוקר טוב

בוקר טוב לכולם, בוקר לך נויצו'../images/Emo42.gif

איזה חושך בבוקר, קמתי ב 5:30 והיה נדמה שעדיין אמצע הלילה. מתי מחזירים השעון לשעון חורף? מישהי יודעת? שיהיה לכולנו בוקר נפלא.

שש שבע

New member
אז החורף מגיע גם לאילת?

צ'ו צ'ו צ'ו יום נהדר סיגל. ומה שלום הכביסות היום?

מסתבר שעוד יגיע גם כן, בוקר טוב

גם לך נשמה. כן, התעוררתי ב 5:00 מהקור כי הבעל שכח לכוון לי את המזגן שיתכבה. קיפלתי מכונה אחת והספקתי להכין את ערימת הגיהוץ לערב כי תליתי בלילה מאוחר. והנה אני כאן...............

שש שבע

New member
אולי אאמץ אותך קצת?

את בטח נורא תהני אצלי, יום יום יש לי איזה 4 מכונות (2 עובדות תמיד ביחד) לתלות להוריד לקפל לגהץ.... וחוץ מזה יש לי המוווון מצעים מכל הסוגים שבחיים לא גיהצתי ככה שאם תסיימי הכל אז לא תישארי מובטלת.......... אה...ואחרי שתסיימי עם כל הארבע תגלי שכבר צץ לו עוד איזה סל כביסה מלא לכבס..... ואו תתארי לעצמך, תרגישי כמו עליסה בארץ הפלאות....

מה הבעיה? אצלך לפי אופי העבודה בטח

יש לך מגהץ על - תותח אמיתי לא? אחרת איך אתמגהצת את כל הבדים שאת עובדת איתם? חוץ מיזה שאני שונאת כביסה וגיהוץ , איך הגעת למסקנה שאני אוהבת? אני פשוט חייבת זה הכל!

שש שבע

New member
יש לי תותח אמיתי. בטח תמותי עליו

איך אני יודעת? מי שמגהץ מצעים צריכה להיות לו סריטה רצינית, או אהבה רצינית לענין, תשמעי, לא נעים לי להודות שיש לי חברה סרוטה, אז הנחתי שאת אוהבת...

אל תצחקו על הכביסות

לי יש איזה 3 מכונות ביום, אבל, מיום חמישי, מכונת הכביסה שלי מושבתת, אני צריכה לחכות שיגיעו כמה חלקים, בינתיים, אני מפרנסת טוב-טוב את אחת המכבסות בעיר, כבר השארתי שם כמה מאות שקלים.... איזה דיכאון!!

שש שבע

New member
בטח עם 4 זאטוטים

תארי לך שאמא שלי היתה מכבסת הכל ביד.... והיו לה מלא זאטוטים בבית, עד שלאבא שלי נמאס שבכל פעם שהוא רוצה להיכנס הביתה הוא צריך סירת הצלה, בגלל המים של הכביסות... והוא קנה לה את המכונה האוטומאטית הראשונה שיצאה לשוק, אמקור... פעם אחרי איזה 4 שנים התקלקלה, שואל הטעכנאי את אמא שלי "כמה זמן יש לך את המכונה"? ענתה לו " 4 שנים" "היא נראית כאילו עבדה 40 שנה" "טוב, היא כל היום עובדת" אמרנו לו, ככה גדלנו כשמכונת הכביסה משמיעה טרטור תמידי וקבוע , וכשהיא היתה מגיעה לסחיטה היה קצת שקט, למה? כי היא היתה סוחטת וזזה, נוסעת ונוסעת עד שמתנתקת מהחשמל, היינו צריכים לעלות עליה כדי שתשאר במקום, לונה פרק אמיתי... אבל נוי, לפחות הכביסה חוזרת מקופלת ומגוהצת לא? עוד תתרגלי. וחוץ מזה אפשר באלף חמש מאות שקל לקנות מכונה חדשה...

אני שמחה לבשר,

שהטכנאי הפתיע אותי, והגיע בצהריים לתקן את המכונה, והיא כבר עובדת... ויש עוד איזה 6 מכונות בתור. כן, הכביסה באה מקופלת ומגוהצת, אבל, אני אישית, לא אוהבת לשים את כל הבגדים במייבש (הורס את הבגדים), למרות שיש לי ואני בעצמי, משתמשת בו מדי פעם. חוץ מזה, הם לא מקפלים, כמו שאני אוהבת, אז הייתי צריכה לקפל את רובה של הכביסה מחדש. מכונה פשוטה ב-1500 ש"ח לא תחזיק מעמד אצלי, עם כמויות הכביסה שיש לי. צריך רק משהו חזק וטוב, ומה לעשות - יקר!!!

שש שבע

New member
למה?

לפני איזה 6-7 שנים קניתי 2 מכונות פשוטות, הן עובדות כמו סוס, ומחזיקות מעמד, 4 ילדים כביסה זה כמו 8 ילדים ל-2 מכונות? מואצלי הבגדים יותר גדולים אז תופסים יותר מקום.. החזיק אצלי למה לא אצלך?

לא יודעת

אני למדתי מאמא שלי, לקנות את הכי-הכי-הכי... יותר נכון, אמא שלי קנתה לי את מכונת הכביסה. ובאמת, היא בת 4, ופעם ראשונה שהתקלקלה.
אבל, לדעתי, זה רעיון מצויין, 2 מכונות כביסה בבית!!!!

שש שבע

New member
רציתי לקנות אחת גדולה של 10 קילו

אבל כשסוף סוף מצאתי, היא עלתה גם 10000 ש" ואם היה משהו יותר זול היה משומש, אנחנו משומש לא קונים, אז קניתי 2 חדשות של 5 קילו כל אחת, חסכתי איזה 6000 ש"ח שלא היו לי, החלפתי משאבת מים אחרי קילומטראג' של 5 שנים. שטויות כל המכונות אותו דבר אני בעד להחליף כל חמש שנים חדשה... וזולה.

שש שבע

New member
ואגב, אם את צריכה הצעות

לאיך לעזור לעצמך עם המשפחה מרובעת הילדים שלך אז אני פה,

שש שבע

New member
בכל מיני, רק תשאלי

אני הולכת עכשיו לסלון, אחזור בערב ואענה אז להשתמע.

למעלה