בוקר טוב

ואני קניתי לפני פחות משנה מכונה

של "סימנס" של 7 ק"ג ונהנית מימנה שחבל על הזמן. בהתחלה כשלא התרגלנו לסחיטה שלה בעלי היה צוחק והיה אומר לי "תהדקי חגורה , אנחנו ממריאים". כי למכונה יש מנוע של בואינג וכשהיא מתחילה בשפונג של הסחיטה היא עושה רעש של המראה. אז אמרו לי שהיא גם מדברת באנגלית ומתריאה על תקלות ובפעם הראשונה שהיא התריאה לי על משקל כמעט קפצתי מהחלון מהבהלה. הכנסתי משקל של שמיכות ובטעות הכפתור של חצי מכונה היה דלוק ולא שמתי לב , היא התחילה לצפצף ואז הקול שבקע מימנה גרם לי לכמעט התקף לב. חוץ מיזה ששלמתי עליה 4200 ש"ח היא שווה כל שקל.

mariana

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif

תחגרו אנחנו ממריאים. תגידי מה אמר לך המכונה? איזה צחוקים אני בטח הייתי מקבלת התקף לב חחחחחחחחחח

יש לה כל מיני התראות שהיא נותנת

על תקלות מסויימות. דבילי לחלוטין אבל יותר טוב מהמכונה / מכונית של מש' ששית. (עולים לה על הגג כדי שתעצור)

שש שבע

New member
שלכם רק מדברת

שלנו נסעה, תארי לך לאף אחד כמעט לא היתה מכונית אז, לאחי הבכור היתה, כי יש לו בת פגועה מלידה, אז כל פעם שהיה בא היו כולם מקיפים אותו "תעשה לנו סיבוב" אבל עם המכונת כביסה של אמא שלי, היה צריך רק לכבס, ואצלנו, פיס אוף קיקיק, רק גמרה סיבוב, התחילה חדש..... אז אל תעליבי את המכונה שלנו, את האמת בטח נעלבה, שמו אותה בפינה, רצתה לראות מה קורה בשאר הבית...

sovlanit

New member
סיגליהיא,

את השעון מחזירים בלילה שבין 2 ל 3 באוקטובר... זה בטוח יפורסם גם בחדשות ביום חמישי הקרוב... תהני משעות שינה וגם משינה שלווה...

מנופ

New member
בוקר טוב

את השעון מזיזים ביום חמישי בלילה כך שביום שישי בבקר תקומי יותר מוקדם כי תרויחי שעה אחת לשינה. אני קמתי הבוקר ב 6 ואיזה חצי שעה הסתכלתי על השעון כדי להיות בטוחה שלא אמצע הלילה. סיגלי, את מוזמנת אלי לגיהוץ בלבד. יש למשהי רעיון איך מחסלים ערימת גיהוץ ולא צוברים חדשה? כמה שאני מגהצת זה לא נגמר, ואני לא מגהצת מצעים ולבנים, רק חולצות, חלק מבגדי הילדים ומכנסים של הבעל, והערמה לא נגמרת, לפעמים זה נראה כמו נס פח השמן, כמה שמגהצים הערמה גדלה וגדלה יותר. יום נעים שיהיה לכולנו מנופית הצפונית

היי מנופית!

מה שלומך? איך עבר החג? מחכה למייל/למסר.. בקשר לגיהוץ - תביאי, פעם בשבוע, מישהי שתגהץ עבורך את הערימה המצטברת...

מנופ

New member
חשבתי על מגהצת

אבל זה לא בתוכנית הכלכלית שלי, זה מותרות, אני מעדיפה לעשות את זה לבד בבוא הזמן. אבל תודה על הרעיון. יש לי מגהץ קיטור ואני מקטרת יותר ממנו, אפילו כיסא גבוה קנו לי כדי שחלילה לא אעמוד על הרגלים, אבל זה רחוק ממני. אולי בעז"ה נבלה את חג הסוכות ליד המגהץ, אולי.

mariana

New member
בוקר טוב

נויה מה שלומך? מזמן לא דיברתי איתך מה שלום הילדים? ביום חמישי אני באילת, איזה יופי אני ארויח עוד שעה באילת

mariana

New member
לא הירח דבש לא באילת

סתם ההורים שלו נתנו לנו מתנה לנוח אחרי החתונה ירח דבש בטח אחרי הלימודים שלנו עוד איזה 3 חודשים אולי לארופה

geni1

New member
איזה כיף לכם../images/Emo99.gif

לנו בכלל לא היה ירח דבש... בליל הכלולות היינו במלון (ההורים שלי נתנו מתנה). חשבנו לעשות ירח דבש , אבל היינו צריכים את הכסף כדי לקנות את הדירה שלנו. ממש נשארנו עם כיסים מרוקנים אחרי הקנייה.(עדיין)

mariana

New member
אני הייתי גם מוותרת על ירח דבש

כדי לקנות לעצמי בית ולא לחיות אצל הוריו

אל תוותרי על הדבש כי חרא יש לנו עד

סוף החיים. אני ויתרתי על ירח דבש ובמקום זה דאגתי ושילמתי בכדי שלא ינתקו את החשמל בעסק של חמי. מה קבלתי בתמורה???????? שפריצים של דרישות ושאר ירקות שעשו אותי אומללה לשלוש שנים ראשונות של נישואין. אז את אל תוותרי ולפחות שתזכרי משהו מתוק מכל הקושי שעוד יהיה בדרך (אנחנו חיים בישראל לא? אז מה יהיה קל בדיוק?)

geni1

New member
לא נורא

אני מאחלת לך ולבעלך שתחיו כמה שפחות זמן אצל הוריו... מה בעלך לומד?

mariana

New member
בעלי לומד אותו

מקצוע שאני לומדת, גרפיקה פרסום ושווק תודה על האיחול, אני גם מקווה, למרות שזה עזרה ענקית שהם חוסכים לנו המון

למעלה