בוקר טוב

בוקר אור לכולם, בוקר נויצוי'../images/Emo42.gif

שפוכה מעייפות. סוף סוף מגיע סוף השבוע!! אתמול רצנו לקניות והיה קצר וצר הלכנו לביקור אצל חמותי ומה אגיד לכם ???? חבל על העצבים ועל האנרגיות שתטחן במיץ של עצמה וחוץ מאולי לשמוע אין לי כוונה לעשות את המלחמה שלה. באנו , ראינו וברחנו איך אמר לי בעלי?: "אמרתי לך ?(בטון פולני כמובן), אני מכיר את אמא שלי אסור להלחם בשבילה תני לה ליפול לבד עד שתצעק "גוועלד"." אני????????? עייפתי ומרימה ידיים ומצידי שכולם יקפצו!!!!!!!! בוקר טוב לכולנו הה, העברתי לכל הבנות שיש לי את הכתובות שלהם אזהרה: יש וירוס חדש בשם : THANK YOU שמסתובב באינטרנט, אל תפתחו קבצים שכותרתם השם הנ"ל.

sovlanit

New member
תודה,סיגלנקה,תכנסי

לקובץ שצרפתי כאן מקודם-ולחצי קודם על השורה השניה. ירידה עם הסמן הימני - ו... ראית?

בקשר לוירוסים ברשת

אני מקבלת בכל יום מאות של מיילים נגועים, זה ממש מעצבן. על הבוקר פתחתי את המחשב ונכנסו 70 מיילים מתוכם 60 נגועים. מתי זה יגמר???

מנופ

New member
כבר הבוקר ניקיתי את התיבה

מיותר מ 100 מיליים נגועים, ככה גם בבית.

sovlanit

New member
איך אפשר לדעת

מה נגוע ומה לא??. האם אפשר לדעת מראש? האם יש דרך להתגבר על כך אחרי ההדבקות??? תודה על המידע...

sovlanit

New member
תודה.יחד עם זאת

יש לי אנטי וירוס של נורטון. אלא שהרבה מסרים מגיעים אלי מאנשים מפורומים שונים,ואותם אני לא מכירה. אז-אולי כדאי להתעלם ממסרים אלו??? חומר למחשבה עבורי,ושוב תודה

מסרים או מיילים??

וירוסים לא עוברים במסרים רק במיילים. אם יש לך נורטון שמתעדכן באופן קבוע אז לא צריכה להיות לך בעיה.

sovlanit

New member
תודה,נויה.

מזדמן לי מעט מאוד להשתמש במיילים. טירונית,מה לעשות??? תודה רבה.

מנופ

New member
זה עתה מחקתי עוד 20

כולם נגועים ופעמיים קיבלתי את וירוס שסיגל הזהירה מפניו.

מנופ

New member
אז כל פעם אני חוסמת שוב

נויה , תסמני את הדואר עם העכבר ותיגשי עם העכבר להודעות דואר, שם יש אפשרות חסימת השולח.

mariana

New member
את צודקת פנינה

אני חוסמת המון שולחים ועדיין נשלחים לי מאותו כתובת אני מקווה שזה יגמר בתאריך הנ"ל

שש שבע

New member
אם זה ככה

אני לא אתפלא אם את כבר נגועה בוירוס ואת לא יודעת, יש וירוסים שמגיעים אליך מאנשים שאת מכירה והם לא יודעים שהם נגועים. תקני לך אנטי וירוס טוב , ותעדכני אותו יום יום.

למעלה