בוקר טוב

שש שבע

New member
לקנות תוכנה טובה

שמעדכנת את עצמה באינטרנט אוטומואטית. ולרדת מהדאגות, לרוב הוירוסים אותו פורמט, אז ברגע שהתוכנה רואה פורמט כזה, היא מזהה את זה כוירוס חדש ומודיעה על כך. יום טוב ושבת שלום.

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

סוף סוף מסתיים לו השבוע העמוס שהיה לי, אתמול היתה פגישה בגן חובה והיה לנו מאוד נחמד, אבל התבשרנו ששנת הלימודים בנהריה לא תתחיל ביום ראשון, מגי,קחי בחשבון שהציפיה של נועם תידחה בכמה ימים (בתקווה שמדובר רק בכמה) והלוואי שהשביתה תבוטל. שיהיה לנו יום קסום ומלא בחיוכים. מנופית השפוכה מעייפות

sovlanit

New member
אמן שלא

תהיה שביתה. בקשר לחיוכים-צרפתי קובץ מלא חיוכים הבוקר. אז-שכל יום יתחיל,יימשך,ויהיה מלא רק בחיוכים ובשמחה

מנופ

New member
למזלי הקטנה הולכת לגן פרטי

ואני מקווה מאוד שהגננת שלה לא תנצל זאת. ולגבי הגדול? מי יודע, מקסימום ילך לחבר או ביביסיטר

jif

New member
בוקר טוב

ומתעלקת על השפיכות של מנופית... השבוע, כל ערב היה לי ארוע אחר וזה עוד לא נגמר
אין לי מושג מתי אני אתחיל להתכונן לשבת. אז שיהיה יום מקסים לכולם

מנופ

New member
ג'יפי, עדיין לא התחלתי להכין שבת

ועוד יש לי אורחים ואת הילדים על הראש מחר כל היום כך שאין לי מושג מתי מתחילים לנקות ומתי מסיימים.(אני אומרת שהילדים על הראש כי בחודש האחרון כשהם בבית אני מנקה אותו במשך 7 שעות מה שאני עושה ב 4 שעות בשנת הלימודים) והערב יש לי ארוע, אמנם הבטחתי לעצמי שאני חוזרת בלילה ושוטפת את הבית אך כמו שאני מכירה עצמי זאת אחת מההבטחות שאני לא מקיימת. אז אולי אני אשלח מכאן התנצלות לבני משפחתי שאם משהו לא מוצא חן בעיניהם אז תשובתי היא: זה מה יש. ואם זה לא מוצא חן בעיני משהו שיבוא ויעשה זאת במקומי. אני מזמינה את כל העייפות והעייפים להצטרף אלי לשינת שבת הכי טובה שיכולה להיות.

מה יהיה מנופית? לא למדת?

את יכולה להספיק הכל בצי'ק. בערב כשאת שופכת אותם למיטות, שותה כוס קפה שחור וחזק בולעת את הפיהוקים ומרימה את כל הבית. בבוקר הכי קל לקום יותר מאוחר ולבשל את השבת.

מנופ

New member
ככה חשבתי לעשות

והייתי עושה זאת בעבר אך בזמן האחרון העייפות מתגברת על הרצון כך שאני הולכת לישון. אני מקווה שהאיש שלי יהיה לי לעזר הערב ולא ירדם לי מול הטלויזיה כמו תמיד.

אז חמודתי, שינה עולה הרבה

וזה המחיר!!!!!!!!!!! האיש שלך?????? עד כמה שאני זוכרת הוא עוזר הרבה מאוד לא????? אז אם לאחרונה הוא נרדם מול הטלויזיה לא צריך להגיד שזה קבוע. תזהרי מימני.

מנופ

New member
הוא עוזר הרבה

הוא זורק את הזבל, זה המון נכון? אבל ברגע שהוא מתישב מול המסך חבל על הזמן אם צריך להקים אותו משם.ובמיוחד שצריך לקום ולנקות. חוץ מזה שאני מעדיפה לעשות את הרוב לבד כי אז זה יותר נקי.

עציון

New member
לכל העייפים בפורום

את שעת השינה בבוקר לאחר התפילה הקדשתי לכולם. טוב אני יוצא מזה נינוח ואתם נשארתם בעייפות אבל לפחות...הקדשתי לכם... ואל תגידו שאני לא בעל לב טוב תבלו בנעימים מול המסך אצלי המסך יורד

למעלה