בוקר טוב

Drorrrrrr

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

השאלה הראשונה של התחרות
חחחחח סתם
מה המצב? מה שלומכם? מה העניינים? הכל בסדר?

jenngirl

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הכל בסיידר! אז מה אתם עושים היום? אני הולכת לקניון עם חברה, מנצלש"ת ת'ימים האחרונים של החופש! מחר אני נפגשת עם חברה אחרת יום שלישי אולי לסרט. יום רביעי נפגשת עם עוד חברה אחרת. יום חמישי אני אצל דודה החמוטה שלי יום שישי סתם בבית יום שבת לבריכה עם חברה

dana goren

New member
איזה יום מעולה!

אחותי הביאה לי מפולין דיסק של רובי ואוחרי זה אני קניתי עוד דיסק של רובי ועכשיו יש לי את הכל הדיסיקם כולל escapology מארה"ב שבעזרת השם יגיע אלי בינואר!!

escaping

New member
אז יהיו לך את שתי הגרסאות-

של אסקפולג'י? גם האירופאיצ וגם האמריקאית? איזה מגניב...:)

netaK

New member
../images/Emo12.gif יש גרסא אמריקאית?

אבא שלי בניו יורק אולי אני אבקש שיקנה לי? אבל עולה שם מלא וכבר קונים לי שם דיסק

escaping

New member
אכן.. זאת גירסה שהורידו ממנה-

שני שירים, והוסיפו שני שירים אחרים. אין לי מושג איזה שירים הורידו, אבל הוסיפו את- one fine day ו- get a little high. מי שרוצה את השירים דרך אגב, מוזמן לבקש ממני:)

escaping

New member
../images/Emo6.gif

המצב- חצב.P: נשאר רק שבוע ואין לי תיק ושטויות לקלמר ומחברות. ועוד לא עשיתי את העגיל שרציתי לעשת באוזן. והעדשות שרציתי (:) בקיצור, למי שמתעניין- יש לי הרבה לעשות, ושבוע בשביל לעשות את הכל. D: לפחות הגב השרוף שלי כבר לא מתקלף..

מרילנצח

New member
מה המצב יא גבר???

הכל טוב איתכם אנשים ? אני אישית כל כךמשועממת שזה מפחיד!!!! לא מתחילים לי לימודים עוד שבוע, לא עשיתיעדיין פירסינג בגבה ואני רוצה טרקטור!!! וחוץ מזה אני באבל על זה שמורן גמליאל לא עלה לגמר של כוכב נולד ועוד אחרי שהוא שר את דמיונית שזה ה שיר שלי!!!!!!!!!!!!!

dana goren

New member
מי שרוצה למשוע את השירים

שיש בescapology יכול שפוט להיכנס לאתר של escapology דרך האתר הראשי ולשמוע...

NuFiFiT

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif

הייתי היום בלונה פארק
היה מזה כייייייייייייף בפעם הראשונה בחיים שלי עליתי על טופ ספין איזה 5 פעמים

למעלה