בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם אחלה יום.

אתמול כשהתעלפתי בסלון

היה שקט במחוזותינו ואני קמה בבוקר לכזה בלאגן ממש מעצבן הורס את כל החשק מקווה שזה יהיה יום שקט

ניקולי

New member
בוקר טוב קיראו את זה...

כן, נכון.... ג'ס אכן בלאגן...אני מקווה שיבוא עלינו יום טוב.. למרות היום הקשה אתמול והבשורה המרה הזאת.. נבאתי לחברה שלי בשורות טובות עליה..ועל החבר שלה.. אתם יודעים? קורה לי משהו מוזר.. מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת לעזור לחבר בשעת צרה, בעיקר להיות לו לאוזן קשבת כשצריך, ולייעץ דברים מהלב.. יש לי חברה שגרה רחוק ממני, אני מכירה אותה שנתיים , שנתיים אנחנו בקשר יום יומי... בכל הנוגע לבחורים היתה מתייעצת איתי בשנתיים הללו, ואולי בגלל שבאיזה שהוא שלב היה מישהו שקישר בנינו.. מישהו שיצא איתי לפני שהכרתי את דודל'ה..ואח"כ יצא איתה.. אתם בטח מכירים את זה שיש דבר כזה.. ואז אותה אחת רוצה לשמוע חוות דעת על אותו אחד.. שהשניה יצאה איתו נכון?? ובכן..מאז אנחנו בקשר..כמו שאמרתי יום יומי.. לפני זמן לא רב היה לה מישהו אחר שאותו פשוט לא סבלתי, ושתבינו לא ראיתי אותו בכלל כי הוא בקושי ראה אותה.. (לא, הוא לא היה עיוור, הוא פשוט לא היה מגיע בתדירות)..בקיצור הוא היה מסוג האנשים שמגיע מתי שבא לו ונעלם עד לא ידע...וכמה שנסתי לאמר לה שהוא לא בשבילה וכמה שנסתי לדבר איתה ולהרחיק את רגשותיה כלפיו זה לא עבד.. אומרים אין חכם כבעל נסיון..אני חושבת שכל אחד מאיתנו עבר מקרה כזה או דומה..כשאוהבים או מאוהבים עד הראש.. יש הפרעה בעיניים לא רואים את הדברים הרעים בבן אדם, עד אשר נפגעים ממנו עד נפש ואז קולטים בעצם שהוא לא היה בשבלנו..וברור וידוע שאנחנו עוברים את סבל ההתנתקות... לאחר כמעט שנתיים שאני מכירה אותה.. יום בהיר אחד היא החליטה "הוא לא בשבילי" ואז באופן אוטומטי לאחר כאבים חזקים בלב (כאב ההתנתקות) היא המשיכה הלאה.. לפתע היתה פנוייה ברגשותיה לקבל מישהו אחר.. וכך היה לפני כחודשיים היא הכירה מישהו אחר..בחור נחמד, נראה לפי כל הסימנים שהוא אוהב אותה, בא אליה כל יום, מתקשר כל יום, היא ישנה אצלו, יש לו ילדה כי הוא גרוש אז גם את הילדה שלו היא הכירה, ואת גרושתו, ואת אמא שלו.. וגם הוא הכיר את ההורים שלה, ואת אחותה ואפילו היו אצל אחותה בארוחת ערב.. בקיצור מה אני אגיד לכם , כאילו הם חברים מנימום שנתיים..ואז יום אחד היא קיבלה בום אחד רציני..הוא הגיע אליה ביום האהבה ט"ו באב ואמר לה שהוא לא יכול להמשיך את הקשר כי הוא לא אוהב אותה.. אם תשאלו אותי זה כלל לא נכון.. משום מה היה נראה לי שהוא מפחד להיות בקשר מחייב.. ולמה אני מספרת לכם את כל הסיפור הזה ? כי נראה לי שיש לי איזה שהם כוחות מסויימים.. ואני לא יודעת איך להסביר את זה. קחו כמה דוגמאות : 1. כשהם נפרדו, היתה לי שיחה שלא נענתה בפלאפון שלי.. אח"כ התקשרתי הביתה והבן שלי אמר לי שמישהו התקשר וחיפש אותי, אני לא יודעת למה אבל היה נדמה לי שזה החבר שלה.. (ע"פ שאף פעם לא היינו בקשר)..בסוף זה לא היה הוא.. ומאותו יום היה נדמה לי שהוא אמור להתקשר ולדבר איתי. 2. היא הלכה לראיון עבודה והיתה והיתה לי תחושה מאוד חזקה שדווקא למקום הזה היא תתקבל.. 3. היא היתה אצלי שישישבת..היה נחמד וכיף, העלתי את ההשערה שלי שנראה לי שהחבר שלה צריך להתקשר אליי והיא פסלה זאת בכל דרך..ואמרה "מה יש לו להתקשר אלייך?" הסברתי לה שלדעתי הוא רוצה לדבר איתי עליה.. 4. מוצ"ש היא הלכה הביתה, יום א' הוא התקשר אליי לפלאפון..כששאלתי אותו מאיפה יש לך את המס' פלאפון שלי הוא אמר לי..שיום אחד כשהיא היתה אצלו היא התקשרה אליי מהפלאפון שלו וככה מאותו יום הוא שמר את המס' שלי..על מה דברנו.? דברנו עליה ועליו (כמו שחשבתי). גם דוד'ה דיבר איתו וניסה למשוך ממנו למה הם נפרדו.. 5. אני אמרתי שהם יחזרו להיות ביחד, ואף יתחתנו.. ואילו דוד'ה אמר שהוא לא בשבילה.. וכי מגיע לה משהו יותר טוב.. אתמול משעה 14.00 בצהריים ועד 20.30 הטלפון בבית לא הפסיק לצלצל...וכל הזמן מי??? נכון, חברה שלי.ואתם לא תאמינו.. א. היא התקבלה לעבודה שחזתי שהיא תתקבל. ב. הוא התקשר אליה והם חזרו להיות יחד. ג. לא יודעת מה נכנס בי.. שימו לב... אתמול היה התאריך 19.08.2003 אם תחברו את כל המספרים (נמורולוגיה) תגיעו.. למס' 5 ולמי שלא יודע שיגיד בשקט את הא' ב' ויראה איזו אות נופלת על מס' 5. אתמול היה יום שלישי = פעמים כי טוב. יחד עם זאת זהוא יום מאוד מכריע.. או לכאן או לכאן.. ואני מאמינה שאתמול הפיגוע שהיה היה פיגוע קשה מאוד.. (פיגוע הילדים), הפיגוע היה בירושליים (עיר ברתנו, עיר הקודש).. אבל אני גם מאמינה שבגלל היום הזה, חברה שלי קיבלה שתיי בשורות טובות..גם העבודה וגם החבר שלה.. ויש לי הרגשה מאוד חזקה שהם יתחתנו בסביבות ינואר,פברואר...2004 . היום של אתמול היה יום מכריע.. גם לטוב וגם לרע.

mariana

New member
אמרתי לך שאת תגיעי עוד רחוק

כשקוראים לי דברים כאלה ואני מתחילה לחשב כל מיני דברים הרי את יודעת שאני חולה על זה ישר אריאל קורא לי מכשפה. הפיגוע שהיה אתמול חייב להכריע או לטוב או לרע. היום הלכתי למדידה של השימלה והיא מהממת התאהבתי בה רק המחמאות שקיבלתי מהתופרת עשה לי את היום כמובן ישר אריאל אוהב להוריד אותו למעלה ואמר שהיא בטח מחמיאה לכל כלה. איזה חבר מתוק יש לי?

sidi

New member
צר לי

אבל אני לא מאמין ומקבל את התיאוריות האלו אני חושב שהכל מקרי. אבל כל אחד ואמונתו הוא. בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה בעבודה החדשה ובקשר

למעלה