עוד מעט אני אצטרך לעודד אותך... די. כמעט יצאתי מזה...
ס סיגליהיא New member 7/8/03 #9 התקשרתי למגי לעבודה היא תהיה רק ביום ראשון. אני דואגת והולכת להשיג את הטלפון שלה בבית. מנופי,,,,,,,,,,, השמיעי קול.
התקשרתי למגי לעבודה היא תהיה רק ביום ראשון. אני דואגת והולכת להשיג את הטלפון שלה בבית. מנופי,,,,,,,,,,, השמיעי קול.
ס סיגליהיא New member 7/8/03 #11 ד"ש חמה וגעגועים ממגי דברתי איתה. היא הייתה מאושפזת על צירים מוקדמים וכעת היא ב"מישטר" בבית עד יום ראשון לפחות. צמודה למים ועם רגליים מורמות עד יעבור זעם. נחזיק לה כאן אצבעות להחלמה מהירה וחזרה אלינו.
ד"ש חמה וגעגועים ממגי דברתי איתה. היא הייתה מאושפזת על צירים מוקדמים וכעת היא ב"מישטר" בבית עד יום ראשון לפחות. צמודה למים ועם רגליים מורמות עד יעבור זעם. נחזיק לה כאן אצבעות להחלמה מהירה וחזרה אלינו.
J jif New member 7/8/03 #17 לא יכולה בלעדיכן... שלחתי את שחר למטפלת ואת הבעל לעבודה ומשעעממממממממממממם לי. נראה איך אני אעביר את היום הזה. מקווה שהצום יעבור עלינו בקלילות. ד"ש למגי ויום טוב לכולם.
לא יכולה בלעדיכן... שלחתי את שחר למטפלת ואת הבעל לעבודה ומשעעממממממממממממם לי. נראה איך אני אעביר את היום הזה. מקווה שהצום יעבור עלינו בקלילות. ד"ש למגי ויום טוב לכולם.
נ נויה של 4 New member 7/8/03 #20 מכורה... אולי תנסי לנוח... מה שלום עציון? שלחתי לו מסר והוא לא ענה לי.