בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

צום קל (לצמים) - איך עובר, בינתיים? סיגלי - מה שלומך? עציון - מה איתך? פנינה - מה שלום ניתאי? ומה עם המפגש? ולאן נעלמה מגי?? ושיהיה לכולנו יום מקסים

בוקר טוב נשמה, אני כאן קצת באיחור

הצרבות גמרו לי את הצורה. קמתי הפוכה לגמרי. אני כאן מתארגנת ותיכף מצטרפת. בוקר אור לכולנו.,

coraltali

New member
שש שבע אל תגזימי

כפית אבקת סודה לשתיה הורסת את ויטמין 12 ואת הרירית במיעיים מספיק 1/4 כפית זה גם עוזר אגב בנות אתן יודעות שקימל טחון מעם מים מקל מאוד כאבי בטן ובעיות בקיבה העליונה? שוב 1/4 כפית עם מים זה הרבה יותר בריא מסודה לשתיה.

שש שבע

New member
לצרבת כמו שהיתה לי, שום דבר לא עזר

רק כפית בכוס מים, כפית לא חצי לא רבע, אבל זה כיבה לכל היום, ואגב סודה לא הורסת את המעיים, והסידן שבה, עוזר דוקא לעינין, אבל מה כן, לא טוב לאורך זמן, בתור אחת שהתחילה עם לגימות קטנות של מים, ושקדים לא קלויים קלופים, ותה למינהו, שום דבר לא עזר, ועם הטמפרמנט של סיגל, שום דבר לא יעזור, באחריות. תשאלי אותה, היא תספר לך, לא עוזר שאוהבים מאוד מתובל חריף וטעים,, 8 הריונות, תאמיני לי הספיקו לי לעשות את כל הנסיונות בענין צרבת, גם כל החוכמות המפוברקות "יהיה לילד שלך המון שיער " אז שישה הראשונים יצאו שעירים השביעית? קרחת כמו כמו ... הזימה את כל החוכמות, אצלה היתה הכי הרבה צרבת... אם את מדברת על סתם צרבת, כזו של אחרי עוגת שמרים, אפשר לחסוך ת'בלאגן ולקחת טאמס.

אני בסדר ממוש ולא צמה בשום פנים

אני חייבת להצמד לנוזלים באופן היסטרי אז כך שעל צום אין מה לדבר. עשיתי אתמול את הפשטידת בצל ירוק מהאתר טעמים והוספתי גם פטריות חי קצוצות ויצא משהו מדהים!!!!!!!! (בכלל אני אף פעם לא נצמדית למתכון כמו שכתוב, רק לבסיס והשאר מאלתרת) ועשיתי פסטה עם עגבניות וריחן טרי וגם היה מאוד טעים. רק מה????? לדעתי השמנת או הטיגון בחמאה גרם לי לצרבות אז להבא אני אחליף את זה בהקפצה בלבד או במרגרינה.

מנופ

New member
בוקר טוב

נויה אני עז? אני לצערי הרב בעבודה, צמה, הראש מתחיל להזכיר לי שהוא קיים אבל נקווה שנעבור את היום הזה. שיהיה יום טוב

חס וחלילה!!!

אני יודעת שאת בסדר, חיכיתי שתעני ל"בוקר טוב" ואז הייתי שואלת לשלומך. אז... מה שלומך??? איך עובר הצום??? מה שלום הבוס???

תתעודדי../images/Emo24.gif

די, סיימת עם זה. מקסימום תעשי מבחן אחד חוזר, זה לא סוף העולם.

למעלה