בוקר טוב

zvozda4ka

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני ממשממש צריכה עזרה!!! היום הוא היום נישואים של ההורים שלי. חשבתי להכין להם עוגה....אבל אין לי מתכון.... אני נורא אשמח אם תוכלו להביא לי מתכונים.... תודה רבה. רוני.

מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif

נסי לחפש בגוגל או משהו... אני לא מכיר אתרים עם מתכונים
.
ניר

icודליה

New member
העוגה הכי טעימה בעולם

|דגש|המצרכים הדרושים: 1 חבילת ביסקוויטים פשוטים כוס וחצי חלב 1 שמנת מתוקה 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל 1 גבינה שמנה 200 גר' שוקולד מריר 50 גר' חמאה |דגש|אופן ההכנה: 1. מכינים את הפודינג עם כוס וחצי חלב ו|דגש|חצי מהשמנת המתוקה. מקפלים לתוך הפודינג את הגבינה השמנה. 2. יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה, טובלים בו במהירות ביסקוויטים משני הצדדים (במהירות כדי שלא יספגו יותר מידי נוזלים) ומרפדים בהם בשכבה אחת תחתית של תבנית מלבנית 3. מורחים על שכבת הביסקוויטים חצי מתערובת הפודינג. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים רטובים ומורחים עליה את שארית הפודינג. 4. ממיסים את השוקולד עם החמאה ושארית השמנת המתוקה. מסירים מהאש ונותנים לתערובת להצטנן מעט. כשהתערובת אינה חמה מידי, יוצקים אותה על הפודינג. 5. מכסים ושומרים במקרר. העוגה מוכנה לאכילה כעבור שעתיים. -בתאבון-

zvozda4ka

New member
הבעיה היא

שחסרים לי המוןהמון חומרים.... בסקוויטים,פודינג....אין....זה הכרחי?

icודליה

New member
הכרחי מאוד....

אין לך קצת כסף לקנות במכולת? אני הכנתי את זה שנה שעברה למסיבת הפתעה לאמא שלי וזה היה ממש טעים, זה מאוד מומלץ!!! זה שווה את זה...

בוקר טוב!../images/Emo103.gif

יש בפורום מתכונים מלא מלא מתכונים של עוגות... תחפשי שם... ויש עוד אפשרות...תלכי לחנות ותקני!!! סתם להתעסק במטבח עם חומרים שאלוהים יודע ממה הם עשוים?!

simha1112

New member
הי חידשת חתימה יפפההההההההההה

ללללללללללעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעללללללללללללללללללללההההההההההההההההההההההההה חבל"ז

../images/Emo42.gif בוקר מצוין ../images/Emo42.gif

יש לי המון המון מתכונימים לעוגות.. אני אביא לך אחד מהם שהכנתי לפני כמה שבועות.. יצא טעים להפליא
אז ככה..:
עוגת גבינה סיציליאנית
מצרכים:
125 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד מפוררים היטב [
]
100 גרם חמאה מומסת
2 כפיות אבקת ג'לטין [
גמלי אין מושג מה זה, אל תשאלו]
500 גרם גבינת ריקוטה או אורדה [
]
3\2 כוס אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
50 גרם שוקולד מריר מגורד.
תבנית לחם מרופדת בנייר אפיה.
אופן ההכנה:
מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת, ומהדקים היטב לתחתית התבנית. מכסים, ושומרים במקרר חצי שעה.
שמים בספל כף מים, ומפזרים מעל, באופן שווה, את אבקת הג'לטין. מניחים את הספל בסיר מלא מים חמים ומערבבים על שהג'לטין נמס. [
שלב לא מובן]
מערבבים בקערה את הגבינה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל וטורפים לתערבות אוורירית ואחידה. מקפלים פנימה את הג'לטין המומס והשוקולד המגורד ויוצקים לתבנית.
מכסים בניילון נצמד, ושומרים במקרר עד שהתערובת מתייצבת.
זהו. יש לי עוד מתכון, שהוא הכי קל שיש בעולם, הכי טעים שיש בעולם, הכי מתוק שיש בעולם והכי משמין שיש בעולם. אם בא לך..

be a bee

New member
בוקר טוב ומזל טוב

במקרה הכינותי מראש ספר מתכונים: חומרים: לבצק: 1 חבילה (250 גרם) ביסקוויטים, טחונים 100 גרם מרגרינה או חמאה, מומסת 2 כפות סוכר למלית: 1 חבילה (400 גרם) גלידת וניל 1 חבילה ג'לי אינסטנט בטעם אננס 1 כוס מים, רותחים קופסת פלסטיק אטומה בנפח 26 ס"מ הכנה: 1. מוציאים ת'גלידה מהמקפיא שתתרכך 2. בנתיים מערבבים בקערית את כל חומרי הבצק, ומרפדים בו את התבנית 3. ממיסים את הג'לי עם המים הרותחים, ומוסיפים לגלידה. מערבבים היטב, ומשטחים על הבצק. מקפיאים 4. לפני ההגשה מקשטים בפירות טריים (כל הזכויות שמורות לשולה מורן)

למעלה