בוקר טוב

mondani5

New member
אמונה יקירה!!!!

בקרוב אצלך,נשמה טובה,נראה לי שאת שוש 6 ובנדה הבאות בתור עם תאומים ,הגיע הזמן גם לתאומים באתר. אוהבת אירית

מירבי*

New member
מירי אהובה../images/Emo23.gif

נעבור יחד איתך את כל השלבים עד לרגע הגדול..את לא לבד אהובה.

בנדוש זה קרוב קרוב../images/Emo23.gif../images/Emo160.gif

אחרי בשורות כל כך טובות בפורום הזה , את הבאה בתור לא יכול להיות אחרת. נשיקות

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

תודה לך שם למעלההההההההההההה!! מירי היית הרבה במחשבתי אתמול, לא הייתי על המחשב, אבל דברתי עם מירב ושאלתי עליך, אני כל כך שמחה יקרה שלי כל כך!!!!!!!!!!!!!! את יודעת אני עדין שומרת את הפתק שהשארת לי בבית חולים המיוחד ההוא
ומצטערת שהתפספספנו, אבל הנה עכשיו תהיה לנו סיבה למסיבה להפגש מתישהו! מירוש להגיד לפונדי לשמור מאוד, לא כבד!!!! אולי כדאי אף לא לנקות, תחשבו על זה יחד, אני מרגע של ההחזרה לא ניקיתי שמרתי על עצמי האחריות הייתה גדולה. וכך חשוב שהפונדי שלך תעשה זה הריון יקר מאוד לשלושה אנשים, לזאת שנותת את המתנה הגדולה, ולכם זוג מקסים. ממשיכה להחזיק אצבעות להמשך בדיקות תקין, והמשך הריון מהנה.

shosh6

New member
אני מקווה שהשמועה נכונה...

וההריון של מירי ידביק פה את כולנו. מחזיקה אצבעות לציצינה ובנדה וכן אמונה. כמו כן מחכה לשמוע בשורות טובות מדניאל בקרוב.

מזל טוב למירי

גם אצלנו בהתחלה בטא לא היתה גבוהה ואחר כך זה הסתדר וכבר ראינו דופק והכל בסדר אל תדאגי ותגידי לפונדקאית לשמור על עצמה.

מירוש סתם בא לי לשלוח לך../images/Emo25.gif

ואפילו גם חיבוק
תמיד בשבילך אל תשכחי זמינה בכל שעה!

miri71

New member
אשמח להדביק את הבנות בבטא חיובית

אני בכוונה לא אומרת הריון, כי אתן יודעות שהדרך עוד ארוכה ומלאה בדאגות תודה לכן על החיזוקים המתוקים שלכן

למעלה