בוקר טוב

מירבי*

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מהרגע שפתחתי את העיניים בבוקר אני כל הזמן חושבת על מירי ...אני כל כך מקווה בשבילהם שהבטא תכפיל או לפחות תעלה כמו שצריך... מירי אהובה, שולחת לך חיבוק מעודד, ליבי איתך

בנדה1

New member
אמן אמן ואמן !!!

זה חייב להיות, חייב להיות משהו אופטימי חייב להיות משהו חיובי. לא מקבלים שום דבר אחר!

miri71

New member
בנות, בטא הוכפלה - 166../images/Emo70.gif

בשבטע הבא שוב בדיקה, האחות לא שכחה להזכיר לי שזה בגלל "הגמגום" שהיה לנו ביום ראשון. עכשיו אפשר לחיות..................... תודה, יקרות, על הדאגה שלכן

יש יש יש יש יש !!!!!!!!!!!!!!

את רואה, בסופו של דבר התינוק הקטן (משום מה כבר החלטתי שזה בן...) כן יהיה חזק בחשבון ! המון מזל טוב יקירתי ועכשיו כבר אפשר לאחל לשלושתכם הריון קל ושיהיה בשעה טובה

mondani5

New member
מירי היקרה!!!

אמרתי לך מזמן שאת כבר אמא מיועדת ותתחילי לחשוב על החדר שיהיה לנסיך/נסיכה. 120 זה רף של מינימום ואם זה 166 זה מהמם,הכל תקין וימשיך להיות תקין ,ובואי נברך עכשיו את כל הבנות באתר לבשורות כאלה טובות. אוהבת אירית

miri71

New member
עכשיו התור שלך, בנדה. גם הפעם -

אנחנו לא מקבלים שום דבר אחר פרט לחיובי

בנדה1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo22.gif יש

מירבי*

New member
מירי יקירתי../images/Emo24.gif

כמה שימחת אותי עם הטלפון הזה בצהריים..אני מאושרת בשבילכם..דיברתי עם אילנה, היא נהדרת, כל כך אופטימית.. עכשיו אפשר לשמוח באמת

shosh6

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לך מושג כמה שימחת אותנו עם התוצאה. המון בהצלחה!!!

mondani5

New member
שוש 6

בקרוב אצלך יקירה,כמו כן לאמונה 4 ובנדה וכל כולם. אוהבת אירית

miri71

New member
בנות, עשינו סיפתח, קדימה ../images/Emo70.gif

אני בטוחה שבקרוב כולנו נהיה הורים, עובדה שזה כ"כ קרוב... עברנו תהפוכות ולילות ללא שינה בימים האחרונים ,קיווינו וגם הינו פסימיים כבר חשבתי על אוגוסט רווי השקמות מוקדמות, דקירות בזרועות ובטוסיק, שאיבה בהרדמה כללית דרך הבטן, והכל חוזר חלילה. ואני יודעת שיש פה יותר מדי בנות שעוברות את זה עכשיו, כ"כ הייתי רוצה להיות שמחה בשמחתכן ובהקלתכן. ברור שההקלה היא לא מוחלטת אף פעם, למשל, נחכה במתח (מקווה שבפחות מתח) ליום שלישי הבא, אחר כך לאולטראסאונד בתחילת אוגוסט ועוד ועוד, אבל זה מתח אחר... מעכשיו אשתדל להחזיק אצבעות בשבילכן ומקווה שייצא לי לעשות את זה טוב באותה מידה כמו שכולכן החזקתן בשבילי. תודה

emuna4

New member
מזל טוב X2

מצטרפת לברכות ומקווה להצטרף אלייך בהקדם. כ"כ כיף לשמוע שיש הצלחות בתהליך המתיש. זה אחד הדברים שמחזיק אותנו בפנים. מאחלת לכם הריון קל ובנוסף - מזל טוב לחתונה והרבה הרבה אושר.

מירבי*

New member
אמונה, בהצלחה

מקווה שגם ממך נשמע בשורות טובות בקרוב. בהצלחה

miri71

New member
אמונה, מקווה לשמוע ממך חדשות טובות

וזאת בכל שלב שתבחרי לבשר לנו. ושנבקר במסדרון האחור והמייגע הזה כמה שפחות פעמים.

emuna4

New member
ביקשתן כ"כ יפה..

ואם היה לי עדכון הייתי משתפת אתכן אבל אין חדש. אנחנו יוצאים ל"חופשת קיץ" ונחזור אחריה במלוא המרץ. גם אם אני לא כותבת הרבה אני עדיין כאן עם כולכן, עוקבת אחרי ההתפתחויות. תודה על האיחולים וההתענינות..

למעלה