בוקר טוב פה זה פורום מיואשים? ג'ס הבחור אמר את זה בהומור קחי את זה בקלות שיהיה לכולם אחלה יום.
S sidi New member 22/7/03 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif פה זה פורום מיואשים? ג'ס הבחור אמר את זה בהומור קחי את זה בקלות שיהיה לכולם אחלה יום.
בוקר טוב ../images/Emo42.gif פה זה פורום מיואשים? ג'ס הבחור אמר את זה בהומור קחי את זה בקלות שיהיה לכולם אחלה יום.
נ ניקולי New member 22/7/03 #2 שיווו ../images/Emo12.gif סידי מה קמת???? ועוד אני חשבתי שאני אהיה היום הראשונה.. טוב נו.. מילא.. שיהיה לך בוקר נפלאאאאאאאאאאאאאאאא ..... ...... דרך אגב מתי אתה טס?
שיווו ../images/Emo12.gif סידי מה קמת???? ועוד אני חשבתי שאני אהיה היום הראשונה.. טוב נו.. מילא.. שיהיה לך בוקר נפלאאאאאאאאאאאאאאאא ..... ...... דרך אגב מתי אתה טס?
נ ניקולי New member 22/7/03 #6 עד מתי?? סידי אל תשכח שאתה בא לים המלח.. זוכר????? ביום הולדתי איך אומרים???? סע תבלה ותחזור בשלום
J jessשל מיקה New member 22/7/03 #3 לא לקחתי בכבדות התעצבנתי על שאר הדברים שצריך לקחת את החיים בפרופורציה ולא להתנהג כאילו העולם נגדך כי אתה לא לבד פה כולנו סובלים מאותה חולירע שיהיה יום טוב
לא לקחתי בכבדות התעצבנתי על שאר הדברים שצריך לקחת את החיים בפרופורציה ולא להתנהג כאילו העולם נגדך כי אתה לא לבד פה כולנו סובלים מאותה חולירע שיהיה יום טוב
S sidi New member 22/7/03 #5 נכון אבל את יודעת לכל אחד אחד יש האכזבות שלו מהחיים יש מישהו שלוקח סיפור אהבה כאכזה רצינית וכואבת ויש מי שלוקח את חיי היומיום, כל אחד והאכזבה שלו הוא. אז לא צריך להתעצבן על זה.
נכון אבל את יודעת לכל אחד אחד יש האכזבות שלו מהחיים יש מישהו שלוקח סיפור אהבה כאכזה רצינית וכואבת ויש מי שלוקח את חיי היומיום, כל אחד והאכזבה שלו הוא. אז לא צריך להתעצבן על זה.